Teska 25.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a dlaczego z elgeronem - pomyłka? właśnie, czemu? ja brałem od nich deski szalunkowe i więźbę. Deski jak deski, ale więźba była idealna, aż wykonawca powiedział, że jeszcze w tym roku tak ładnej nie układał. Tyle, źe trochę się czeka... ja jak zwykle...dom czy praca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.10.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a dlaczego z elgeronem - pomyłka? właśnie, czemu? ja brałem od nich deski szalunkowe i więźbę. Deski jak deski, ale więźba była idealna, aż wykonawca powiedział, że jeszcze w tym roku tak ładnej nie układał. Tyle, źe trochę się czeka... ja jak zwykle...dom czy praca??? tym razem dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 a dlaczego z elgeronem - pomyłka? właśnie, czemu? ja brałem od nich deski szalunkowe i więźbę. Deski jak deski, ale więźba była idealna, aż wykonawca powiedział, że jeszcze w tym roku tak ładnej nie układał. Tyle, źe trochę się czeka... ja jak zwykle...dom czy praca??? tym razem dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Tomadyna GRATULACJE To teraz zamiast ogniska forumowego, urządzisz forumową parapetówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 25.10.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam, Martelia- więźba Kudra i spółka było w miarę na czas i dobrej jakości- jeden kawałek wymienili bez zająknięcia. elgeron nawalil terminowo juz na etapie szalunkow. dach- z wszystkim i kominy systemowe w HMB. powodzenia a u mnie dzis byli obcy i poprzesadzali mi drzewa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Witam grupkę Mamy przedszkolaków: Wasze dzieci też takie głodne wracają do domu, bo ja swoją zabieram zaraz po obiedzie i od razu woła jeść i zjada w domu drugi obiad, a niby twierdzą, że zjadła i raz nawet podwójną porcję. Coś mi się nie chce wierzyć, a że mojej samej się nie chce jesć to pewnie im się nie chce karmić a że mało mówi to wykorzystują Jutro się ich spytam jak to jest, że dziecko głodne do domu przyprowadzam też tylko, że ja mam chłopców Powiem wam jak to jest z tymi obiadami. Trfiłem kiedyś do przedszkola w porze obiadu. Była biała drobiowa, ziemniaki i "świeży" ogórek a właściwie wielki ogóras przekrojony na pół. Panie sprawnie zaserwowały te monstrualnej wielkości specjały na stoliki dzieciom i po 15 min równie sprawnie wywiozły nietknięte wielkie parówy i ogórki. To była grupa maluchów. Dzieci nie były w stanie nawet otworzyć swoich buziek na stosowną szerokość. Oczywiście nikogo to nie interesowało. Ktoś miałby nakarmić Twoje dziecko w przedszkolu? - zejdź na ziemię. Ja nie wypuszczam mojej córki do przedszkola bez śniadania. A przedszkolny obiad traktuję jakby go nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 25.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zbieram namiary na beton, bloczki fundamentowe Beton Enbeton Bloczki Arbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powiem wam jak to jest z tymi obiadami. Trfiłem kiedyś do przedszkola w porze obiadu. Była biała drobiowa, ziemniaki i "świeży" ogórek a właściwie wielki ogóras przekrojony na pół. Panie sprawnie zaserwowały te monstrualnej wielkości specjały na stoliki dzieciom i po 15 min równie sprawnie wywiozły nietknięte wielkie parówy i ogórki. To była grupa maluchów. Dzieci nie były w stanie nawet otworzyć swoich buziek na stosowną szerokość. Oczywiście nikogo to nie interesowało. Ktoś miałby nakarmić Twoje dziecko w przedszkolu? - zejdź na ziemię. Ja nie wypuszczam mojej córki do przedszkola bez śniadania. A przedszkolny obiad traktuję jakby go nie było. śniadanko to moja niunia też je, od dawna na dziendobry wypija actimela i zjada danonka. Co do obiadów to byłam przygotowana, że w domu dam jej porządny (bo wiadomo jaki to zbiorowo gotowany), ale chodzi o fakt, że jak się pytam pani zawsze jak przyprowadza czy niunia jadła (chciałam, żeby nauczyła się przy innych dzieciach samodzielnie jeść) to słyszę ze tak ładnie jadła, a tu bluzka czyściutka a dziecko głodne - to po co takie gadanie, zresztą same oferowały że pomagają dzieciom jeść i takie tam A tak pozatym to lista została utajniona, to nie wiem czy mogę podesłać swoje opinie czy już nie wysyłamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zbieram namiary na beton, bloczki fundamentowe Beton Enbeton Bloczki Arbet Tama Pomorzańska, ładne, równiutkie i niedrogo, ale cos ostatnio jakis przestój tam chyba był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.10.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zbieram namiary na beton, bloczki fundamentowe Beton Enbeton Bloczki Arbet Tama Pomorzańska, ładne, równiutkie i niedrogo, ale cos ostatnio jakis przestój tam chyba był Z Arbetem podobno jest problem że ktoś ich wykupił, ale że mam przez miedzę to jutro się na spacer wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.10.