peterz 19.10.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam środkowo Potrzebuję namiarów na koparkę. Na liście są 2 sztuki Gienek i Łukasz, ale Łukasz już nie działa, a ja potrzebuję weryfikacji cen tomadyna - jeszcze raz GRATULACJE !! (startujecie dokładnie rok po nas - nam dali Pozwolenie 21.10.2005) - czyli następne Święta BN spędzacie w domu .. namiar na koparkę podeślę na priva dzióbek - widzę że 'coś' się do Ciebie przyczepiło .. było nie było jest to budowlane Forum Muratora .. a my WYKAŃCZAMY SIĘ BUDOWLANIE - dosłownie i w przenośni !! niby widać już koniec ale cały czas jest to studnia qrcze bez dna a ceny chore ! ekipa dwoi się i troi .. ale procesów technologicznych nie da się przeskoczyć .. za to my przechodzimy zmienność nastrojów w zależności od postępów na budowie - z euforii do załamania nerwowego .. na dokładkę takie artykuły nie pocieszają : Zaczyna brakować materiałów nic to - za tydzień przeprowadzka ! - co prawda warunki bojowe , ale już na swoim ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wiecie chyba dostalam zwatpienia . Tak mie wkurw... szczecinskie wodociagi . Wlasciciel dzialek (wodociagu ) podonosil im dokumenty chce podpisac z nimi umowe ( wtedy mam dostac warunki ) a oni nigdzie sie nie spiesza . A jak sie do nich pojdzie to tylko slychac jak prywatnie nabijaja telefony i ta gadka ze trzeba sie uzbroic w cierpliwosc................................................................................................... Jeszcze sie nie zaczelam budowac a juz mi rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek i ania 19.10.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam środkowo Potrzebuję namiarów na koparkę. Na liście są 2 sztuki Gienek i Łukasz, ale Łukasz już nie działa, a ja potrzebuję weryfikacji cen ja korzystałem u usług gościa z warzymic, 70 zł/godz - 661119972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 19.10.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam wieczorkowo Dziękuję wszystkim za namiary koparkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wlasnie mowili w niemieckich wiadomosciach ze zaplace w przyszlym roku abonament za internet 5 euro miesiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 19.10.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wieczorkiem, byłam na budowie : wymurowali częć bloczków fundamentowych i oby tylko do przodu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 19.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wiecie chyba dostalam zwatpienia . Tak mie wkurw... szczecinskie wodociagi . To sie podlacz do berlinskich. Tanio i szybko bedzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wieczorkiem, byłam na budowie : wymurowali częć bloczków fundamentowych i oby tylko do przodu ! No to super! U mnie już kończą, fajne chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 19.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Kto ma alarm i może polecić dobrego fachowca???? plissss...... Od alarmu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 19.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 dzióbek, masz klona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 dzióbek, masz klona? każdy ponoć ma gdzieś swojego sobowtóra, więc i ja mam Ufoludka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.10.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A tak poważnie, nikt nie zakładał alarmu, czy sami robiliście?? Nie macie nikogo godnego do polecenia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wiecie chyba dostalam zwatpienia . Tak mie wkurw... szczecinskie wodociagi . To sie podlacz do berlinskich. Tanio i szybko bedzie!!! Madrala sie znalazla . Nie ladnie sie cieszyc z cudzej krzywdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 19.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 A tak poważnie, nikt nie zakładał alarmu, czy sami robiliście?? Nie macie nikogo godnego do polecenia??? Dziobek zadzwon do SOLID, Izomar, ALKON to ci cos zrobia na 2-3 czujki a centralke tymczasowa wypozycza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 19.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wiecie chyba dostalam zwatpienia . Tak mie wkurw... szczecinskie wodociagi . To sie podlacz do berlinskich. Tanio i szybko bedzie!!! Madrala sie znalazla . Nie ladnie sie cieszyc z cudzej krzywdy A gdzie tam sie od razu smieje. Sluchajcie a nie wiecie, gdzie Czesia, czy Tesia zniknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Wiecie chyba dostalam zwatpienia . Tak mie wkurw... szczecinskie wodociagi . To sie podlacz do berlinskich. Tanio i szybko bedzie!!! Madrala sie znalazla . Nie ladnie sie cieszyc z cudzej krzywdy prosimy nie karmić ufoludków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.10.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 prosimy nie karmić ufoludków!!! może chociaż napoimy spragnionego, póżniej powie, że ziemianie nie gościnni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 19.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 prosimy nie karmić ufoludków!!! może chociaż napoimy spragnionego, póżniej powie, że ziemianie nie gościnni absolutnie! za chwilę dla nas miejsca tu zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts