Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic :lol:

Witam!

A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata :evil:

a my kupilismy ostatnio mysz optyczna i tylko wkurza meża bo w najważniejszych momentach(lubi w wolnej chwili postrzelać :lol: )to ten kursorek gdzies zwieje i sie wcieka i każe kupić taka jak była bezprzewodowa a nie wynalazki-a sam nas wysłał na zakupy i dał wolna reke :lol:

Witam!

A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata :evil:

a my kupilismy ostatnio mysz optyczna i tylko wkurza meża bo w najważniejszych momentach(lubi w wolnej chwili postrzelać :lol: )to ten kursorek gdzies zwieje i sie wcieka i każe kupić taka jak była bezprzewodowa a nie wynalazki-a sam nas wysłał na zakupy i dał wolna reke :lol:

Ja mam u siebie telewizor marki siemens ktory ma z 18 lat i odbiera rewelacyjnie . Maz caly czas chce plaski telewizor ale nasz siemens tak dobrze odbiera ze go szkoda :lol:

my z racji ,ze mamy 16letni tv otake od okołu roku przebakujemy ,ze do nowego domu kupimy lcd choć ten ani razu nie naprawiany no i pech chciał ,że dzień przed pierwszym meczem Polski w MŚ popsuł sie-szybko do naprawy i po południu gotowy ale niestety juz nie taki sam więc jego dni chyba policzone bo teraz dla odmiany pilot sie zbuntował a wiecie jak ciezko sie ręcznie przełacz kanały jak dzieci akurat niema pod ręką :lol:

witam z samego rana :)

nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem.

mirlandia - gartulacje !!!

Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę.

Miłej niedzieli !!!

Witam niedzielnie,

no to idziemy "łeb w łeb" :wink: . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe?

U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać.

my z racji ,ze mamy 16letni tv otake od okołu roku przebakujemy ,ze do nowego domu kupimy lcd choć ten ani razu nie naprawiany no i pech chciał ,że dzień przed pierwszym meczem Polski w MŚ popsuł sie-szybko do naprawy i po południu gotowy ale niestety juz nie taki sam więc jego dni chyba policzone bo teraz dla odmiany pilot sie zbuntował a wiecie jak ciezko sie ręcznie przełacz kanały jak dzieci akurat niema pod ręką :lol:

Ale i tak te kilkunastoletnie telewizory mają lepszą żywotność, niż to co się teraz produkuje.

Niedawno popsuł się nasz - już myślałam, że kineskop i że wymienię na nowszy model, a to tylko jakiś drobny element był - do naprawy :roll:

Witam!

a gwarancje jescze ma?

Wlasnie ? Zwykle okres gwarancji dla monitorow wynois 36 miesiecy.

wlasnie.

szydas

w pracy?

noooo.....

ale już tylko 17 godzin zostało :wink:

hmm....juz :cry: :lol: :lol:

no tak, bo 32 już za mną :D

Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop :o :o :o

bardzo prosto - choćbyś chciała to nic z tego, a w każdym razie niewiele. ale wszystko zgodnie z prawem :roll: w zasadzie nawet mam taki obowiązek....

szydas

w pracy?

noooo.....

ale już tylko 17 godzin zostało :wink:

hmm....juz :cry: :lol: :lol:

no tak, bo 32 już za mną :D

Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop :o :o :o

bardzo prosto - choćbyś chciała to nic z tego, a w każdym razie niewiele. ale wszystko zgodnie z prawem :roll: w zasadzie nawet mam taki obowiązek....

:cry: :cry: :cry: jeszcze jestes? czy juz dom?