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Powiem wam jak to jest z tymi obiadami. Trfiłem kiedyś do przedszkola w porze obiadu. Była biała drobiowa, ziemniaki i "świeży" ogórek a właściwie wielki ogóras przekrojony na pół. Panie sprawnie zaserwowały te monstrualnej wielkości specjały na stoliki dzieciom i po 15 min równie sprawnie wywiozły nietknięte wielkie parówy i ogórki. To była grupa maluchów. Dzieci nie były w stanie nawet otworzyć swoich buziek na stosowną szerokość. Oczywiście nikogo to nie interesowało. Ktoś miałby nakarmić Twoje dziecko w przedszkolu? - zejdź na ziemię. Ja nie wypuszczam mojej córki do przedszkola bez śniadania. A przedszkolny obiad traktuję jakby go nie było. śniadanko to moja niunia też je, od dawna na dziendobry wypija actimela i zjada danonka. Co do obiadów to byłam przygotowana, że w domu dam jej porządny (bo wiadomo jaki to zbiorowo gotowany), ale chodzi o fakt, że jak się pytam pani zawsze jak przyprowadza czy niunia jadła (chciałam, żeby nauczyła się przy innych dzieciach samodzielnie jeść) to słyszę ze tak ładnie jadła, a tu bluzka czyściutka a dziecko głodne - to po co takie gadanie, zresztą same oferowały że pomagają dzieciom jeść i takie tam A tak pozatym to lista została utajniona, to nie wiem czy mogę podesłać swoje opinie czy już nie wysyłamy Witam wieczorkiem skoro taki gastronomiczny temacik się trafił to wrzucę swoje 3 grosze też dotyczące obiadków dzieci ale w szkole. Złoszczę się czasami na swoje urwisy, jak sie pytam czy zjadły obiad a one mówią że nie cały lub coś zostawiły itp. Co prawda dzieci się powinny uczyc jeść różne rzeczy ale tez nie do przesady. Przeszedłem się na stołówkę poczytac tygodniowy jadłospis obiadowy dla dzieci. Mało mnie szlag nie trafił co się tym dzieciom serwuje. Szaszłyk córka mówiła , że sam tłusty boczek i cebula, bigos z czyms tam, kaszanka!! , ogórek kiszony , ziemniaki, zupy różne. Generalnie jak dla dorosłego lub 8-klasisty to obiady ok ale dla pierwszaków takie coś to trochę przegiecie. Chyba pójde do pani dyrektor i zrobię lakki rabanik . Czy w stołówkach szkolnych nie powinno byc menu układane przez dietetyka dla dzieci w wieku szkolnym a nie to co pani szefowej kuchni pasuje??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czy w stołówkach szkolnych nie powinno byc menu układane przez dietetyka dla dzieci w wieku szkolnym a nie to co pani szefowej kuchni pasuje??. powinno być bo taki jest wymóg, ale kto tego pilnuje Szaszłyki w szkole??? W której to tak dają?? Ani to zdrowe, ani dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... a na ul,Pomorskiej w dąbiu pytałas? Mnie uratował Hunnebeck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Macie jakiegoś sensownego instalatora co i wod-kan? To ja bym się uśmiechnęła o kontakt , bo zaczynam zbierać oferty na kotłownię i instalacje. Peterz bardzo go poleca, u mnie na razie dopiero zaczął. Jeśli chcesz namiar, zapytam, czy mogę podac numer jego telefonu, bo muszę Ciebie zaanonsowac. Tak, tak, bez tego podobno w ogóle nie chce zaczynac rozmowy (prawdopodobnie przejechał się na jakichś klientach i teraz przyjmuje zamówienia tylko od poleconych ). a czy ja też mogę się ładnie uśmiechnąć Zapytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czy mogłabyś napisać mi o nim coś więcej - czy wolny strzelec, czy związany z jakąś firmą, jakiego zakresu prac się podejmuje, jak z materiałami - po jego stronie, czy inwestora? Spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.10.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 wiezba - KUDRA I SPOLKA dachowka - EUROKLINKIER O tym pierwszym krąża baaardzo różne opinie! W Euroklinkierze na wejściu ceny najwyższe. Ostro targując zejdziesz do ceny w innych składach budowlanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 25.10.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Teraz robię wywiad na temat więźby i dachu ( gdzie warto zostawić kolejne pieniądze ): 1) od kogo braliście więźbę (poza Elgeronem na Mierzynie i Sławlandem) ? 2) gdzie zamawialiście dachówkę ze wszystkimi dodatkami? 3) gdzie robią kompleksowo dachy? Dzięki my wszystko do dachu kupiliśmy w Veldachu, jesteśmy zadowoleni, mogliśmy płacić w ratach, jak czegoś nie mieli to szukali dla nas gdzie indziej ;więźbę kupiliśmy w Ustowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam, Martelia- więźba Kudra i spółka było w miarę na czas i dobrej jakości- jeden kawałek wymienili bez zająknięcia. elgeron nawalil terminowo juz na etapie szalunkow. dach- z wszystkim i kominy systemowe w HMB. powodzenia a u mnie dzis byli obcy i poprzesadzali mi drzewa?? jak to poprzesadzali????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 to rankiem witam ......wstawac pracusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam Wstajemy ,wstajemy I kawke pijemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts