__dziobek1 17.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dziobek to nie dziobek. demokracja ludowa to nie demokracjaPrawo i Sprawiedliwosc to bezprawie Prosimy UOT (Urzad Ochrony Teski) o podanie numeru IP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.10.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dziobek to nie dziobek. demokracja ludowa to nie demokracja Prawo i Sprawiedliwosc to bezprawie Prosimy UOT (Urzad Ochrony Teski) o podanie numeru IP i wszystko jasne... ufoki nie pamiętają haseł do poprzednich kont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 17.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Dziobek to nie dziobek. demokracja ludowa to nie demokracja Prawo i Sprawiedliwosc to bezprawie Prosimy UOT (Urzad Ochrony Teski) o podanie numeru IP i wszystko jasne... ufoki nie pamiętają haseł do poprzednich kont Racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 17.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 dziobek to nie dziobek. Demokracja ludowa to nie demokracja prawo i sprawiedliwosc to bezprawie prosimy uot (urzad ochrony teski) o podanie numeru ip i wszystko jasne... Ufoki nie pamiętają haseł do poprzednich kont racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 17.10.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Didi - Jumar ostatnio się obija w zeszłym tygodniu w ogóle ich nie było w zeszłym tygodniu do nas przyjechali po 7 rano (zawsze są po 10) i dobijali mi się do domu, bo brama była zamknięta a śmietnik za bramą -byłam zła bo mnie obudzili,ale przyjeżdżają regularnie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam Dziękuję wszystkim za informacje dotyczace płyty i zlewozmywaka Pochwalę się mamy już wszystkie media i prawie wykonany zjazd na działkę ale się cieszę ps. wiecie może gdzie mogę kupić krawężnik? zabrakło nam 2 sztuk a tam gdzie kupowaliśmy nie mają więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 czy to już zima ??? u mnie rano było + 2 st. brrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2006 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 bodekku ty się ciesz, u mnie było + 0,5 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 no to się cieszę ale również nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.10.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.10.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 czy to już zima ??? u mnie rano było + 2 st. brrrrrrrrrrrrr a propo's zimy jak dziś na komputerku wyskoczyło mi, że temperatura na zewnątrz +4 stopnie a przy tym gwiazdka śniegu to sobie uprzytomniłam, że w takim razie trzeba zmienić opony na zimowe (a właściwie koła, bo się trochę wycwaniliśmy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Didi - Jumar ostatnio się obija w zeszłym tygodniu w ogóle ich nie było w zeszłym tygodniu do nas przyjechali po 7 rano (zawsze są po 10) i dobijali mi się do domu, bo brama była zamknięta a śmietnik za bramą -byłam zła bo mnie obudzili,ale przyjeżdżają regularnie pozdrawiam wszystkich na szczęście śmietnik jest na zewnątrz, ale już stoją worki z boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.10.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ps. wiecie może gdzie mogę kupić krawężnik? zabrakło nam 2 sztuk a tam gdzie kupowaliśmy nie mają więcej Witam środkowo, zajrzyj do SCMB na Santockiej . Gratuluję postępów na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam środkowo, zajrzyj do SCMB na Santockiej . Gratuluję postępów na budowie. dzięki Maggie a jak postepy u Ciebie? w SCMB nie ma, tzn. są ale zwykłe. U nas miały być jakieś podjazdowe ale nikt ich nie ma i z braku laku będą właśnie te zwykłe. Także akcja poszukiwawcza odwołana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 murują się ścianki fundamentowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 no to jeszcze troszeczkę i wyjdziesz z ziemi gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 18.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 murują się ścianki fundamentowe . fajne uczucie prawda ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 18.10.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts