Didi 22.10.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.10.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata Witam Teraz te rzeczy chyba tak robia aby po gwarancji sie psuly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam wszystkich-Didi dogadałam sie wczoraj z kolezanka ,że ja cię znam wirtualnie a ona na zywo-tak na 99% jeśli twoja córcia chodziła do przdszkola w Załomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.10.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a my kupilismy ostatnio mysz optyczna i tylko wkurza meża bo w najważniejszych momentach(lubi w wolnej chwili postrzelać )to ten kursorek gdzies zwieje i sie wcieka i każe kupić taka jak była bezprzewodowa a nie wynalazki-a sam nas wysłał na zakupy i dał wolna reke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.10.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a my kupilismy ostatnio mysz optyczna i tylko wkurza meża bo w najważniejszych momentach(lubi w wolnej chwili postrzelać )to ten kursorek gdzies zwieje i sie wcieka i każe kupić taka jak była bezprzewodowa a nie wynalazki-a sam nas wysłał na zakupy i dał wolna reke Ja mam u siebie telewizor marki siemens ktory ma z 18 lat i odbiera rewelacyjnie . Maz caly czas chce plaski telewizor ale nasz siemens tak dobrze odbiera ze go szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 22.10.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 my z racji ,ze mamy 16letni tv otake od okołu roku przebakujemy ,ze do nowego domu kupimy lcd choć ten ani razu nie naprawiany no i pech chciał ,że dzień przed pierwszym meczem Polski w MŚ popsuł sie-szybko do naprawy i po południu gotowy ale niestety juz nie taki sam więc jego dni chyba policzone bo teraz dla odmiany pilot sie zbuntował a wiecie jak ciezko sie ręcznie przełacz kanały jak dzieci akurat niema pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ja do tych naleze ze ciezko mi kupic nowy sprzet jak dziala stary . i to nie chodzi o pieniadze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 my z racji ,ze mamy 16letni tv otake od okołu roku przebakujemy ,ze do nowego domu kupimy lcd choć ten ani razu nie naprawiany no i pech chciał ,że dzień przed pierwszym meczem Polski w MŚ popsuł sie-szybko do naprawy i po południu gotowy ale niestety juz nie taki sam więc jego dni chyba policzone bo teraz dla odmiany pilot sie zbuntował a wiecie jak ciezko sie ręcznie przełacz kanały jak dzieci akurat niema pod ręką Ale i tak te kilkunastoletnie telewizory mają lepszą żywotność, niż to co się teraz produkuje. Niedawno popsuł się nasz - już myślałam, że kineskop i że wymienię na nowszy model, a to tylko jakiś drobny element był - do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 mirlandia, przyłączam się do gratulacji. Przede mną gorąca jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Ale sam monitor czy nowego kompa . monitor 20 plaski.wczesniej mialam 19 ale stara z monitorem wypuklym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szydas w pracy? noooo..... ale już tylko 17 godzin zostało hmm....juz no tak, bo 32 już za mną Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 popoludniowo przy kawce witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Wlasnie ? Zwykle okres gwarancji dla monitorow wynois 36 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Wlasnie ? Zwykle okres gwarancji dla monitorow wynois 36 miesiecy. wlasnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.10.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szydas w pracy? noooo..... ale już tylko 17 godzin zostało hmm....juz no tak, bo 32 już za mną Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop bardzo prosto - choćbyś chciała to nic z tego, a w każdym razie niewiele. ale wszystko zgodnie z prawem w zasadzie nawet mam taki obowiązek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 szydas w pracy? noooo..... ale już tylko 17 godzin zostało hmm....juz no tak, bo 32 już za mną Szydas nie obraz się...ale jak to jest z mysleniem po 50 godzinach pracy non stop bardzo prosto - choćbyś chciała to nic z tego, a w każdym razie niewiele. ale wszystko zgodnie z prawem w zasadzie nawet mam taki obowiązek.... jeszcze jestes? czy juz dom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.10.2006 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jeszcze jestes? czy juz dom? już w domu, już odespane, można się szykować do pracy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.10.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 jeszcze jestes? czy juz dom? już w domu, już odespane, można się szykować do pracy na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts