monka 26.10.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 ja już na chodzie...niestety witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.10.2006 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 pilnie potrzebuję szalunki na strop. Najlepiej od poniedziałku !!! W Alimexie terminy wolne dopiero ok. połowy listopada. Pomóżcie, gdzie jeszcze dzwonić w tej sprawie? ... a może można bez ... ale chyba nie ... a na ul,Pomorskiej w dąbiu pytałas? Mnie uratował Hunnebeck. wszędzie pytałam i biorę z Alimexu ok. 15.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 26.10.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 witam, dzięki wszystkim za odzew. Bloczki - Budmaster, DobraBeton - Toppbeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.10.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 wiezba - KUDRA I SPOLKA dachowka - EUROKLINKIER O tym pierwszym krąża baaardzo różne opinie! W Euroklinkierze na wejściu ceny najwyższe. Ostro targując zejdziesz do ceny w innych składach budowlanych. A dlaczego z wykrzynikiem? Nie krzycz na mnie , ja pisze swoja opinie a nie cudza I moge powiedziec tak: Ten 1-szy - spisal sie bez zastrzezen, na czas, milo i wogole ok. Nawet przetrzymali nam wiezbe na placu ( czekalismy na wykonawce), mimo ze nie mieli miejsca. Pani zawsze mila, usmiechnieta , dbajaca o klienta. No tak bylo u nas. Jesli chodzi o Euroklinkier - dostalismy wycene z hurtowni z polic. Pozniej maz dostal w Euroklinkierze wycene, tam wiec pokazal wycene z polic - oni no i zeszli z ceny. Z tym znow do polic - tam jak to , o nie, to my tez spuscimy, nie moze byc ze oni maja taniej. Z oferty zeszli. Z tym do Euroklinkieru jeszcze ponegocjowac a ze mial tez tam znajomosci to inna sprawa Dachowki przyjechaly na czas,ładne nie uszkodzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 wiezba - KUDRA I SPOLKA dachowka - EUROKLINKIER O tym pierwszym krąża baaardzo różne opinie! W Euroklinkierze na wejściu ceny najwyższe. Ostro targując zejdziesz do ceny w innych składach budowlanych. A na jakie rabaty mozna u nich liczyc (moze byc priv) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 a u mnie dzis byli obcy i poprzesadzali mi drzewa?? obcy posadzili również po 30 żonkili i tulipanów a także gruszę i czereśnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy w stołówkach szkolnych nie powinno byc menu układane przez dietetyka dla dzieci w wieku szkolnym a nie to co pani szefowej kuchni pasuje??. powinno być bo taki jest wymóg, ale kto tego pilnuje Szaszłyki w szkole??? W której to tak dają?? Ani to zdrowe, ani dla dzieci W podstawowej nr 3 na Siedleckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.10.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 a u mnie dzis byli obcy i poprzesadzali mi drzewa?? obcy posadzili również po 30 żonkili i tulipanów a także gruszę i czereśnię o właśnie czereśnia! też chcę czereśnię, koniecznie. Jaką odmianę polecacie posadzić? i czy to prawda że ona musi mieć coś tam męskiego i żeńskiego żeby się zapylała i potem owocowała o rany wiem że coś dzwoni ale nie wiem gdzie ani jak to napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kurcze dalej nic sie nie dzieje z wodociagami Mam juz dosyc . W jakim kraju my zyjemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam, tomadyna, ja bloczki fundamentowe i stal też brałam z Budmastera, beton z Ennbetonu. Na Tamie Pomorzańskiej robią ładne bloczki, ale grubości 14cm. Z tym, że mieli mieć przestój do października. Czy produkcja ruszyła - tego nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kurcze dalej nic sie nie dzieje z wodociagami Mam juz dosyc . W jakim kraju my zyjemy współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 monka, gdzie Twoja żyrafa? Ino krzyżyk po niej się ostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Kurcze dalej nic sie nie dzieje z wodociagami Mam juz dosyc . W jakim kraju my zyjemy współczuję Ale zeby nie przygotowac umowy przez 4 miesiace .Poprostu rece opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 26.10.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 monka, gdzie Twoja żyrafa? Ino krzyżyk po niej się ostał no własnie nie wiem ostatnio pojawia się i znika, latawica jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 26.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 no musze z Cyrusa zrezygnowac - tam zmian tych nie da rady zrobic. zastanawiam sie nad Rodzinnym D26 - Muratora - czekam na odpowiedz czy da rade go zmienic na dwuspadowy czy nie... Ja bym sie powaznie zastanowil nad zmiana dachu. Moze z tego wyjsc niezly potworek. Moze lepiej poszukac projektu zgodnego z warunkami zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 no musze z Cyrusa zrezygnowac - tam zmian tych nie da rady zrobic. zastanawiam sie nad Rodzinnym D26 - Muratora - czekam na odpowiedz czy da rade go zmienic na dwuspadowy czy nie... Ja bym sie powaznie zastanowil nad zmiana dachu. Moze z tego wyjsc niezly potworek. Moze lepiej poszukac projektu zgodnego z warunkami zabudowy? Witam! wymagaja potworka - to beda go mieli!!!! zartuje, znalazlam projekt z dwuspadowym dachem - zaraz poprosze o opinie - jak wam sie widzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 26.10.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Prosze o opinie - czy nie jest zbyt stodolasty??? http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/b049__fr.jpg http://www.lipinscy.pl/upload_module/project3d_photos/b049__og.jpg http://www.lipinscy.pl/upload_module/view_simple/b049__r0.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Prosze o opinie - czy nie jest zbyt stodolasty??? bardzo fajny projekt, tylko nie widać jak duże są pomieszczenia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts