Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich, wiosną zaczynamy a właściwie chcielibyśmy zacząć budowę naszego małego domku, działka kupiona latem (Warzymice), architekt kończy projekt. W związku z brakiem znajomości w branży budowlanej, postanowiłem dziś odwiedzić kilka budów w okolicy w poszukiwaniu ekipy do stanu surowego - totalna załamka, wszyscy ludzie z którymi rozmawiałem nie mają juz wolnych terminów w 2007 r., nie wiem czy trafiłem na tak rozchwytywanych ludzi czy jest poprostu już za późno, a może tylko pech.

Pomożecie?

Tomek i Ania.

Jeśli chcecie to zadzwońcie pod ten numer 3117491 prosić Marka mieszka w Przecławiu więc jest to bardzo blisko.

dzięki, dzwoniłem dziś do niego, Pan M. prowadzi teraz chyba 4 budowy i w przyszłym roku też ma terminarz napięty, ale powiedział że może jeszcze gdzieś uda mu się wcisnąć nas jeżeli się "dogadamy" :), poszukamy dalej , żeby mieć jakieś porównanie kosztów i może ktoś ma mniej pracy choć to mało prawdopodobne

No cóż maszyna chyba rusza :o dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty 8)

Zakończenie prac planowane na 31.05.2007.[/quo

witam, może znacz jakieś inne ekipy poza Twoją, które ewentualne mają czas, (chcę zacząć wczesną wiosną), za namiary na kierowników też będę bardzo wdzięczny,

pozrawiam Tomek

No cóż maszyna chyba rusza :o dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty 8)

Zakończenie prac planowane na 31.05.2007.[/quo

witam, może znacz jakieś inne ekipy poza Twoją, które ewentualne mają czas, (chcę zacząć wczesną wiosną), za namiary na kierowników też będę bardzo wdzięczny,

pozrawiam Tomek

Mój wykonawca też po sąsiedzku do Was, bo mieszka w Będargowie. Jak się sprawdzi, to go polecę. Na razie dopiero zaczynają :wink: .

witam i podnoszę .POciezkich bojach i trudach zakończyłem stawianie szkieletu tz. wszystkie patyki poskładane i poskręcane do KUPY w całej okazałosici poskładanej wygląda to jak duża landara pozostało tylko jak najszybciej pokryć płytą OSB i zabezpieczyć przed zimą i na wiosne lokomotywa budowlana rusza dalej . JAK wiecie z kompem jestem na bakier to tu podam namiary na cieślę który u mnie wykonał cały szkielet a robi tez więżby dachowe i wszystko co zwiazane z drzewem budowlanym JEST TO P.WŁADYSŁAW S. TEL 604 313 587 POLECAM GO Z CZYSTYM BUDOWLANYM SUMIENIEM I CO najważniejsze jestem zadowolony z jego fachowego wykonania pracy . ale się rozpisałem już koniczę.