bryta 26.10.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 [ Ja to bym chetnie sobie podrinkowala aby z siebie to wszystko wyrzucic tylko przyjdzie mi jeszcze auto prowadzic Ale w weekend pewnie sobie odpoczne a ja rzucilam picie, bo powodow jest zbyt wiele w tym naszym kraju i jeszcze jaka alkoholiczka by sie ze mnie zrobila Mi to nie grozi zbyt duzo czasu codzienie spedzam w aucie a po drinkowaniu nigdy nie wsiadam za kierownice wiec zostaja tylko swieta lub soboty o ile nie pracuje Bryta - czytajac twojego posta wychodzi, ze ja pije i wsiadam do auta - moze zle napisalam, powodow do drinkowania daje nam ten wspanialy kraj zbyt wiele stad zeby nie zostac alkoholikiem - lepiej w ogole je odrzucic A mi juz odpuczcza smac mi sie z wszystkiego chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 [ Ja to bym chetnie sobie podrinkowala aby z siebie to wszystko wyrzucic tylko przyjdzie mi jeszcze auto prowadzic Ale w weekend pewnie sobie odpoczne a ja rzucilam picie, bo powodow jest zbyt wiele w tym naszym kraju i jeszcze jaka alkoholiczka by sie ze mnie zrobila Mi to nie grozi zbyt duzo czasu codzienie spedzam w aucie a po drinkowaniu nigdy nie wsiadam za kierownice wiec zostaja tylko swieta lub soboty o ile nie pracuje Bryta - czytajac twojego posta wychodzi, ze ja pije i wsiadam do auta - moze zle napisalam, powodow do drinkowania daje nam ten wspanialy kraj zbyt wiele stad zeby nie zostac alkoholikiem - lepiej w ogole je odrzucic To chodzilo o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 - dach stromy z katem 45° i poddaszem nieuzytkowym - ten warunek będzie trudny do spełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda kamień??? jak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda kamień??? jak to wygląda Ja widzialam taki okragly na zdjeciach w Allegro a czytalam na forum chyba gazety ze pizza udaje sie rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 I wlasnie chcialam sie dowiedziec czy to prawda i oprocz Allegro gdzie to sprzedaja i za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 hmmm kupilam ten kamien w niemieckim Realu w Schwedt wtedy jeszcze nie było euro...kosztował cos 17 marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 - dach stromy z katem 45° i poddaszem nieuzytkowym - ten warunek będzie trudny do spełnienia jeszcze dwuspadowy dach a poddasze nieuzytkowe przepraszam jolly ze sie usmieje - buhahahha - ale to jest paranoja. Po kiego grzyba bylic tyle za dach ( wyjdzie drozyzna) skoro poddasze ma byc dla nietoperzy. A juz nie wspomne jak taki dom bedzie wygladal sciana boczna wysoka bezokienna - tragedia . Moj dach ma 35 st a wysoki jak wieza. Wez idz i nastukaj jolly tym balwanom w gminie. Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.tomishop.de/pi1160069646.htm?categoryId=2 Czy to jest cos takiego . I czy podlewasz na tym mieso bo slyszalam ze dobrze piecze sie na tym np chleb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 jeszcze dwuspadowy dach a poddasze nieuzytkowe przepraszam jolly ze sie usmieje - buhahahha - ale to jest paranoja. Po kiego grzyba bylic tyle za dach ( wyjdzie drozyzna) skoro poddasze ma byc dla nietoperzy. A juz nie wspomne jak taki dom bedzie wygladal sciana boczna wysoka bezokienna - tragedia . Moj dach ma 35 st a wysoki jak wieza. Wez idz i nastukaj jolly tym balwanom w gminie. no właśnie, ja bym się przeszła do gminy i niech to powiedzą, ja mam 2-spadowy 45 stopni i to jest kawał dachu i oprócz sypialni na górze to spory kawał strychu. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby taka wielka przestrzeń miała być niewykorzystana, a jakie koszty ocieplenia dachu, o samym dachu to nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie aż chyba przejadę sie na wycieczkę z mało i sie podenerwuje, że są jednak jeszcze normalni budowlańcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.10.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie aż chyba przejadę sie na wycieczkę z mało i sie podenerwuje, że są jednak jeszcze normalni budowlańcy A jedz, zobacz, jedz A u Ciebie do bani ekipa? Jak tak i chcesz sie pocieszyc ze inni tez maja do bani to przyjedz do mojego sasiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy w każdym netto kupisz chyba za ......ceny nie pamiętam, ale oglądałam go, bo na jakimś kanale kulinarnym zachwalali ten kamień . Ten w netto ma jeszcze taką metalową podkładkę z rączkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy w każdym netto kupisz chyba za 14,99 ale nie chcę kłamać z ceną Tylko czy to zdaje relacje bo pizze lubie i to bardzo A z jakoscia tej na przywoz do domu jest roznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts