Teska 20.10.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ja dzis tez zjadlam ciacha a tylek rosnie troche pracy w ogródku i po ciachu ani śladu a ile za to przyjemności mi wystarczy jazda samochodem w szczycie po centrum szczecina i kg same zlatują teraz najgorzej jest na przebudowywanym rondzie przy derdowskiego...masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 no to znikam do media Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Podswietlane to sobie na domofonie machne ( musze domofon czym predzej, bo jak ktos podjedzie to musi trabic albo krzyczec ) Na sciane bez podswietlenia. Znalazlam w necie fajne drewniane. Jeszcze jedno pytanie - bezprzewodowe domofony - ma ktos? jak to dziala? w zimie baterie nie padaja co chwila? a ja polecam ze styroduru, takie trójwymiarowe, mozna dociąć w każdej czcionce i wielkości i pomalowac na dowolny kolor. Mam takie. Przykleja sie toto do śaciany. obowiazkowo numer domu z nazwa ulicy musi byc podswietlony, musi sie palic od zmierzchu do rana nad literkami mam lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Podswietlane to sobie na domofonie machne ( musze domofon czym predzej, bo jak ktos podjedzie to musi trabic albo krzyczec ) Na sciane bez podswietlenia. Znalazlam w necie fajne drewniane. Jeszcze jedno pytanie - bezprzewodowe domofony - ma ktos? jak to dziala? w zimie baterie nie padaja co chwila? a ja polecam ze styroduru, takie trójwymiarowe, mozna dociąć w każdej czcionce i wielkości i pomalowac na dowolny kolor. Mam takie. Przykleja sie toto do śaciany. Pojedyncze literki? Jaka farba to sie maluje? a klej? maja juz nalozony klej czy trzeba dokupic? trzyma sie dobrze? nie odlatuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.10.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Podswietlane to sobie na domofonie machne ( musze domofon czym predzej, bo jak ktos podjedzie to musi trabic albo krzyczec ) Na sciane bez podswietlenia. Znalazlam w necie fajne drewniane. Jeszcze jedno pytanie - bezprzewodowe domofony - ma ktos? jak to dziala? w zimie baterie nie padaja co chwila? a ja polecam ze styroduru, takie trójwymiarowe, mozna dociąć w każdej czcionce i wielkości i pomalowac na dowolny kolor. Mam takie. Przykleja sie toto do śaciany. obowiazkowo numer domu z nazwa ulicy musi byc podswietlony, musi sie palic od zmierzchu do rana nad literkami mam lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.10.2006 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 ja dzis tez zjadlam ciacha a tylek rosnie troche pracy w ogródku i po ciachu ani śladu a ile za to przyjemności eeee nie do konca......w ogrodzie to juz nie ma za duzo co robić..... to wybrać się jak Agnieszka1 w godzinach szczytu do centrum i pojeżdzić po rondach i po sprawie więcej pomysłów nie mam chyba że jakieś domowe prace, przedświąteczne porządeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Pojedyncze literki? Jaka farba to sie maluje? a klej? maja juz nalozony klej czy trzeba dokupic? trzyma sie dobrze? nie odlatuje? pojedyncze, ale dostajesz w kawałku styroduru, z którego były wycinane, więc łatwo o ustawienie w czasie przyklejania. Farbe do powierzchni na zewnątrz (wg. palety dowolnej) - mam ciemno szarą na zbyciu; klej też zwykły z serii takich wyciskanych pistoletem, Soudala, czy jakiś taki. Melduje, że się od pół roku trzyma Acha, ja to robiłam sama, ale mozna zlecic firmie całość z przyklejeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Pojedyncze literki? Jaka farba to sie maluje? a klej? maja juz nalozony klej czy trzeba dokupic? trzyma sie dobrze? nie odlatuje? pojedyncze, ale dostajesz w kawałku styroduru, z którego były wycinane, więc łatwo o ustawienie w czasie przyklejania. Farbe do powierzchni na zewnątrz (wg. palety dowolnej) - mam ciemno szarą na zbyciu; klej też zwykły z serii takich wyciskanych pistoletem, Soudala, czy jakiś taki. Melduje, że się od pół roku trzyma Acha, ja to robiłam sama, ale mozna zlecic firmie całość z przyklejeniem. sama robilas? literki rysowalas i wycinalas? Ja mam na scianie halogen dosc duzy, moze pod nim cos takiego... Teski pomysl tez mi sie bardzo podoba. Mezowi zapodam , ciekawe co wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.10.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Pojedyncze literki? Jaka farba to sie maluje? a klej? maja juz nalozony klej czy trzeba dokupic? trzyma sie dobrze? nie odlatuje? pojedyncze, ale dostajesz w kawałku styroduru, z którego były wycinane, więc łatwo o ustawienie w czasie przyklejania. Farbe do powierzchni na zewnątrz (wg. palety dowolnej) - mam ciemno szarą na zbyciu; klej też zwykły z serii takich wyciskanych pistoletem, Soudala, czy jakiś taki. Melduje, że się od pół roku trzyma Acha, ja to robiłam sama, ale mozna zlecic firmie całość z przyklejeniem. sama robilas? literki rysowalas i wycinalas? Ja mam na scianie halogen dosc duzy, moze pod nim cos takiego... Teski pomysl tez mi sie bardzo podoba. Mezowi zapodam , ciekawe co wybierze hola, hola, zdecydowanie mnie przeceniłaś sama przyklejałam i wy brałam czcionke, wycinał ploter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.10.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Podswietlane to sobie na domofonie machne ( musze domofon czym predzej, bo jak ktos podjedzie to musi trabic albo krzyczec ) Na sciane bez podswietlenia. Znalazlam w necie fajne drewniane. Jeszcze jedno pytanie - bezprzewodowe domofony - ma ktos? jak to dziala? w zimie baterie nie padaja co chwila? a ja polecam ze styroduru, takie trójwymiarowe, mozna dociąć w każdej czcionce i wielkości i pomalowac na dowolny kolor. Mam takie. Przykleja sie toto do śaciany. obowiazkowo numer domu z nazwa ulicy musi byc podswietlony, musi sie palic od zmierzchu do rana Czy Wy tak na powaznie to obowiazkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Pojedyncze literki? Jaka farba to sie maluje? a klej? maja juz nalozony klej czy trzeba dokupic? trzyma sie dobrze? nie odlatuje? pojedyncze, ale dostajesz w kawałku styroduru, z którego były wycinane, więc łatwo o ustawienie w czasie przyklejania. Farbe do powierzchni na zewnątrz (wg. palety dowolnej) - mam ciemno szarą na zbyciu; klej też zwykły z serii takich wyciskanych pistoletem, Soudala, czy jakiś taki. Melduje, że się od pół roku trzyma Acha, ja to robiłam sama, ale mozna zlecic firmie całość z przyklejeniem. sama robilas? literki rysowalas i wycinalas? Ja mam na scianie halogen dosc duzy, moze pod nim cos takiego... Teski pomysl tez mi sie bardzo podoba. Mezowi zapodam , ciekawe co wybierze hola, hola, zdecydowanie mnie przeceniłaś sama przyklejałam i wy brałam czcionke, wycinał ploter no dobra , dobra To gdzie mam sie udac? do jakiej firmy , na jaka ulice itp. co by wybrac czcionke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Agnieszka ja widzialam takie cyfry w sklepie sprzedajacym pieczatki . Ale taniej i wiekszy wybur powinnien byc w zakladach grawerskich . Ty chcesz cyfry czy moze cos podswietlanego Podswietlane to sobie na domofonie machne ( musze domofon czym predzej, bo jak ktos podjedzie to musi trabic albo krzyczec ) Na sciane bez podswietlenia. Znalazlam w necie fajne drewniane. Jeszcze jedno pytanie - bezprzewodowe domofony - ma ktos? jak to dziala? w zimie baterie nie padaja co chwila? a ja polecam ze styroduru, takie trójwymiarowe, mozna dociąć w każdej czcionce i wielkości i pomalowac na dowolny kolor. Mam takie. Przykleja sie toto do śaciany. obowiazkowo numer domu z nazwa ulicy musi byc podswietlony, musi sie palic od zmierzchu do rana Czy Wy tak na powaznie to obowiazkowe chyba nie tak? a ja teraz nie mam wcale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 no dobra , dobra To gdzie mam sie udac? do jakiej firmy , na jaka ulice itp. co by wybrac czcionke ? mysle, że zrobia to w każdej agencji reklamowej (ze styroduru jest wiekszość trówymiarowych napisów na budynkach w szczecinie), kwestia kosztów ("moja agencja" była zaprzyjaźniona) i estetyki. Jesli takie rozwiązanie ci sie podoba, to warto zapytać w takich agencjach. Jesli radzisz sobie z jakims programem graficznym najlepiej z Corelem, to napisz sobie w nim nazwe ulicy i poszukaj jakiejś fajnej czcionki i zanies im ten plik, albo spisz sobie nazwe czcionki i wybierz wielkość liter oraz określ grubość styroduru. Żeby było taniej sama literki pokoloruj i naklej. Farby ci użyczę, jesli pasuje ci kolor,a tak w ogóle, to zapraszam obejrzec efekty na żywca do mnie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.10.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Wpis do KW gotowy, pewnie w przyszłym tygodniu można będzie uruchomić wreszcie kredyt . W życiu nie sądziłam, że będę się cieszyć, że ktoś mi obciążył hipotekę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 no dobra , dobra To gdzie mam sie udac? do jakiej firmy , na jaka ulice itp. co by wybrac czcionke ? mysle, że zrobia to w każdej agencji reklamowej (ze styroduru jest wiekszość trówymiarowych napisów na budynkach w szczecinie), kwestia kosztów ("moja agencja" była zaprzyjaźniona) i estetyki. Jesli takie rozwiązanie ci sie podoba, to warto zapytać w takich agencjach. Jesli radzisz sobie z jakims programem graficznym najlepiej z Corelem, to napisz sobie w nim nazwe ulicy i poszukaj jakiejś fajnej czcionki i zanies im ten plik, albo spisz sobie nazwe czcionki i wybierz wielkość liter oraz określ grubość styroduru. Żeby było taniej sama literki pokoloruj i naklej. Farby ci użyczę, jesli pasuje ci kolor,a tak w ogóle, to zapraszam obejrzec efekty na żywca do mnie do domu. a, oki, jakas agencje juz sobie dorwe Co do farby - dzieki wielkie, raczej ciemny braz by mi bardziej pasowal, ale bede pamietac o propozycji to milo z Twej strony. Na zywca jak bede w okolicach a to czemu nie W koncu nie jezdze na ognicha i nie znam wiekszosci z Was na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 20.10.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 takie to z Was patriotki lokalne? Na żywca się umawiacie, nie na bosmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 20.10.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 takie to z was patriotki lokalne? Na żywca się umawiacie, nie na bosmana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.10.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 takie to z Was patriotki lokalne? Na żywca się umawiacie, nie na bosmana? A mi zasmakowala Warka strong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 20.10.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 takie to z Was patriotki lokalne? Na żywca się umawiacie, nie na bosmana? ja to juz stara sie robie, bo najchetniej umówiłabym sie na wino ( i to niestety, nie tanie - jak kiedyś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.10.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 takie to z Was patriotki lokalne? Na żywca się umawiacie, nie na bosmana? ja to juz stara sie robie, bo najchetniej umówiłabym sie na wino ( i to niestety, nie tanie - jak kiedyś ) A jak sie mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts