Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam grupkę :lol: :lol:

Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują :evil: :evil: Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam :x :x

u mnie zawsze tak było i jest nadal

po powrocie z przedszkola jadła Aneczka drugi obiad razem z nami a teraz gdy w szkole wykupiłam jej obiadki też wraca do domu i zjada drugi obiadek

Nie ma co na modelki wyrosna

a dlaczego z elgeronem - pomyłka?

właśnie, czemu? ja brałem od nich deski szalunkowe i więźbę. Deski jak deski, ale więźba była idealna, aż wykonawca powiedział, że jeszcze w tym roku tak ładnej nie układał. Tyle, źe trochę się czeka...

widocznie ja to mam pecha od samego początku, od wykonawcy wody do końca, nawet dachowki mi zle policzyli i musiałam czekać z miesiąc na brakujące dodatki, a więżba tragiczna, przegniła, niwymiarowa kompletni, szczególnie grubość krokwi, jednego za dużo, jętek np za mało i strasznie zadrzewione ( z jedna krokwia to miała nawet cm grubości od tej strony) - paskudztwo :evil: :evil:

Witam grupkę :lol: :lol:

Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują :evil: :evil: Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam :x :x

u mnie zawsze tak było i jest nadal

po powrocie z przedszkola jadła Aneczka drugi obiad razem z nami a teraz gdy w szkole wykupiłam jej obiadki też wraca do domu i zjada drugi obiadek

Nie ma co na modelki wyrosna

wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest

wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest

Didi daj spokój z ufoludkiem się nie dyskutuje - no chyba że to pomyliłaś mnie :roll: :roll:

nie, nie pomyliłam, ale jakoś tak dałam sie sprowokować

ah te kobiety w ciąży :wink: :D :D :D

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: