dzióbek 24.10.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 no to próbuję jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 HURRA, HURRA udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a myslałam ,ze poszłas spać gratulacje hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.10.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 nie zdazylam cos mi sie dzieje z klawiatura, nie mam polskich liter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Witam A później znów będzie 10 stron do przeczytania Proponuje powrocic do pomyslu zalozenia nowego watku. Wtedy przez pewien okres bedzie spokoj. Ten poprosic adminow o zamkniecie. Trzeba bedzie Maksa poprosic o zalozenie, zeby byla kontynuacja rodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 24.10.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Ustawiłem hasło dla oglądania naszych zdjęć z ogniska na mojej stronie: forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.10.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a myslałam ,ze poszłas spać gratulacje hahah nie mogłabym usnąć, musiałam spróbować jeszcze raz ale teraz to idę spać, bo znów zaśpimy do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Podaję namiar na szambo 0603 990 828 dzięki , plastikowe czy betonowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a myslałam ,ze poszłas spać gratulacje hahah nie mogłabym usnąć, musiałam spróbować jeszcze raz ale teraz to idę spać, bo znów zaśpimy do przedszkola ja zamiast liczyć baranów liczę ściany działowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.10.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 nie udało się Witam wszystkich. Na zaproszenie Teski pojawiam się w Grupie. W ostatni piatek nabylismy działkę w Kliniskach (odgałęzienie ul. Słonecznej). Organizuję przepisanie decyzji o warunkach zabudowy oraz przymierzam się do sfinalizowania spraw zwišzanych z przyłšczami (na działce jest juz skrzynka ZK, w drodze hydrant). Powiem szczerze, że jestem kompletnym laikiem w sprawach budowy domu, nawet tych pierwszych, podstawowych, działaniach. Bardzo liczę na pomoc Grupy. Może kto jeszcze buduje w Kliniskach i będzie możliwoć wymiany dowiadczeń. Pozdrawiam, Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witaj M3-to niepotrzebnie nabazgrałam jak masz odpisać a ty świetnie dałeś-aś sobie rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.10.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witaj M3-to niepotrzebnie nabazgrałam jak masz odpisać a ty świetnie dałeś-aś sobie rade "Pierwsze koty za płoty" Postšpiłem wg standardu - pytałem wczesniej co i jak bo myslałem, że może w ramach wštków grup budujšcych obowišzuja inne reguły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.10.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 M3 witaj w grupie! jest tu gromadka z Załomia, z samych Klinisk chyba mniej, ale to rzut beretem. Projekt macie już wybrany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.10.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 M3 witaj w grupie! jest tu gromadka z Załomia, z samych Klinisk chyba mniej, ale to rzut beretem. Projekt macie już wybrany? Jeszcze nie Nie chcielismy o niczym decydować nie majšc wiedzy nt. ostatecznego położenia, wielkoci i wymiarów działki. Mamy kilka upatrzonych i jestesmy na etapie ostatecznych weryfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 24.10.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witaj M3-to niepotrzebnie nabazgrałam jak masz odpisać a ty świetnie dałeś-aś sobie rade A tak przy okazji: jak się nazywa Twój projekt? Wyglada b. fajnie! Podziwiam poszczególne etapy budowy ale jako nie przyswoiłem nazwy i ew. info o projektancie. Jesli możesz to napisz krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.10.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 witaj M3-to niepotrzebnie nabazgrałam jak masz odpisać a ty świetnie dałeś-aś sobie rade A tak przy okazji: jak się nazywa Twój projekt? Wyglada b. fajnie! Podziwiam poszczególne etapy budowy ale jako nie przyswoiłem nazwy i ew. info o projektancie. Jesli możesz to napisz krótko. miło mi-projekt to Zacisze II z pracowni MG projekt z w-wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2006 03:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2006 03:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 M3 - witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 M3 witaj w grupie. Oczywiście stałyh bywalców także witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts