Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich--mnie bardziej jednak podoba sie pierwszy wybór-domek z awatarka :lol:

mi się podoba, zewnętrznie :) bo lubię stodoły

jedyne co bym zmieniła to ten łuczek przy garażu

to co rzuciło mi się na pierwsze spojrzenie to odległość kuchni od wejścia, praktycznie trzeba przejść cały salon aby dotrzeć do kuchni to może byc uciążliwe

a jeszcze spytam czy sprawdziłaś jaką Ci dali nieprzekraczalną linie zabudowy? czy zmieścisz?

cholercia, ale Wy wnikliwi - chyba sie uda z wielkosciami:

http://www.lipinscy.pl/upload_module/view_mini/b049__r0.gif

- zabudowa jest od 8 m - dzialka ma dl. 41 m - takze chyba sie zmiesci

- luk tez mi sie nie podoba - prawdopodobnie to zmienie

- az tylu kilometrow to nie bedzie do tej kuchni -

no niestety - nie mzna miec wszystkiego - mimo wszystko szukam jeszcze, aczkolwiek z coraz to mniejsza werwa, a moze Wy mi pomozecie????

No wlasnie ... ten tez ma 25° i cos musze z tym fantem zrobic - po prostu oni sa nienormalni i tyle...

jak wkleic te wielkosci pomieszczen??? jeszcze sie nie nauczylam wklejac, szybciej nauczylam sie doly kopac, pustaki kleic itd.

ja bym na Twoim miejscu napisała odwołanie, bo takie szukanie może doprowadzić do tego, że albo znajdziesz jakiegoś potworka, albo bedziesz nie zadowolona z wyboru i będziesz zmuszona do budowania trzeciego domu, albo będziesz musiała zrobić projekt indywidualny

Witam,

tomadyna, ja bloczki fundamentowe i stal też brałam z Budmastera, beton z Ennbetonu. Na Tamie Pomorzańskiej robią ładne bloczki, ale grubości 14cm. Z tym, że mieli mieć przestój do października. Czy produkcja ruszyła - tego nie wiem.

A jakieś namiary na tego Budmastera ??

A czy musisz miec kaletnice skierowana rownolegle do ulicy zobacz moj obrazek moze cos takiego :lol:

nic nie widze!????

Didi - powiedziala mi wprost i na pismo tez mi odpowiedzial urbanista - nic z tego....

Kalenica ma byc rownolegle do ulicy...

Chodzi mi obrazek pod Bryta (nickiem)

Bryta´- ja musze miec parterowe!!!!!!! albo cos ze stromym dachem ale z nieuzytkowym poddaszem , a Ty masz uzytkowe!!

A czy musisz miec kaletnice skierowana rownolegle do ulicy zobacz moj obrazek moze cos takiego :lol:

nic nie widze!????

Didi - powiedziala mi wprost i na pismo tez mi odpowiedzial urbanista - nic z tego....

Bryta´- ja musze miec parterowe!!!!!!! albo cos ze stromym dachem ale z nieuzytkowym poddaszem , a Ty masz uzytkowe!!

Sa tez takie domki bez podasza (tylko one tez nie maja tego kata :-? )

te twoje warunki to robil jakis debil ( sory jesli kogos urazilam )

Ale dzisiaj to ciskam miesem wszystko przez wodociagi ...............

Bo jestem tak wkurzona :evil: :evil: :evil:

A teraz z innej beczki:

potrzebuję namiary na taniego (może być rowerowy) kurier, coby przewióół mi pocztę na inny adres w Szczecinie

to bylaby jednorazowa usluga??? - moge po kolezensku dostarczyc poczte, no chyba ze trzeba w rozne miejsca szczecina i kazdemu z osobna - to wtedy nie dam rady...

nic nie widze!????

Sa tez takie domki bez podasza (tylko one tez nie maja tego kata :-? )

te twoje warunki to robil jakis debil ( sory jesli kogos urazilam )

Ale dzisiaj to ciskam miesem wszystko przez wodociagi ...............

Bo jestem tak wkurzona :evil: :evil: :evil:

masz racje to musial byc debil... nic nie szkodzi, zes wkurzona - przybij pione - ja tez!!!! :evil: :evil: :evil: