Miraśka 23.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 [tomadyna-gratulacje[] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Dziękuję Wszystkim Właśnie mój osobisty wysłannik zwany czasami żoną (dobrze że ona nie czyta forum) udał sie do Starostwa, mnie nie udało się wyrwać z firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność tak mysle, myslę i nie widze przeciwskazań, żeby zamienić kolejność, może poza tym, że nie będzie alarmu i troche strach zostawic rury same na zimę, ludzi rece swędza niestety. A z ta elektryka to jest tak paskudnie, że żeby ja dobrze położyc, to trzeba wiedziec dokładnie gdzie i jaki punkt świetlny chce sie mieć. Brzmi prosto? Bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 no właśnie sobie mysle ,ze bym miała wiecej czasu na ustalenie gdzie i co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność teoretyczcznie moje okna juz powinny byc w M&S ale co mi po tym jak bramy garazowej jeszcze nie ma ... no i dopiero drzwi zamówiłam tez trzeba czekać ... co do elektryki to póje na żywioł czyli biegam z elektrykiem i palcem pokazuje tu to a tu tamto ( moze sie uda) kanalizę mozna polozyc wczesniej ale z CO bym nie ryzykowala miedź w cenie na 100% zniknie do lutego ...... naiwnie myslalam że ten stan surowy uda sie szybciej skonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 23.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 witam wszystkich serdecznie w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.10.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność teoretyczcznie moje okna juz powinny byc w M&S ale co mi po tym jak bramy garazowej jeszcze nie ma ... no i dopiero drzwi zamówiłam tez trzeba czekać ... co do elektryki to póje na żywioł czyli biegam z elektrykiem i palcem pokazuje tu to a tu tamto ( moze sie uda) kanalizę mozna polozyc wczesniej ale z CO bym nie ryzykowala miedź w cenie na 100% zniknie do lutego ...... naiwnie myslalam że ten stan surowy uda sie szybciej skonczyc o centaralnym nie myslimy teraz tylko około kwietnia -maja-teraz woda,kanaliza do końca,elektryka i wylewki na pietrze,ocieplenie poddasza styczeń-luty,mi dzisiaj zadzwonił pan z m&sów ,ze brama bedzie w srode i ustalimy date założenia jej,okna też maja być na dniach a drzwi ok 2 listopada -wejsciowe a do kotłowni stoja w magazynku niech tylko szybciej złaża mi z dachu co by okien nie uszkodzili,potem około tygodnia mam czekac na rolety zew i koniec -chce wreszcie odpocząć bo mam narazie dosyc tej nerwówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 tomadyna - GRATULACJE !!! a my wyszlimy z ziemi Od jutra mury pnšć się będš do góry nie czuję jak rymuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 23.10.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Teraz się zastanawiam czy zdejmując humus zdjąc go z większej połaci by było miejsce na wykopywaną ziemię z fundamentów - by nią nie przysypywać ziemi urodzajnej - czy się tym nie przejmować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.10.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Teraz się zastanawiam czy zdejmując humus zdjąc go z większej połaci by było miejsce na wykopywaną ziemię z fundamentów - by nią nie przysypywać ziemi urodzajnej - czy się tym nie przejmować ?? w zasadzie pewnie w przyszłości i tak nawieziesz trochę lepszej ziemi, żeby trawnik extra wyglądał jeżeli masz miejsce na dużą hałdę ziemi na działce i możesz zapłacić trochę więcej za koparkę to możesz kombinować. mi by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Witam wszystkich Tomadyna gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.10.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pozdrawiam wszystkich. Tomadyna, gratulacje. Teraz się zastanawiam czy zdejmując humus zdjąc go z większej połaci by było miejsce na wykopywaną ziemię z fundamentów - by nią nie przysypywać ziemi urodzajnej - czy się tym nie przejmować ?? Co do ziemi z wykopu, to najlepiej usypac pryzmę w pewnej odległości od budynku. Nie warto usuwac humusu na bardzo dużym obszarze - podczas deszczu (wbrew pozorom jesień za pasem!) może zrobic się tam grząska ciapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 23.10.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Teraz się zastanawiam czy zdejmując humus zdjąc go z większej połaci by było miejsce na wykopywaną ziemię z fundamentów - by nią nie przysypywać ziemi urodzajnej - czy się tym nie przejmować ?? Gratulacje. Kombinuj tak , żeby miejsce na ognisko się ostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 23.10.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Pozdrawiam wszystkich. Tomadyna, gratulacje. trobe - słyszałem że dogadałaś się z Irkiem i już u Ciebie walczy Jestem pewny że bedziesz zadowolona jak my i GrzesiekB Dzisiaj rozliczyliśmy z Irkiem kotłownie .. teraz tylko czekamy na zagazowanie naszej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2006 03:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam Jak budowa ma ruszyć to trzeba wcześniej wstawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.10.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam! Znalazłam gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts