Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

murują się ścianki fundamentowe :) .

fajne uczucie prawda ? :) :) :)

Wydaje mi się, że ten domek strasznie maleńki wyjdzie :( . Pokój dzienny niby 30m2, a taki jakiś jak z bloku, a kuchnia - to już w ogóle klita :cry:

mój salon ma 20 + kuchnia z jadalnią 17 i też wydaje mi sie malutki, działka też jakoś się zmniejszyła i sąsiedzi będą zaglądać do ogrodu, patrząc na rysunek to inaczej sobie to wyobrażałam ...

Maggie a jak kominy?? :roll: Jakbyś chciała zobaczyc schiedla to do Polic masz nie daleko - zapraszam, tylko wcześniej dać znać :p :p A skąd w końcu wzięłas bloczki??

Kominy jednak zrobię "po Bożemu" - nad kalenicę :wink: . Raczej murowane.

Bloczki fundamentowe - z Dobrej.

Silikaty planowałam z Realbudu, ale coś ostatnio im się terminy rozjeżdżają, więc kombinuję plan B :wink: .

Wkurza mnie sąd w Policach. Już dwa tygodnie mijają, a wpisu do hipoteki ani widu ani słychu!

Kafka wysiada przy naszym sądownictwie :evil: !

murują się ścianki fundamentowe :) .

fajne uczucie prawda ? :) :) :)

Wydaje mi się, że ten domek strasznie maleńki wyjdzie :( . Pokój dzienny niby 30m2, a taki jakiś jak z bloku, a kuchnia - to już w ogóle klita :cry:

mój salon ma 20 + kuchnia z jadalnią 17 i też wydaje mi sie malutki, działka też jakoś się zmniejszyła i sąsiedzi będą zaglądać do ogrodu, patrząc na rysunek to inaczej sobie to wyobrażałam ...

No właśnie, na rysunkach to wszystko jakby większe! :wink:

A w ogóle to dzień dobry!

Czesc :D

Co do złudnej wielkosci pomieszczen chciałam wtrącic dwa słowa :lol:

Nasz salon ma 36 mkw.

Po wylaniu płyty fundamentowej moja siostra stanela i mowi - matko jaki maly ten salon, jak moj ( a jej ma 18mkw - blok) :lol:

Teraz za kazdym razem jak wchodzi do mnie nie moze sie nadziwic, ze taki duzy ten salon a wydawal sie jej o polowe mniejszy :D

To tylko zludzenie :wink:

Moj dom wydawal mi sie maly na projekcie, a jak patrze z odleglosci 150 metrow na tą bryle to wydaje mi sie ze taki wielki :roll:

A w srodku jak siedze to jest w sam raz :D

Maggie a jak kominy?? :roll: Jakbyś chciała zobaczyc schiedla to do Polic masz nie daleko - zapraszam, tylko wcześniej dać znać :p :p A skąd w końcu wzięłas bloczki??

Kominy jednak zrobię "po Bożemu" - nad kalenicę :wink: . Raczej murowane.

Bloczki fundamentowe - z Dobrej.

Silikaty planowałam z Realbudu, ale coś ostatnio im się terminy rozjeżdżają, więc kombinuję plan B :wink: .

Wkurza mnie sąd w Policach. Już dwa tygodnie mijają, a wpisu do hipoteki ani widu ani słychu!

Kafka wysiada przy naszym sądownictwie :evil: !

witam, ja czekałem 2,5 mieś, mam nadzieję że Tobie pójdzie szybciej, w końcu odrzucili wniosek, bo na jednym dokumencie była błędna data, bank się pomylił w oświadczeniu, teraz złożyłem protest i już czekam miesiąc, pozażka, ręce opadają,

witam wieczorkiem :lol: cieszyłam sie jak dziecko jak mi wstawili te 2 okienka dachowe,bo powiem szczerze pierwszy raz mam z nimi stycznośc tak w realu :lol: i nie moge sie doczekac jak beda wszystkie-a mamy mieć 7 :lol:

kochana jak przyjdzie do użytkowania to będzie ból z myciem okien, po każdym deszczu trzeba myć (chyba, że tylko ja mam takiego chopla), bo drażną mnie te plamy na szybie, więc grzecznie raz w tygodniu je myję a mam je trzy sztuki.