bryta 24.10.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam Jak budowa ma ruszyć to trzeba wcześniej wstawać tez by mi sie przydalo ale jestem spiochem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam! Znalazłam gwarancję no to masz farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Pozdrawiam wszystkich. Tomadyna, gratulacje. trobe - słyszałem że dogadałaś się z Irkiem i już u Ciebie walczy Jestem pewny że bedziesz zadowolona jak my i GrzesiekB Dzisiaj rozliczyliśmy z Irkiem kotłownie .. teraz tylko czekamy na zagazowanie naszej ulicy Witam wtorkowo. Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.10.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 INFORMUJĘ IŻ DOSTAŁEM POZWOLENIE NA BUDOWĘ - jadę odebrać. Gratulacje i witam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 iwa-k, chwaliłaś się jakiś czas temu, że znalazłaś fajne szambo w dobrej cenie. Podzielisz się namiarami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 tomadyna, gratulacje. Już prawomocne? A ja dostałam decyzję o nadaniu numeru porządkowego nieruchomości. Więc mam już adres! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kacha 72-kiedy wstawiacie okna i resztę,robicie już elektrykę?nasz elektryk którego byśmy chcieli ma wolny czas dopiero w styczniu-lutym a nie wiem czy jacyś z listy są wolni od połowy listopada-a może wziąść sie za kanalizę i wodę w to miejsce tylko nie wiem czy to dobra kolejność teoretyczcznie moje okna juz powinny byc w M&S ale co mi po tym jak bramy garazowej jeszcze nie ma ... no i dopiero drzwi zamówiłam tez trzeba czekać ... co do elektryki to póje na żywioł czyli biegam z elektrykiem i palcem pokazuje tu to a tu tamto ( moze sie uda) kanalizę mozna polozyc wczesniej ale z CO bym nie ryzykowala miedź w cenie na 100% zniknie do lutego ...... naiwnie myslalam że ten stan surowy uda sie szybciej skonczyc Kacha....a sprobowalas ze Struzikiem??? dobry elektryk podpowie co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam grupkę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dzióbek, jak zdrówko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Co do humusu to nie radzę ściągać z wiekszego obszaru, bo my tak zrobilismy, wzieliśmy spory zapas i póżniej po deszczu woda stała i robiło się niezłe błocko. Maggie czuję się już dużo lepiej, więc jakjeszcze masz ochotę to moje zaproszenie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam wtoreczkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.10.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czesc wyzyna mi się 8-mka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czesc wyzyna mi się 8-mka znaczy mądrości Ci przybywa? Ale to uciążliwe bywa (wyrzynanie znaczy się, choć i mądrość - też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 iwa-k, chwaliłaś się jakiś czas temu, że znalazłaś fajne szambo w dobrej cenie. Podzielisz się namiarami? sory zapomniałam dzisiaj odszukam telefon do tej firmy, napewno są ze Stargardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.10.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czesc wyzyna mi się 8-mka znaczy mądrości Ci przybywa? Ale to uciążliwe bywa (wyrzynanie znaczy się, choć i mądrość - też ) kurcze wolę już być mniej mądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam! Znalazłam gwarancję no to masz farta no! już złożyłam reklamację i czekam teraz do 14 listopada, bo...po drodze są dni wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam popołudniowo. A może ktoś ma gotową umowę na wykonanie przyłącza elektrycznego itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czesc wyzyna mi się 8-mka znaczy mądrości Ci przybywa? Ale to uciążliwe bywa (wyrzynanie znaczy się, choć i mądrość - też ) kurcze wolę już być mniej mądra znam ten ból i nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.10.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts