Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

MOj syn ma tak na okres jesien/zima.

W lato nie chce tyle jesc.

Ale moze malo daja. Ja raz zaprotestowalam jak zobaczylam ze na drugie danie 4-ro latki dostaja lyzke stolowa ziemniakow ( oni uwazaja ze dziecko wiecej nie zje, a zupa jest godzine wczesniej).

tu zupa jest od razu, ich porcje są ok, takie jak w domu zjada, nawet większe, tyle, że ona sama je śniadanko, kolacyjkę i wogóle, ale zupki i obiadki to ją karmię :oops: bo mi tak było szybciej i wygodniej i zjadłabym same tylko miesko a ziemniaczków czy surówki wogóle nie ruszyła. Dlatego wydaje mi sę ze ona tam tylko grzebie tym widelcem a nie przypilnują i nie pomogą, chociaż to zgłaszałam :evil: :evil:

MOj syn ma tak na okres jesien/zima.

W lato nie chce tyle jesc.

Ale moze malo daja. Ja raz zaprotestowalam jak zobaczylam ze na drugie danie 4-ro latki dostaja lyzke stolowa ziemniakow ( oni uwazaja ze dziecko wiecej nie zje, a zupa jest godzine wczesniej).

tu zupa jest od razu, ich porcje są ok, takie jak w domu zjada, nawet większe, tyle, że ona sama je śniadanko, kolacyjkę i wogóle, ale zupki i obiadki to ją karmię :oops: bo mi tak było szybciej i wygodniej i zjadłabym same tylko miesko a ziemniaczków czy surówki wogóle nie ruszyła. Dlatego wydaje mi sę ze ona tam tylko grzebie tym widelcem a nie przypilnują i nie pomogą, chociaż to zgłaszałam :evil: :evil:

Zglos jeszcze raz, stanowczo nakaz aby karmili Twa corke.

Z tego co pamietam jest poczatkujacym przedszkolakiem w prywatnym przedszkolu.

Didi - wlasnie tego Twojego garazu nie biora pod uwage, bo powiedzieli, ze to firma a nie budynek mieszkalny:)

Powiedziala tez, ze teraz wszedzie pisza dach wielospadowy, bo dach dwuspadowy tez jest wielospadowym, ale akurat na tej ulicy chca zachowac dwuspadowe!!! ale ja i tak wiem, ze oni sobie sami to ubzdurali - ale chyba nie wygram bo czas mnie goni.

Jolly, ale to miał byc twój wymarzony dom! Moze nie odpuszczaj tak szybko :-?

chyba faktycznie trzeci bedzie wymarzony, a ten sprzedam!!!! bo juz nie moge!!! a niby taka wyforumowana jestem, i popatrz tego nie przewidzialam!!!!

Ale nie chcesz sprobowac zmienic WZ cz chodzi o czas :lol:

nie no ja zmienie WZ tylko w innych punktach - zgadzam sie na dwuspadowy, ale niech poszerza elewacje frontowa i zmienia kat dachu na chociaz 35°! ale nie wiem czy dam rade - wszysko okarze sie w piatek!

A co z projektem przeciez masz kopertowy dach zmieniasz projekt

no musze z Cyrusa zrezygnowac - tam zmian tych nie da rady zrobic. zastanawiam sie nad Rodzinnym D26 - Muratora - czekam na odpowiedz czy da rade go zmienic na dwuspadowy czy nie...

Didi - wlasnie tego Twojego garazu nie biora pod uwage, bo powiedzieli, ze to firma a nie budynek mieszkalny:)

Powiedziala tez, ze teraz wszedzie pisza dach wielospadowy, bo dach dwuspadowy tez jest wielospadowym, ale akurat na tej ulicy chca zachowac dwuspadowe!!! ale ja i tak wiem, ze oni sobie sami to ubzdurali - ale chyba nie wygram bo czas mnie goni.

chyba faktycznie trzeci bedzie wymarzony, a ten sprzedam!!!! bo juz nie moge!!! a niby taka wyforumowana jestem, i popatrz tego nie przewidzialam!!!!

jolly masz kobitko zdrowie :lol:

no wlasnie chyba przesadzilam z tym ponownym budowaniem, ale wine za to zganiam na Mojego - to jego pomysl - to On chyba chce mnie wykonczyc. mam nadzieje, ze jednak to bedzie ostatni!

jolly masz kobitko zdrowie :lol:

no wlasnie chyba przesadzilam z tym ponownym budowaniem, ale wine za to zganiam na Mojego - to jego pomysl - to On chyba chce mnie wykonczyc. mam nadzieje, ze jednak to bedzie ostatni!

:lol: :lol: pozyjemy.....

Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 :D Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści :lol:

Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa 8)

klaus??? :oops: :lol: :lol:

:oops: :oops: :lol: :lol:

dziobek to bylo nie do konca dobzre przeczytane, chyba klaus sie nie obrazi... :cry:

Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 :D Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści :lol:

dziobek to bylo nie do konca dobzre przeczytane, chyba klaus sie nie obrazi... :cry:

dobre, dobre :lol: . Fajny przykład na zajęcia z psycholingwistyki :wink:

dobre, dobre :lol: . Fajny przykład na zajęcia z psycholingwistyki :wink:

:lol: :lol:

Witam grupkę :lol: :lol:

Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują :evil: :evil: Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam :x :x

u mnie zawsze tak było i jest nadal

po powrocie z przedszkola jadła Aneczka drugi obiad razem z nami a teraz gdy w szkole wykupiłam jej obiadki też wraca do domu i zjada drugi obiadek