bodekku 24.10.2006 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czemu tak wieje ??? ktoś się powiesił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 wieczorkiem witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czemu tak wieje ??? ktoś się powiesił bedzie lało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czemu tak wieje ??? ktoś się powiesił bedzie lało.... tylko po co ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.10.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 trobe - słyszałem że dogadałaś się z Irkiem i już u Ciebie walczy Jestem pewny że bedziesz zadowolona jak my i GrzesiekB Dzisiaj rozliczyliśmy z Irkiem kotłownie .. teraz tylko czekamy na zagazowanie naszej ulicy Walczy, walczy. Po Twojej rekomendacji oczekuję, że wszystko będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czemu tak wieje ??? ktoś się powiesił bedzie lało.... tylko po co ??? przed zima podleje roslinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Peterz bardzo go poleca, u mnie na razie dopiero zaczął. Jeśli chcesz namiar, zapytam, czy mogę podac numer jego telefonu, bo muszę Ciebie zaanonsowac. Tak, tak, bez tego podobno w ogóle nie chce zaczynac rozmowy (prawdopodobnie przejechał się na jakichś klientach i teraz przyjmuje zamówienia tylko od poleconych ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.10.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 iwa-k, chwaliłaś się jakiś czas temu, że znalazłaś fajne szambo w dobrej cenie. Podzielisz się namiarami? No właśnie, ja też baaardzo potrzebuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kacha....a sprobowalas ze Struzikiem??? dobry elektryk podpowie co i jak... Kacha, wykonywał instalację u mnie - jest rewelacyjny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.10.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.10.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czemu tak wieje ??? ktoś się powiesił bedzie lało.... tylko po co ??? przed zima podleje roslinki fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.10.2006 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!!W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kacha....a sprobowalas ze Struzikiem??? dobry elektryk podpowie co i jak... Kacha, wykonywał instalację u mnie - jest rewelacyjny! wiem..... facet jest oki...ciut drogi ale ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.10.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... a na ul,Pomorskiej w dąbiu pytałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 24.10.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... Dzwon jeszcze do Castoramy, Teski oraz Marian J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Peterz bardzo go poleca, u mnie na razie dopiero zaczął. Jeśli chcesz namiar, zapytam, czy mogę podac numer jego telefonu, bo muszę Ciebie zaanonsowac. Tak, tak, bez tego podobno w ogóle nie chce zaczynac rozmowy (prawdopodobnie przejechał się na jakichś klientach i teraz przyjmuje zamówienia tylko od poleconych ). a czy ja też mogę się ładnie uśmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.10.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... jeśli ekipa nie ma dwu lewych rąk to płyta osb lub sklejka 10 mm, olejowane a do tego okorki z lasu, dosyć gęsto (można dostać nawet takie "specjalne szalunkowe") - ale to takie awaryjne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... jeśli ekipa nie ma dwu lewych rąk to płyta osb lub sklejka 10 mm, olejowane a do tego okorki z lasu, dosyć gęsto (można dostać nawet takie "specjalne szalunkowe") - ale to takie awaryjne rozwiązanie dom??? praca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kacha....a sprobowalas ze Struzikiem??? dobry elektryk podpowie co i jak... Kacha, wykonywał instalację u mnie - jest rewelacyjny! a drogi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... jeśli ekipa nie ma dwu lewych rąk to płyta osb lub sklejka 10 mm, olejowane a do tego okorki z lasu, dosyć gęsto (można dostać nawet takie "specjalne szalunkowe") - ale to takie awaryjne rozwiązanie widzialam u nas na budowie....calkiem im poszlo dobrze zalewanie...wytrzymalo wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts