martelia 22.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. cianki też spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 22.10.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. cianki też spójrz na priv Spojrzałam, nic nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 22.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witam z samego rana nie mogę spać, wczoraj byłam na budowie i ławy gotowe, w poniedziałek zasypka i chudziak, a potem lecš ze cianami. Może uda się zrealizować założenia na ten rok, tzn. przykryć domek dachem. mirlandia - gartulacje !!! Ja z każdego, nawet małego postępu się strasznie cieszę. Miłej niedzieli !!! Witam niedzielnie, no to idziemy "łeb w łeb" . Masz gotowe ławy czy też ścianki fundamentowe? U mnie od poniedziałku kanaliza, ocieplenie i pewnie też będą zasypywać. cianki też spójrz na priv Spojrzałam, nic nie doszło teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 22.10.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 witamszukam namiarów na wykonawcę wykończeniówki najchetniej kompleksowo jeżeli czyjaś ekipa sie zwalnia chetnie przejmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.10.2006 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 witam, podciągm i idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 23.10.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 AGNIESZKA1 - sprawd, proszę, swojego priva - chyba przegapiła mojš odpowied na temat numerów na budynku (na forum też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.10.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 witam wszystkich-Didi dogadałam sie wczoraj z kolezanka ,że ja cię znam wirtualnie a ona na zywo-tak na 99% jeśli twoja córcia chodziła do przdszkola w Załomiu No chodziła do sześciolatków - jestem bardzo ciekawa o kim mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.10.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Teska! Ma - tylko, że jej nie mogę znaleźć Ale mam fakturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.10.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 To teraz witam! Oj duuużo pracy mam dziś, a dodam, że od 3,00 nie śpię (ponoć część kobiet w ciąży tak ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.10.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2006 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 witam, podciągm i idę do pracy witaj pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ech...testuje nowy monitorek....nie moge sie przyzwyczaic Witam! A mi nawalił monitor lcd - kto wie gdzie można to to naprawić, bo nie usmiecha mi się kupować nowego skoro ten ma 2 lata a gwarancje jescze ma? Teska! Ma - tylko, że jej nie mogę znaleźć Ale mam fakturę ja wszystki gwarancje wrzucam do jednej szuflady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 wiec teraz witam poniedzialkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 23.10.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 AGNIESZKA1 - sprawd, proszę, swojego priva - chyba przegapiła mojš odpowied na temat numerów na budynku (na forum też) Dzieki za namiarek Skontaktuje sie z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.10.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witamw poniedziałek co za pogoda ...ble .... naprawdę nikt nie robił wykończeniówki kompleksowo??? hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.10.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 To i ja sie przywitam Jaki mam ladny widok z okien liscie na drzwach zrobily sie zolte . Didi chcialam sie spytac . Pozamawialam duzo katalogow roslin i bardzo spodobaly mi sie dzikie botaniczne tulipany (pisza ze nie trzeba ich wykopywac ) Czy moze zetknelas sie z nimi bo sa jeszcze dzikie krokusy botaniczne ( ale nie wiem czy krokusy wogule sie wykopuje czy zostawia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam poniedziałkowo, czy okładaliście fundamenty folią przed zasypaniem? Zwykłą czy kubełkową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.10.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam w poniedziałek co za pogoda ...ble .... naprawdę nikt nie robił wykończeniówki kompleksowo??? hmmm robi robi .. AC juz sie dopytywał .. - przyjedźcie ocenić efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam w poniedziałek co za pogoda ...ble .... naprawdę nikt nie robił wykończeniówki kompleksowo??? hmmm robi robi .. AC juz sie dopytywał .. - przyjedźcie ocenić efekt drogi Piotrze mój mąż siedzi w okopach od 3 dni i sam drenaż robi z AC i braćmi ...... pierwszy i ostatni raz coś mu pozwoliłam własnorecznie robić w srode jedzie na kontrakt a prace gonia chyba sama Was muszę nawiedzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts