martelia 16.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam poniedziałkowo Mam pytanie, czy ktoś z was użytkuje płytę ceramiczną? Chodzi mi głównie o rachunki tzn. czy rzeczywiście przy korzystaniu z płyty rachunki są wyższe w porównaniu z kuchenką gazową? jak to jest u was? Nie mam gazu wcale i od 7 lat użytkuję płytę ceramiczną. Moje rachunki za prąd to ok. 100,00 zł za miesiąc (mieszkanie 53 m2). Trudno mi ocenić czy ty dużo czy mało. Jeśli chodzi o czystość to dużo łatwiej ją utrzymać niż przy gazowej, ale wolę gotować na gazie. W domu będę miała w kuchni tylko elektrykę. Gotować się da, a nic się nie lepi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 dzięki martelia o zaletach płyty wszystko wiem chodzi mi głównie o porównanie rachunków. delf mam nadzieję że tak szybko wszystkiego nie podopinasz i jeszcze trochę tu pobędziesz zresztą gdzie ty znajdziesz drugie takie fajne forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, moja mama też była wczoraj solenizantka tylką tą drugą http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/13.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Delf, Bimbelt GRATULACJEhttp://www.gifs.ch/Trinken/images/prost1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Delfik - nie wyobrazam sobie forum bez Ciebie... w takim razie dopinaj jak najdluzej, albo zrob to co ja, zeby nie rozstawac sie z forum i buduj na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.10.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Jejciu obiecuję za szybko nie wykończyć się, będzie mi łatwiej o tyle, że wiadomo czego brakuje A z tym budowaniem, to kto wie......może nie od razu dom, ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 dzięki martelia o zaletach płyty wszystko wiem chodzi mi głównie o porównanie rachunków. delf mam nadzieję że tak szybko wszystkiego nie podopinasz i jeszcze trochę tu pobędziesz zresztą gdzie ty znajdziesz drugie takie fajne forum monka u mnie wsio na prad plyta i piekarnik place 230 zł co dwa miesiace.( swieta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Teska WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, moja mama też była wczoraj solenizantka tylką tą drugą http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/13.gif dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.10.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Tomadyna zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.10.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 dzięki martelia o zaletach płyty wszystko wiem chodzi mi głównie o porównanie rachunków. delf mam nadzieję że tak szybko wszystkiego nie podopinasz i jeszcze trochę tu pobędziesz zresztą gdzie ty znajdziesz drugie takie fajne forum monka u mnie wsio na prad plyta i piekarnik place 230 zł co dwa miesiace.( swieta ) no i taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje a gotujesz codziennie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.10.2006 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 No i słuchajcie, mieszkam Wszyskich wątpiacych zapewniam, że warto sie męczyć Chociaż stres jeszcze nie odpuścił całkowicie, ale chłopcom tak się podoba, że ich radość rekompensuje wszelkie niedostatki Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.10.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wieczorkiem I zyczenia dla Teski Wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 16.10.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam wszystkich serdecznie na razie za bardzo sie nic nie odzywam bo jestem na początku tych zmagan z budowa ale czytam wszystkosie sie szkole mysle ze mnie przygarniecie do tej fajnej grupki? ? ? ? ? ? ? ? ?BEdzie mi milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.10.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam wszystkich serdecznie na razie za bardzo sie nic nie odzywam bo jestem na początku tych zmagan z budowa ale czytam wszystkosie sie szkole mysle ze mnie przygarniecie do tej fajnej grupki? ? ? ? ? ? ? ? ?BEdzie mi milo Pewnie przygarniemy! Wszyscy kiedyś zaczynaliśmy i byliśmy bardzo zieloni . Pisz pisz, jak tam postępy z papierologią i wyborem projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 16.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 16.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam Wszystkich po dłuższej przerwie. Teska - zerknij na PRIV-ka Szczegol - w jakiej części Bezrzecza nabyłeś działeczkę (może będziemy sąsiadami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam poniedziałkowo Mam pytanie, czy ktoś z was użytkuje płytę ceramiczną? Chodzi mi głównie o rachunki tzn. czy rzeczywiście przy korzystaniu z płyty rachunki są wyższe w porównaniu z kuchenką gazową? jak to jest u was? Nie mam gazu wcale i od 7 lat użytkuję płytę ceramiczną. Moje rachunki za prąd to ok. 100,00 zł za miesiąc (mieszkanie 53 m2). Trudno mi ocenić czy ty dużo czy mało. Jeśli chodzi o czystość to dużo łatwiej ją utrzymać niż przy gazowej, ale wolę gotować na gazie. W domu będę miała w kuchni tylko elektrykę. Gotować się da, a nic się nie lepi Ja nie mam płyty a za prąd płacę co dwa miechy ok 220 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 16.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam wszystkich, wiosną zaczynamy a właściwie chcielibyśmy zacząć budowę naszego małego domku, działka kupiona latem (Warzymice), architekt kończy projekt. W związku z brakiem znajomości w branży budowlanej, postanowiłem dziś odwiedzić kilka budów w okolicy w poszukiwaniu ekipy do stanu surowego - totalna załamka, wszyscy ludzie z którymi rozmawiałem nie mają juz wolnych terminów w 2007 r., nie wiem czy trafiłem na tak rozchwytywanych ludzi czy jest poprostu już za późno, a może tylko pech.Pomożecie?Tomek i Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 witam wszystkich serdecznie na razie za bardzo sie nic nie odzywam bo jestem na początku tych zmagan z budowa ale czytam wszystkosie sie szkole mysle ze mnie przygarniecie do tej fajnej grupki? ? ? ? ? ? ? ? ?BEdzie mi milo Pewnie WITAJ A odzywać się trzeba częściej, tu nie tylko porady budowlane, ale i zdrowotne mozna uzyskać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 16.10.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Witam poniedziałkowo Mam pytanie, czy ktoś z was użytkuje płytę ceramiczną? Chodzi mi głównie o rachunki tzn. czy rzeczywiście przy korzystaniu z płyty rachunki są wyższe w porównaniu z kuchenką gazową? jak to jest u was? I jeszcze jedno. Czy ktoś was ma zlew kuchenny np. taki http://www.franke.pl/resources/Image/FRANKE/PRODUKTY/duze/MIG_614.jpg jak się sprawdza w użytkowaniu? czy utrzymanie go w czystości jest kłopotliwe? Witam wszystkich -jeśli chodzi o płytę ceramiczną to rachunki co drugi miesiąc 250zł.dwoje dzieci gotowanie codziennie oświetlenie na zewnątrz całą noc.Zlew jest super ale żadnym mleczkiem nie doczyścisz ja doszłam metodą prób jak go doczyszczać raz na jakiś czas lynami które usowają kamień polać odrazu szczoteczką wyszorować i wodąpolewać odrazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts