martelia 25.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a dlaczego z elgeronem - pomyłka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 MOj syn ma tak na okres jesien/zima. W lato nie chce tyle jesc. Ale moze malo daja. Ja raz zaprotestowalam jak zobaczylam ze na drugie danie 4-ro latki dostaja lyzke stolowa ziemniakow ( oni uwazaja ze dziecko wiecej nie zje, a zupa jest godzine wczesniej). tu zupa jest od razu, ich porcje są ok, takie jak w domu zjada, nawet większe, tyle, że ona sama je śniadanko, kolacyjkę i wogóle, ale zupki i obiadki to ją karmię bo mi tak było szybciej i wygodniej i zjadłabym same tylko miesko a ziemniaczków czy surówki wogóle nie ruszyła. Dlatego wydaje mi sę ze ona tam tylko grzebie tym widelcem a nie przypilnują i nie pomogą, chociaż to zgłaszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Moze tam jej niesmakuje i nie zjada? Raczej nie sądzę, bo ona ma teraz taki okres, że naslauje inne dzieci i w domu nigdy nie chciała tknąć marchewki a jak zobaczyła, że inna dziewczynka je to też chciała i razem z nią całą zjadła a ja tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 MOj syn ma tak na okres jesien/zima. W lato nie chce tyle jesc. Ale moze malo daja. Ja raz zaprotestowalam jak zobaczylam ze na drugie danie 4-ro latki dostaja lyzke stolowa ziemniakow ( oni uwazaja ze dziecko wiecej nie zje, a zupa jest godzine wczesniej). tu zupa jest od razu, ich porcje są ok, takie jak w domu zjada, nawet większe, tyle, że ona sama je śniadanko, kolacyjkę i wogóle, ale zupki i obiadki to ją karmię bo mi tak było szybciej i wygodniej i zjadłabym same tylko miesko a ziemniaczków czy surówki wogóle nie ruszyła. Dlatego wydaje mi sę ze ona tam tylko grzebie tym widelcem a nie przypilnują i nie pomogą, chociaż to zgłaszałam Zglos jeszcze raz, stanowczo nakaz aby karmili Twa corke. Z tego co pamietam jest poczatkujacym przedszkolakiem w prywatnym przedszkolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Didi - wlasnie tego Twojego garazu nie biora pod uwage, bo powiedzieli, ze to firma a nie budynek mieszkalny:) Powiedziala tez, ze teraz wszedzie pisza dach wielospadowy, bo dach dwuspadowy tez jest wielospadowym, ale akurat na tej ulicy chca zachowac dwuspadowe!!! ale ja i tak wiem, ze oni sobie sami to ubzdurali - ale chyba nie wygram bo czas mnie goni. Jolly, ale to miał byc twój wymarzony dom! Moze nie odpuszczaj tak szybko chyba faktycznie trzeci bedzie wymarzony, a ten sprzedam!!!! bo juz nie moge!!! a niby taka wyforumowana jestem, i popatrz tego nie przewidzialam!!!! Ale nie chcesz sprobowac zmienic WZ cz chodzi o czas nie no ja zmienie WZ tylko w innych punktach - zgadzam sie na dwuspadowy, ale niech poszerza elewacje frontowa i zmienia kat dachu na chociaz 35°! ale nie wiem czy dam rade - wszysko okarze sie w piatek! A co z projektem przeciez masz kopertowy dach zmieniasz projekt no musze z Cyrusa zrezygnowac - tam zmian tych nie da rady zrobic. zastanawiam sie nad Rodzinnym D26 - Muratora - czekam na odpowiedz czy da rade go zmienic na dwuspadowy czy nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 25.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Didi - wlasnie tego Twojego garazu nie biora pod uwage, bo powiedzieli, ze to firma a nie budynek mieszkalny:) Powiedziala tez, ze teraz wszedzie pisza dach wielospadowy, bo dach dwuspadowy tez jest wielospadowym, ale akurat na tej ulicy chca zachowac dwuspadowe!!! ale ja i tak wiem, ze oni sobie sami to ubzdurali - ale chyba nie wygram bo czas mnie goni. Jolly, ale to miał byc twój wymarzony dom! Moze nie odpuszczaj tak szybko chyba faktycznie trzeci bedzie wymarzony, a ten sprzedam!!!! bo juz nie moge!!! a niby taka wyforumowana jestem, i popatrz tego nie przewidzialam!!!! jolly masz kobitko zdrowie no wlasnie chyba przesadzilam z tym ponownym budowaniem, ale wine za to zganiam na Mojego - to jego pomysl - to On chyba chce mnie wykonczyc. mam nadzieje, ze jednak to bedzie ostatni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ech....moj to zjada tone ziemniakow i dwa , trzy kotlety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Didi - wlasnie tego Twojego garazu nie biora pod uwage, bo powiedzieli, ze to firma a nie budynek mieszkalny:) Powiedziala tez, ze teraz wszedzie pisza dach wielospadowy, bo dach dwuspadowy tez jest wielospadowym, ale akurat na tej ulicy chca zachowac dwuspadowe!!! ale ja i tak wiem, ze oni sobie sami to ubzdurali - ale chyba nie wygram bo czas mnie goni. Jolly, ale to miał byc twój wymarzony dom! Moze nie odpuszczaj tak szybko chyba faktycznie trzeci bedzie wymarzony, a ten sprzedam!!!! bo juz nie moge!!! a niby taka wyforumowana jestem, i popatrz tego nie przewidzialam!!!! jolly masz kobitko zdrowie no wlasnie chyba przesadzilam z tym ponownym budowaniem, ale wine za to zganiam na Mojego - to jego pomysl - to On chyba chce mnie wykonczyc. mam nadzieje, ze jednak to bedzie ostatni! pozyjemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ech....moj to zjada tone ziemniakow i dwa , trzy kotlety..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zglos jeszcze raz, stanowczo nakaz aby karmili Twa corke. Z tego co pamietam jest poczatkujacym przedszkolakiem w prywatnym przedszkolu. początkującym to tak, ale w prywatnym to nie, bo u nas takiego nie ma - ale dziura Zgłoszę to jutro napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 ech....moj to zjada tone ziemniakow i dwa , trzy kotlety..... niom....tylko ciut ma wiecej niz 3,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? dziobek to bylo nie do konca dobzre przeczytane, chyba klaus sie nie obrazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Kupilam na sprobowanie olej z pestek dyni . I jest pyszny . Jak doda sie odrobine do sorowek to ma taki swietny posmak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 25.10.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? dziobek to bylo nie do konca dobzre przeczytane, chyba klaus sie nie obrazi... dobre, dobre . Fajny przykład na zajęcia z psycholingwistyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Wczoraj podczas rekonesansu po Bezrzeczu miałem okazję poznać męża Kacha72 Miło było mam nadzieję że kolejnego ogniska nie opuści Zajrzałem także na budowę Klausa i stwierdzam iż się posuwa klaus??? dziobek to bylo nie do konca dobzre przeczytane, chyba klaus sie nie obrazi... dobre, dobre . Fajny przykład na zajęcia z psycholingwistyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam grupkę Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam u mnie zawsze tak było i jest nadal po powrocie z przedszkola jadła Aneczka drugi obiad razem z nami a teraz gdy w szkole wykupiłam jej obiadki też wraca do domu i zjada drugi obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A to Wam pokażę http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PA250164.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A to Wam pokażę http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PA250164.JPG Tomek zaczynasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A to Wam pokażę drugi raz http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PA250165.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts