Agnieszka1 25.10.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj.... stomatolog poleciła płyn do płukania "dentosept" , juz opuchlizna nieco minela, ale do wczoraj nie moglam domknac szczeki A i migdal mnie od tego bolal. Najgorsze ze jesli bedzie sie sytuacja powtarzac, a miejsca na ta przekleta 8-mke mam malo to czeka mnie chirurgiczne usuwanie bryyyyyyy Dzieki Wam za pomocne rady. A tak wogole to .... dzińdybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Właśnie przed chwilą się zorientowałem, że wczoraj mineło 10 miesięcy od czasu zamieszkania w naszym domu. I po tych 10 miesiącach w końcu mamy zrobiony od ubiegłego piątku podjazd, dzięki czemu nie będzie trzeba brąć przez błoto z samochodu do domu gdy zrobi się mokro. no wlasnie, ja chyba bede brnela , chyba, ze uda sie jeszcze zrobic chociaz chodnik w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 nie udało się Witam wszystkich. Na zaproszenie Teski pojawiam się w Grupie. W ostatni piatek nabylismy działkę w Kliniskach (odgałęzienie ul. Słonecznej). Organizuję przepisanie decyzji o warunkach zabudowy oraz przymierzam się do sfinalizowania spraw zwišzanych z przyłšczami (na działce jest juz skrzynka ZK, w drodze hydrant). Powiem szczerze, że jestem kompletnym laikiem w sprawach budowy domu, nawet tych pierwszych, podstawowych, działaniach. Bardzo liczę na pomoc Grupy. Może kto jeszcze buduje w Kliniskach i będzie możliwoć wymiany dowiadczeń. Pozdrawiam, Mariusz witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witam grupkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 M-3 w Kliniskach buduje Iwonka i Adas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj.... stomatolog poleciła płyn do płukania "dentosept" , juz opuchlizna nieco minela, ale do wczoraj nie moglam domknac szczeki A i migdal mnie od tego bolal. Najgorsze ze jesli bedzie sie sytuacja powtarzac, a miejsca na ta przekleta 8-mke mam malo to czeka mnie chirurgiczne usuwanie bryyyyyyy Dzieki Wam za pomocne rady. A tak wogole to .... dzińdybry Aga ogolnie to powinnas wyrwac te 8, jak bedzie rosla rozepchnie zeby i beda sie z przodu przesuwac....albo co gorsza nachodzic zaczna na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.10.2006 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? teska, wstydziłabyś się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 M-3 w Kliniskach buduje Iwonka i Adas. Iwonka i Adaś budują w Rurzycy i to na jej samym końcu a to spory kawałek za Kliniskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj.... stomatolog poleciła płyn do płukania "dentosept" , juz opuchlizna nieco minela, ale do wczoraj nie moglam domknac szczeki A i migdal mnie od tego bolal. Najgorsze ze jesli bedzie sie sytuacja powtarzac, a miejsca na ta przekleta 8-mke mam malo to czeka mnie chirurgiczne usuwanie bryyyyyyy Dzieki Wam za pomocne rady. A tak wogole to .... dzińdybry Aga ogolnie to powinnas wyrwac te 8, jak bedzie rosla rozepchnie zeby i beda sie z przodu przesuwac....albo co gorsza nachodzic zaczna na siebie. wiem, wiem, ale to 1-szy incydent z ta 8-mka. Stomatolog mowi ze ona moze i kilka lat rosnac , a jesli tak i sytuacja z opuchnieciem i bolem sie nie powtorzy mozna zostawic. Ale jak bedzie sie powtarzac, to do usuniecia. Ale ona mi sie nie przebila jeszcze nawet. Jak bede musiala usuwac chirurgicznie, przecinanie dziasla i wydlubywanie jej - chyba zemdleje nie chce nawet myslec lepiej zeby przestala rosnac na kilka lat Im czlek starszy tym mniej sie boi No kurcze trafilam na watek gdzie forumowiczka zapewnia goscia ze dom tak do 140 mkw wybuduje w stanie surowym zamknietym ( na dodatek zamknietym) za 40 tys zl. W dodatku trzeba jej wierzyc bo jej maz sie na tym zna. Matko ile ja przeplacilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 nie udało się Witam wszystkich. Na zaproszenie Teski pojawiam się w Grupie. W ostatni piatek nabylismy działkę w Kliniskach (odgałęzienie ul. Słonecznej). Organizuję przepisanie decyzji o warunkach zabudowy oraz przymierzam się do sfinalizowania spraw zwišzanych z przyłšczami (na działce jest juz skrzynka ZK, w drodze hydrant). Powiem szczerze, że jestem kompletnym laikiem w sprawach budowy domu, nawet tych pierwszych, podstawowych, działaniach. Bardzo liczę na pomoc Grupy. Może kto� jeszcze buduje w Kliniskach i będzie możliwo�ć wymiany do�wiadczeń. Pozdrawiam, Mariusz Witaj w grupie Tu sami tacy jak Ty laicy siedzą dlatego jesteśmy aby się wpierać i podpowiadać. Tak sobie właśnie pomyślałam czy jest wśród nas jakiś budowlaniec z wykształcenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj.... stomatolog poleciła płyn do płukania "dentosept" , juz opuchlizna nieco minela, ale do wczoraj nie moglam domknac szczeki A i migdal mnie od tego bolal. Najgorsze ze jesli bedzie sie sytuacja powtarzac, a miejsca na ta przekleta 8-mke mam malo to czeka mnie chirurgiczne usuwanie bryyyyyyy Dzieki Wam za pomocne rady. A tak wogole to .... dzińdybry Aga ogolnie to powinnas wyrwac te 8, jak bedzie rosla rozepchnie zeby i beda sie z przodu przesuwac....albo co gorsza nachodzic zaczna na siebie. wiem, wiem, ale to 1-szy incydent z ta 8-mka. Stomatolog mowi ze ona moze i kilka lat rosnac , a jesli tak i sytuacja z opuchnieciem i bolem sie nie powtorzy mozna zostawic. Ale jak bedzie sie powtarzac, to do usuniecia. Ale ona mi sie nie przebila jeszcze nawet. Jak bede musiala usuwac chirurgicznie, przecinanie dziasla i wydlubywanie jej - chyba zemdleje nie chce nawet myslec lepiej zeby przestala rosnac na kilka lat Im czlek starszy tym mniej sie boi No kurcze trafilam na watek gdzie forumowiczka zapewnia goscia ze dom tak do 140 mkw wybuduje w stanie surowym zamknietym ( na dodatek zamknietym) za 40 tys zl. W dodatku trzeba jej wierzyc bo jej maz sie na tym zna. Matko ile ja przeplacilam moja ósemka (Boże żeby nie wywołać wilka z lasu) ostatnio się nie odzywa ale za czasów studenckich zawsze w porze sesji raz z jednej strony raz z drugiej sie wyrzynałay. I to było bardzo regularne. Koszmar. Chyba rok temu też sie odzywała ale już dokładnie nie pamietam. Tak więc pocieszę się, że wyrzynanie ósemek to nie jest hop i już ....to trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 nie udało się Witam wszystkich. Na zaproszenie Teski pojawiam się w Grupie. W ostatni piatek nabylismy działkę w Kliniskach (odgałęzienie ul. Słonecznej). Organizuję przepisanie decyzji o warunkach zabudowy oraz przymierzam się do sfinalizowania spraw zwišzanych z przyłšczami (na działce jest juz skrzynka ZK, w drodze hydrant). Powiem szczerze, że jestem kompletnym laikiem w sprawach budowy domu, nawet tych pierwszych, podstawowych, działaniach. Bardzo liczę na pomoc Grupy. Może kto� jeszcze buduje w Kliniskach i będzie możliwo�ć wymiany do�wiadczeń. Pozdrawiam, Mariusz Witaj w grupie Tu sami tacy jak Ty laicy siedzą dlatego jesteśmy aby się wpierać i podpowiadać. Tak sobie właśnie pomyślałam czy jest wśród nas jakiś budowlaniec z wykształcenia? a jestem ale tak cichutko sobie siedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 25.10.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witam przy zdobywaniu informacji ( ja teraz szukam szalunków, więźby ) pomocna jest informacja gospodarcza : 4 222 222. ...a szalunki dopiero za dwa tygodnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? teska, wstydziłabyś się..... hmm... teraz doczytalam...ze budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 dorywczo polecam płukanie szałwiš - mi pmoga a jakby szałwia nie pomogła to proponuję Tantum Verde - albo płyn do płukania, albo spraj.... stomatolog poleciła płyn do płukania "dentosept" , juz opuchlizna nieco minela, ale do wczoraj nie moglam domknac szczeki A i migdal mnie od tego bolal. Najgorsze ze jesli bedzie sie sytuacja powtarzac, a miejsca na ta przekleta 8-mke mam malo to czeka mnie chirurgiczne usuwanie bryyyyyyy Dzieki Wam za pomocne rady. A tak wogole to .... dzińdybry Aga ogolnie to powinnas wyrwac te 8, jak bedzie rosla rozepchnie zeby i beda sie z przodu przesuwac....albo co gorsza nachodzic zaczna na siebie. wiem, wiem, ale to 1-szy incydent z ta 8-mka. Stomatolog mowi ze ona moze i kilka lat rosnac , a jesli tak i sytuacja z opuchnieciem i bolem sie nie powtorzy mozna zostawic. Ale jak bedzie sie powtarzac, to do usuniecia. Ale ona mi sie nie przebila jeszcze nawet. Jak bede musiala usuwac chirurgicznie, przecinanie dziasla i wydlubywanie jej - chyba zemdleje nie chce nawet myslec lepiej zeby przestala rosnac na kilka lat Im czlek starszy tym mniej sie boi No kurcze trafilam na watek gdzie forumowiczka zapewnia goscia ze dom tak do 140 mkw wybuduje w stanie surowym zamknietym ( na dodatek zamknietym) za 40 tys zl. W dodatku trzeba jej wierzyc bo jej maz sie na tym zna. Matko ile ja przeplacilam gorzej jak gosciu jej uwierzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 szydas ale spostrzegawczy jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witam przy zdobywaniu informacji ( ja teraz szukam szalunków, więźby ) pomocna jest informacja gospodarcza : 4 222 222. ...a szalunki dopiero za dwa tygodnie ... a także 94 74 - telvinet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witam przy zdobywaniu informacji ( ja teraz szukam szalunków, więźby ) pomocna jest informacja gospodarcza : 4 222 222. ...a szalunki dopiero za dwa tygodnie ... a także 94 74 - telvinet Didi jak zdrowko???/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts