Maggie 18.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 murują się ścianki fundamentowe . fajne uczucie prawda ? :) Wydaje mi się, że ten domek strasznie maleńki wyjdzie . Pokój dzienny niby 30m2, a taki jakiś jak z bloku, a kuchnia - to już w ogóle klita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 murują się ścianki fundamentowe . fajne uczucie prawda ? :) Wydaje mi się, że ten domek strasznie maleńki wyjdzie . Pokój dzienny niby 30m2, a taki jakiś jak z bloku, a kuchnia - to już w ogóle klita poczekaj, poczekaj....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.10.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007. Witam wieczorkiem Masz juz pozwolenie Pochwal sie za ile moze byc priv . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.10.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy ktos z was robil piec a nie kominek i ma namiary na dobry zaklad zdunowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 18.10.2006 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wszystkich, wiosną zaczynamy a właściwie chcielibyśmy zacząć budowę naszego małego domku, działka kupiona latem (Warzymice), architekt kończy projekt. W związku z brakiem znajomości w branży budowlanej, postanowiłem dziś odwiedzić kilka budów w okolicy w poszukiwaniu ekipy do stanu surowego - totalna załamka, wszyscy ludzie z którymi rozmawiałem nie mają juz wolnych terminów w 2007 r., nie wiem czy trafiłem na tak rozchwytywanych ludzi czy jest poprostu już za późno, a może tylko pech. Pomożecie? Tomek i Ania. Jeśli chcecie to zadzwońcie pod ten numer 3117491 prosić Marka mieszka w Przecławiu więc jest to bardzo blisko. dzięki, dzwoniłem dziś do niego, Pan M. prowadzi teraz chyba 4 budowy i w przyszłym roku też ma terminarz napięty, ale powiedział że może jeszcze gdzieś uda mu się wcisnąć nas jeżeli się "dogadamy" , poszukamy dalej , żeby mieć jakieś porównanie kosztów i może ktoś ma mniej pracy choć to mało prawdopodobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 18.10.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007.[/quo witam, może znacz jakieś inne ekipy poza Twoją, które ewentualne mają czas, (chcę zacząć wczesną wiosną), za namiary na kierowników też będę bardzo wdzięczny, pozrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.10.2006 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam, może znacz jakieś inne ekipy poza Twoją, które ewentualne mają czas, (chcę zacząć wczesną wiosną), za namiary na kierowników też będę bardzo wdzięczny, pozrawiam Tomek Podaj na PRIV e-mail to Ci podeślę moją listę może coś wybierzecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007.[/quo witam, może znacz jakieś inne ekipy poza Twoją, które ewentualne mają czas, (chcę zacząć wczesną wiosną), za namiary na kierowników też będę bardzo wdzięczny, pozrawiam Tomek Mój wykonawca też po sąsiedzku do Was, bo mieszka w Będargowie. Jak się sprawdzi, to go polecę. Na razie dopiero zaczynają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007. Gratulacje! A kiedy zaczynasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 18.10.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007. Gratulacje! A kiedy zaczynasz? Do końca roku stan 0 w 2007 roku (po mrozach) reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.10.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007. To gratulacje i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 18.10.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy ktos z was robil piec a nie kominek i ma namiary na dobry zaklad zdunowski 1. vailant 2. viessman 3. termet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Czy ktos z was robil piec a nie kominek i ma namiary na dobry zaklad zdunowski 1. vailant 2. viessman 3. termet Mi chodzi o nie o piec gazowy tylko ( w polsce nazywaja to cieply kominek ) to znaczy ze obudowa jest pokryta szamotem i akumuluje cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 18.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 1. vailant 2. viessman 3. termet Mi chodzi o nie o piec gazowy tylko ( w polsce nazywaja to cieply kominek ) to znaczy ze obudowa jest pokryta szamotem i akumuluje cieplo dziobek.=UFO wiec sie nie dziwimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 1. vailant 2. viessman 3. termet Mi chodzi o nie o piec gazowy tylko ( w polsce nazywaja to cieply kominek ) to znaczy ze obudowa jest pokryta szamotem i akumuluje cieplo dziobek.=UFO wiec sie nie dziwimy a racja nie dopatrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam wieczorkiem cieszyłam sie jak dziecko jak mi wstawili te 2 okienka dachowe,bo powiem szczerze pierwszy raz mam z nimi stycznośc tak w realu i nie moge sie doczekac jak beda wszystkie-a mamy mieć 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.10.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Witam wieczorkiem!! Znowu wylądowało UFO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 witam i podnoszę .POciezkich bojach i trudach zakończyłem stawianie szkieletu tz. wszystkie patyki poskładane i poskręcane do KUPY w całej okazałosici poskładanej wygląda to jak duża landara pozostało tylko jak najszybciej pokryć płytą OSB i zabezpieczyć przed zimą i na wiosne lokomotywa budowlana rusza dalej . JAK wiecie z kompem jestem na bakier to tu podam namiary na cieślę który u mnie wykonał cały szkielet a robi tez więżby dachowe i wszystko co zwiazane z drzewem budowlanym JEST TO P.WŁADYSŁAW S. TEL 604 313 587 POLECAM GO Z CZYSTYM BUDOWLANYM SUMIENIEM I CO najważniejsze jestem zadowolony z jego fachowego wykonania pracy . ale się rozpisałem już koniczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 [/b]Kombi-mozesz zdradzić gdzie udało ci sie namierzyć najtaniej płyte osb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts