Teska 24.10.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kacha....a sprobowalas ze Struzikiem??? dobry elektryk podpowie co i jak... Kacha, wykonywał instalację u mnie - jest rewelacyjny! a drogi?? drogi, ale czasem warto u mnie robil jakies 3 lata do tylu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 24.10.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.10.2006 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... jeśli ekipa nie ma dwu lewych rąk to płyta osb lub sklejka 10 mm, olejowane a do tego okorki z lasu, dosyć gęsto (można dostać nawet takie "specjalne szalunkowe") - ale to takie awaryjne rozwiązanie dom??? praca??? oczywiście praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 24.10.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czekam juz 4tyg na decyzje o warunkach z energetyki i nic.Kazali czekac to czekam,moze dostane do swiat!!!straszne jest to czekanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czekam juz 4tyg na decyzje o warunkach z energetyki i nic.Kazali czekac to czekam,moze dostane do swiat!!!straszne jest to czekanie oj! u nich coś ostatnio zastój Ja też czekam na pewnien dokument a w zasadzie uśmiecha mi się, że póki co to nie przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... jeśli ekipa nie ma dwu lewych rąk to płyta osb lub sklejka 10 mm, olejowane a do tego okorki z lasu, dosyć gęsto (można dostać nawet takie "specjalne szalunkowe") - ale to takie awaryjne rozwiązanie dom??? praca??? oczywiście praca jak miło, że mówisz o pracy z zadowoleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.10.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czekam juz 4tyg na decyzje o warunkach z energetyki i nic.Kazali czekac to czekam,moze dostane do swiat!!!straszne jest to czekanie oj! u nich coś ostatnio zastój Ja też czekam na pewnien dokument a w zasadzie uśmiecha mi się, że póki co to nie przychodzi didi, im później ci go przyslą, tym więcej będzie do zapłacenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 24.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czekam juz 4tyg na decyzje o warunkach z energetyki i nic.Kazali czekac to czekam,moze dostane do swiat!!!straszne jest to czekanie oj! u nich coś ostatnio zastój Ja też czekam na pewnien dokument a w zasadzie uśmiecha mi się, że póki co to nie przychodzi didi, im później ci go przyslą, tym więcej będzie do zapłacenia do zapłacenia mam zgodnie z umową więc kwota się na pewno nie zmieni, tyle tylko że zapłacę później dlatego nie spieszno mi upominać się o "ten dokument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Peterz bardzo go poleca, u mnie na razie dopiero zaczął. Jeśli chcesz namiar, zapytam, czy mogę podac numer jego telefonu, bo muszę Ciebie zaanonsowac. Tak, tak, bez tego podobno w ogóle nie chce zaczynac rozmowy (prawdopodobnie przejechał się na jakichś klientach i teraz przyjmuje zamówienia tylko od poleconych ). Bardzo proszę . Czy mogłabyś napisać mi o nim coś więcej - czy wolny strzelec, czy związany z jakąś firmą, jakiego zakresu prac się podejmuje, jak z materiałami - po jego stronie, czy inwestora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... jeśli ekipa nie ma dwu lewych rąk to płyta osb lub sklejka 10 mm, olejowane a do tego okorki z lasu, dosyć gęsto (można dostać nawet takie "specjalne szalunkowe") - ale to takie awaryjne rozwiązanie dom??? praca??? oczywiście praca jakby inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 czekam juz 4tyg na decyzje o warunkach z energetyki i nic.Kazali czekac to czekam,moze dostane do swiat!!!straszne jest to czekanie Dzwoń do nich, albo się wybierz osobiście i nalegaj, aby Ci udzielili informacji, u kogo aktualnie znajduje się Twój wniosek. Moje pismo też utknęło, bo urzędnik poszedł na urlop, a inni nie poczuwali się do opracowywania czyichś papierów . Jak ich trochę pomolestowałam, to znaleźli wniosek i zrobili . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Peterz bardzo go poleca, u mnie na razie dopiero zaczął. Jeśli chcesz namiar, zapytam, czy mogę podac numer jego telefonu, bo muszę Ciebie zaanonsowac. Tak, tak, bez tego podobno w ogóle nie chce zaczynac rozmowy (prawdopodobnie przejechał się na jakichś klientach i teraz przyjmuje zamówienia tylko od poleconych ). Bardzo proszę . Czy mogłabyś napisać mi o nim coś więcej - czy wolny strzelec, czy związany z jakąś firmą, jakiego zakresu prac się podejmuje, jak z materiałami - po jego stronie, czy inwestora? no przecież masz to na Liście wszystko ładnie opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.10.2006 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 WITAM WIECZOROWO i podaje namiary na szalunki i inne rzeczy z tym związane 1 DĄBIE ul struga 85 chyba , za serwisem SCANI firma hinebeck 2. struga boczna uliczka pomiędzy urzędem celnym a drzewem egzotycznym braci ludwińscy na końcu tej uliczki tyz mają , no i pomorska koło serwisu VOLVO jak już szukac to chociaż wiedziec gdzie . A TERAZ SMUTNA WIADOMOŚC dla początkujących budujących STAL tz. pręty znów PODROŻAŁY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Peterz bardzo go poleca, u mnie na razie dopiero zaczął. Jeśli chcesz namiar, zapytam, czy mogę podac numer jego telefonu, bo muszę Ciebie zaanonsowac. Tak, tak, bez tego podobno w ogóle nie chce zaczynac rozmowy (prawdopodobnie przejechał się na jakichś klientach i teraz przyjmuje zamówienia tylko od poleconych ). Bardzo proszę . Czy mogłabyś napisać mi o nim coś więcej - czy wolny strzelec, czy związany z jakąś firmą, jakiego zakresu prac się podejmuje, jak z materiałami - po jego stronie, czy inwestora? no przecież masz to na Liście wszystko ładnie opisane Ale ze mnie gapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 dzięki za namiary na szalunki.Jutro zrobię rozpoznanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 A TERAZ SMUTNA WIADOMOŚC dla początkujących budujących STAL tz. pręty znów PODROŻAŁY . A może by tak coś ... potaniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 24.10.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Kacha....a sprobowalas ze Struzikiem??? dobry elektryk podpowie co i jak... Kacha, wykonywał instalację u mnie - jest rewelacyjny! a drogi?? A drogi to robi Dyrekcja Okregowa Drog i Mostow droga imienniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 24.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 A TERAZ SMUTNA WIADOMOŚC dla początkujących budujących STAL tz. pręty znów PODROŻAŁY . A może by tak coś ... potaniało Potaniala buta inwestora co to troche grosza z banku dostal i myslal, ze Pan i wladca w hurtowni i u rzemieslnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 24.10.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 he jakos nie zauważyłem aby cos w budownictwie potaniało ,a może ja już niedowidze . CZYktos widział aby potaniało i co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts