iwa-k 19.10.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 witam wieczorkiem cieszyłam sie jak dziecko jak mi wstawili te 2 okienka dachowe,bo powiem szczerze pierwszy raz mam z nimi stycznośc tak w realu i nie moge sie doczekac jak beda wszystkie-a mamy mieć 7 kochana jak przyjdzie do użytkowania to będzie ból z myciem okien, po każdym deszczu trzeba myć (chyba, że tylko ja mam takiego chopla), bo drażną mnie te plamy na szybie, więc grzecznie raz w tygodniu je myję a mam je trzy sztuki. ja mam 12 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 19.10.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 No cóż maszyna chyba rusza dziś podpisałem umowę z ekipą budowlaną na stan surowy zamknięty Zakończenie prac planowane na 31.05.2007. Gratulacje. Z kim się dogadałeś, czy technologia po twojej myśli i za jakie pieniądze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.10.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dzióbek zerknij na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 20.10.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 witam piąteczkowo Teska - jak ci idą prace "elektryczne"? po mojej stronie istne pospolite ruszenie jest, co mnie zresztą cieszy, może cosik zwojujemy dla narodu. pozdrawiam wszystkich i znowu zmiatam do pracki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.10.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A tak poważnie, nikt nie zakładał alarmu, czy sami robiliście?? Nie macie nikogo godnego do polecenia??? mamy, mamy mi robił elektryk - dobry , szybki, ale............. wyjechał do Niemiec i nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Maggie a jak kominy?? Jakbyś chciała zobaczyc schiedla to do Polic masz nie daleko - zapraszam, tylko wcześniej dać znać A skąd w końcu wzięłas bloczki?? Witam piątkowo, a chybabym chętnie jednak zobaczyła . Kiedy będziesz na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No to super! U mnie już kończą, fajne chłopaki! No wlasnie, moj małz wczoraj oblukał Twoja budowe i wlasnie przyszedl zauroczony ekipą ( w sensie fachowosci oczywista ). Słuchajcie gdzie sie kupuje czy robi tabliczki na dom z nazwa ulicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.10.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No to super! U mnie już kończą, fajne chłopaki! No wlasnie, moj małz wczoraj oblukał Twoja budowe i wlasnie przyszedl zauroczony ekipą ( w sensie fachowosci oczywista ). Słuchajcie gdzie sie kupuje czy robi tabliczki na dom z nazwa ulicy? To fakt, jak na razie jest tak jak trzeba , a i porządek wzorowy na placu budowy. Oby się nie zepsuli . A musisz mieć taką urzędową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No to super! U mnie już kończą, fajne chłopaki! No wlasnie, moj małz wczoraj oblukał Twoja budowe i wlasnie przyszedl zauroczony ekipą ( w sensie fachowosci oczywista ). Słuchajcie gdzie sie kupuje czy robi tabliczki na dom z nazwa ulicy? To fakt, jak na razie jest tak jak trzeba , a i porządek wzorowy na placu budowy. Oby się nie zepsuli . A musisz mieć taką urzędową? Czy musze? nie wiem, chyba nie. Podoba mi sie malowane na scianie - ale maz powiedzial ze nie bedzie bazgral na scianie. Wiec jakas tabliczka, nawet myslalam zeby kupic litery i poprzykrecac Ludzie maja rozne tabliczki, ale nie wiem gdzie pojsc zeby sobie wybrac ewentualnie. Zeby zobaczyc jakie sa wzory itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 20.10.2006 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam A ja dzisiaj zaspałem do pracy Dzióbek spojrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 20.10.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.10.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 witajcie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.10.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 A tak poważnie, nikt nie zakładał alarmu, czy sami robiliście?? Nie macie nikogo godnego do polecenia??? mamy, mamy mi robił elektryk - dobry , szybki, ale............. wyjechał do Niemiec i nie ma czasu oj... niedobry elektryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 20.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 dzióbek spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam piątkowo, a chybabym chętnie jednak zobaczyła . Kiedy będziesz na budowie? na budowie to jestem z doskoku zeby sprawdzić czy mi domu nie rozebrali, ale zawsze mogę tam podejść bo niedaleko mam np jutro popołudniu, ewentualnie dziś. Jakby pasowało namiarki dam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Podswietlane to sobie na domofonie machne ( musze domofon czym predzej, bo jak ktos podjedzie to musi trabic albo krzyczec ) Na sciane bez podswietlenia. Znalazlam w necie fajne drewniane. Jeszcze jedno pytanie - bezprzewodowe domofony - ma ktos? jak to dziala? w zimie baterie nie padaja co chwila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziękuję za namiarki i kawka dla wszystkich, bo jakos pochmurno i senniehttp://www.gifs.ch/Trinken/images/mad218.gifi coś słodkiegohttp://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/zywnosc/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Dziękuję za namiarki i kawka dla wszystkich, bo jakos pochmurno i senniehttp://www.gifs.ch/Trinken/images/mad218.gif i coś słodkiego http://www.gifownik.pl/gify_gifownik_lut/rozmaite/zywnosc/24.gif o kurcze zmykam po ciastko jakies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts