Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

można sobie humorek poprawić. :lol:

ja mam len, ale patentu na super błysk nie znalazłam, po za tym że super wygląda tylko suchutki. zresztą zlew obsługuje małż i choćbym nie wiem co kupiła, nie będę zadowolona, bo jego (małża) definicja czystego zlewu (i nie tylko) mocno różni się od mojej :lol:

jejku :lol: jak dawno stronki nie otwierałam-głowa mi pęka,oczy mam jak królik a tu takie piękne słoneczko.

czy ma ktoś z was rynny Bryza-takie zakupiłąm ale kiero twierdzi ,ze ich jeszcze nie zakłaadał i jak sa o 1 tyś tańsze od kaniona to na pewno do d....y,udało mi sie przy okazji wytargowac rabat na fakro 27% ,kupiłam i mam u taty w garazu ,bedziemy dowozic w miare potrzeby ,wstawia ,wyreguluja i środkodki zabierzemy spowrotem a otwory zalepimy gruba folia :lol:

ja kupiłam sobie o strukturze lnu i z tym czyszceniem, to tez różowo nie jest, jednak zwykły gładki nierdzewny, sprawował się najlepiej.

Domestos i życie stało się prostsze. :D :D :D

alergia i wszystko się skomplikowało :wink:

Maseczka do lakierowania z Castoramy i znowu jest dobrze. :D

raczej rekawiczki...a te ze sztucznego lateksu... :roll: :D

nie jest lekko, ale daję radę :D

Maggie, a ty jaki masz sposób na "len"?

Mam zmywarkę, więc zlewu raczej używam do mycia warzyw, owoców itp, a nie brudnych naczyń. Raz na parę dni wystarcza wyszorowanie cillitem.

Witam popoludniowo

Z kim mogla bym porozmawiac .

Chodzi o to ze chce miec piec a nie kominek ( tzn wklad ale obudowany szamotem z tych dwustronych panoramicznych wkladow ) i mam kilka pytan .

Moze macie taka osobe :lol:

Ze mna

Dziobek to nie Dziobek :evil:

Nie robic sobie zartow :lol:

Dziobek to nie dziobek.

demokracja ludowa to nie demokracja

Prawo i Sprawiedliwosc to bezprawie