kombi 18.10.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 negpcjowałem osb ale 15mm w dhl na struga 42 wjazd przez bramę przy stacj gazowej i na wprost . Moja płyta to osb belgijska i jutro ją odbieram OOOOOOOOOOOOOOJJJJJJJJJJJJ bedzie tego . ceny nie podaję bo to juz sprawa dogadania od ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.10.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Tomadyna GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.10.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Maggie a jak kominy?? Jakbyś chciała zobaczyc schiedla to do Polic masz nie daleko - zapraszam, tylko wcześniej dać znać A skąd w końcu wzięłas bloczki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.10.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 cześć wszystkim z samego rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.10.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 murują się ścianki fundamentowe . fajne uczucie prawda ? :) Wydaje mi się, że ten domek strasznie maleńki wyjdzie . Pokój dzienny niby 30m2, a taki jakiś jak z bloku, a kuchnia - to już w ogóle klita mój salon ma 20 + kuchnia z jadalnią 17 i też wydaje mi sie malutki, działka też jakoś się zmniejszyła i sąsiedzi będą zaglądać do ogrodu, patrząc na rysunek to inaczej sobie to wyobrażałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Maggie a jak kominy?? Jakbyś chciała zobaczyc schiedla to do Polic masz nie daleko - zapraszam, tylko wcześniej dać znać A skąd w końcu wzięłas bloczki?? Kominy jednak zrobię "po Bożemu" - nad kalenicę . Raczej murowane. Bloczki fundamentowe - z Dobrej. Silikaty planowałam z Realbudu, ale coś ostatnio im się terminy rozjeżdżają, więc kombinuję plan B . Wkurza mnie sąd w Policach. Już dwa tygodnie mijają, a wpisu do hipoteki ani widu ani słychu! Kafka wysiada przy naszym sądownictwie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 murują się ścianki fundamentowe . fajne uczucie prawda ? :) Wydaje mi się, że ten domek strasznie maleńki wyjdzie . Pokój dzienny niby 30m2, a taki jakiś jak z bloku, a kuchnia - to już w ogóle klita mój salon ma 20 + kuchnia z jadalnią 17 i też wydaje mi sie malutki, działka też jakoś się zmniejszyła i sąsiedzi będą zaglądać do ogrodu, patrząc na rysunek to inaczej sobie to wyobrażałam ... No właśnie, na rysunkach to wszystko jakby większe! A w ogóle to dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ja tez wszystkich witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Pierszy dom ktory chcialam budowac zobaczylam w realu i wydal mi sie za malutki Teraz ten projekt co zakupilam jest za nowy aby byl wybudowanyI bala bym sie powtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Czesc Co do złudnej wielkosci pomieszczen chciałam wtrącic dwa słowa Nasz salon ma 36 mkw. Po wylaniu płyty fundamentowej moja siostra stanela i mowi - matko jaki maly ten salon, jak moj ( a jej ma 18mkw - blok) Teraz za kazdym razem jak wchodzi do mnie nie moze sie nadziwic, ze taki duzy ten salon a wydawal sie jej o polowe mniejszy To tylko zludzenie Moj dom wydawal mi sie maly na projekcie, a jak patrze z odleglosci 150 metrow na tą bryle to wydaje mi sie ze taki wielki A w srodku jak siedze to jest w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wszystkich i spadam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wszystkich i spadam do pracy aaa, dobrze ze do pracy a nie do roboty, bo robota to wiesz, robota to głupota Ja tez zmykam do .... pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wszystkich i spadam do pracy aaa, dobrze ze do pracy a nie do roboty, bo robota to wiesz, robota to głupota Ja tez zmykam do .... pracy ano tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam U mnie było podobnie, przy undamentach, jaki malutki, nawet mierzyłam czy wszystko gra, chociaż Ci pobudowani od razu mówili ze duży. A teraz jak patrzę (szczególnie z boku lub daleka) to wydaje mi sie taki wielki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.10.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kto ma alarm i może polecić dobrego fachowca???? plissss...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 19.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Maggie a jak kominy?? Jakbyś chciała zobaczyc schiedla to do Polic masz nie daleko - zapraszam, tylko wcześniej dać znać A skąd w końcu wzięłas bloczki?? Kominy jednak zrobię "po Bożemu" - nad kalenicę . Raczej murowane. Bloczki fundamentowe - z Dobrej. Silikaty planowałam z Realbudu, ale coś ostatnio im się terminy rozjeżdżają, więc kombinuję plan B . Wkurza mnie sąd w Policach. Już dwa tygodnie mijają, a wpisu do hipoteki ani widu ani słychu! Kafka wysiada przy naszym sądownictwie ! witam, ja czekałem 2,5 mieś, mam nadzieję że Tobie pójdzie szybciej, w końcu odrzucili wniosek, bo na jednym dokumencie była błędna data, bank się pomylił w oświadczeniu, teraz złożyłem protest i już czekam miesiąc, pozażka, ręce opadają, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wieczorkiem cieszyłam sie jak dziecko jak mi wstawili te 2 okienka dachowe,bo powiem szczerze pierwszy raz mam z nimi stycznośc tak w realu i nie moge sie doczekac jak beda wszystkie-a mamy mieć 7 kochana jak przyjdzie do użytkowania to będzie ból z myciem okien, po każdym deszczu trzeba myć (chyba, że tylko ja mam takiego chopla), bo drażną mnie te plamy na szybie, więc grzecznie raz w tygodniu je myję a mam je trzy sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam środkowo Potrzebuję namiarów na koparkę. Na liście są 2 sztuki Gienek i Łukasz, ale Łukasz już nie działa, a ja potrzebuję weryfikacji cen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts