czupurek 12.02.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Maksiu chorupsko cię dopada? to nie dobrze musisz szybko wpakować się do łóżeczkagdzie twój domek? widzę, że coś lata z lewa, czyżby to była zarazka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.02.2004 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Niech ktoś pogna zimę na biegun północny. Dzisiaj nie mogłam dostać się do auta. Mojego młodego namówiłam na wejście przez bagażnik i otwarcie drzwi tylnych, coby mamusia mogła się do auta dostać i odpalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2004 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 czupurek: dokładnie.. ledwo zipie... i zeby nie to że mam dziś odebrać wreszcie samochód od mechanika, to juz dawno bym leżął w łóżku się wygrzewał. A jeśli chodzi o obrazek domku.... no to znudził mi się, pozatym większość ma domki, no a ja chce coś innego... a to co gania z lewiej strony to taki dobry duszek który nademna czuwapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Dzień Dobry Wszystkim Maksiu z tym chorobskiem to poważna sprawa..Wszedzie trąbią,ze idzie mega grypa,najgroźniejsza od 25lat...uwazaj.. no i na Małgonie szczególnie...powazna sprawa... ja dzis mam w planie wizytacje okienek w Gryfinie..Ponoć pikne... Pozdrawiam.. Miłego dnia Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Niech ktoś pogna zimę na biegun północny. Dzisiaj nie mogłam dostać się do auta. Mojego młodego namówiłam na wejście przez bagażnik i otwarcie drzwi tylnych, coby mamusia mogła się do auta dostać i odpalić. popieram, też musiałam dzisiaj wyrywać drzwi pomagając sobie nogą, żeby się dostać do środka (niestety teraz mam bagażnik oddzielnie), ale pamiętam, że kiedyś również mój młody wchodził w ten sam sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 No i co tu się dzieje! Maksiu chory, S.P. dziecko wykorzystuje do włamu do własnego samochodu, Czupurek ma odciski.... Czupurek - ja wzięłam też Bitermo i mam piec kondesacyjny Buderusa GB12 z zasobnikiem 160 litrów, podłogówka tylko w łazienkach, kuchni i wiatrołapie, reszta grzejniki Purmo. Całość na 17 tys. utargowałam Dostałam za to pochwałę od męża i znajomych. Mariusz - ja brałam okna Fakro od pana Pawła - dostałam 24%, ale zadziałał tu mój urok osobisty - lepiej do negocjacji wyśłij żonkę Jak nie masz jeszcze do niego namiaru, to podam ci na priva - przywozi na budowę bez problemu a później płacisz. Moje drzwi mają być podobno dzisiaj. No i nie lecimy do Wawy, tylko będziemy uskuteczniać pogaduchy i śmichy-chichy przez ponad 5 godzin w te i we wte Fajne słonko dzisiaj - tylko trochu zimno; ale od jutra ocieplenie do poniedziałku a potem znowu przymrozi..... Miłego dnia wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 12.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witajcie wszyscy cieplutko Czupurek Wanna jest akrylowa o nazwie Katamaran, wyślę Ci zdjęcie jak ona wygląda od góry. Naprawdę jest taki mróz?? Mam nadzieję, że otworzę drzwi samochodu! Do wszystkich kupujących okna: zapytajcie w firmie Eko-Plast z ul. Poniatowskiego tel: 48 73 999, mi bardzo podpasowały (cenowo też). Oni mają fabrykę w Czepinie pod Gryfinem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 ivette - właśnie czekam na tel od nichdoris - czekam z niecierpliwościąpróbowałam ten adres ze zdjęciami na onecie, działa, można wklejać zdjęcia ze swojego kompa, jutro biorę się do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 12.02.2004 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam czytających i piszących Doszły mnie słuchy że pare osób czyta forum i się nie ujawnia - zapraszam do zalogowania. Jeżeli są jakieś pytania to osobiście na nie odpowiem nie trzeba rozpytywać po rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.02.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Zima trzyma! Ale już koniec jak mówi wasza prognoza pogody - w sobotę będzie do +7 st! U nas szpital dla zwierzyny. Nasze psię zaliczyło operację, ze wszystkimi szykanami (narkoza i miąchanie w mięśniach ). Nie cierpi jednego takiego psa sąsiada - jak mają tylko okazję= to skaczą sobie do gardeł i barwią śnieg na czerwono... Oj wesoło... O 900 zł za kanalizę - to ja mówiłam - na naszej mapce była namalowana kanaliza - tzw projektowana przez gminę, w związku z tym że gmina wzięła sporo kasy z PHARE na kanalizację wsi i okolic - no to konsekwentnie to wyegzekwowałam. Tak jak pisałam, zapłaciliśmy misiom, którzy podpięli rurkę do domu - 300 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2004 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Joasiu - zgłosiłaś się na listę na spotkanie? Bo wczoraj właśnie zamknęli nabór..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Nie wiedziałam, że tu tak miło, Mogę dołączyć? Jak czytam te posty, to odnoszę wrażenie, że znacie się nie tylko z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.02.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Na zlot forumowiczów jestem zapisana - jazda pociągiem - jak najbardziej koniecznie - ploty, kawusia i jajko na twardo Jasiu zadrosny chyba... Niezłe ceny na okna miała firma GM PLAST. Za 11 okien daliśmy chyba 8200 z montażem - białe plastiki imitujące białe plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Jak się nie zgodzicie, to i tak będę podglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 zgodzicie? no ja na podlądanie się nie zgadzam ale na czynny udział na łamach tak proszę coś bliżej o cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 łoj niegrzeczniewitam Józia Sczęść się zna osobiście owszem ale początek był na tych stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ja o okienkach drewnianych mysle.. Moze ktos ma fajne i tanie??.. Marzy mi sie taki koniakowy kolorek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witaj Józiu S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.02.2004 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Joasiu, ale te twoje okna to naprawde dobrze imitują białe okna. W życiu bym nie wpadła, że one tylko imituja, jak dla mnie to są białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.02.2004 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ale fajnie, grupa nam się rozpisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts