monka 25.10.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A to Wam pokażę http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PA250164.JPG czyżby to był Gieniu, miszcz koparkowy tomadyna gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Tomek zaczynasz????? A staram się Was gonić P.S. Miejsce ogniska zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 tomadyna - gratulacje nareszcie się doczekałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witam grupę ale ten dzień dzisiejszy senny jakiś też tak macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 witam grupę ale ten dzień dzisiejszy senny jakiś też tak macie? też za wcześnie wstałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A to Wam pokażę drugi raz http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PA250165.JPG Tomek a ja z innej beczki co to za aparat takie zdjecia robi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Tomek a ja z innej beczki co to za aparat takie zdjecia robi??? A jakiś Olympus kolegi taki kompakcik. P.S. Więcej zdjęć na mojej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Bodeku - dzięki Monka - zgadza się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.10.2006 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a dlaczego z elgeronem - pomyłka? właśnie, czemu? ja brałem od nich deski szalunkowe i więźbę. Deski jak deski, ale więźba była idealna, aż wykonawca powiedział, że jeszcze w tym roku tak ładnej nie układał. Tyle, źe trochę się czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zbieram namiary na beton, bloczki fundamentowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 25.10.2006 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam grupkę Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam u mnie zawsze tak było i jest nadal po powrocie z przedszkola jadła Aneczka drugi obiad razem z nami a teraz gdy w szkole wykupiłam jej obiadki też wraca do domu i zjada drugi obiadek Nie ma co na modelki wyrosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a dlaczego z elgeronem - pomyłka? właśnie, czemu? ja brałem od nich deski szalunkowe i więźbę. Deski jak deski, ale więźba była idealna, aż wykonawca powiedział, że jeszcze w tym roku tak ładnej nie układał. Tyle, źe trochę się czeka... widocznie ja to mam pecha od samego początku, od wykonawcy wody do końca, nawet dachowki mi zle policzyli i musiałam czekać z miesiąc na brakujące dodatki, a więżba tragiczna, przegniła, niwymiarowa kompletni, szczególnie grubość krokwi, jednego za dużo, jętek np za mało i strasznie zadrzewione ( z jedna krokwia to miała nawet cm grubości od tej strony) - paskudztwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam grupkę Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam u mnie zawsze tak było i jest nadal po powrocie z przedszkola jadła Aneczka drugi obiad razem z nami a teraz gdy w szkole wykupiłam jej obiadki też wraca do domu i zjada drugi obiadek Nie ma co na modelki wyrosna wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest Didi daj spokój z ufoludkiem się nie dyskutuje - no chyba że to pomyliłaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.10.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest Didi daj spokój z ufoludkiem się nie dyskutuje - no chyba że to pomyliłaś mnie nie, nie pomyliłam, ale jakoś tak dałam sie sprowokować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest Didi daj spokój z ufoludkiem się nie dyskutuje - no chyba że to pomyliłaś mnie nie, nie pomyliłam, ale jakoś tak dałam sie sprowokować ah te kobiety w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam wieczorkowo. Ponawiam poszukiwanie dobrych cen na bloczki ! Mam namiar na firmę Roosens w Dobrej, ale może coś jeszcze ??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 25.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest Didi daj spokój z ufoludkiem się nie dyskutuje - no chyba że to pomyliłaś mnie nie, nie pomyliłam, ale jakoś tak dałam sie sprowokować ah te kobiety w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 25.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wyrośnie na taką dziewczynę jak ja - nie jestem modelką i jestem zadowolona z życia i dziękuję Bogu, że tak właśnie jest A tak sie rozgadalam jak Wy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 25.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 widocznie ja to mam pecha od samego początku do końca nie dochodze, nawet mi nie jest zle i czekam z miesiąc. Ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts