dzióbek 26.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A jedz, zobacz, jedz A u Ciebie do bani ekipa? Jak tak i chcesz sie pocieszyc ze inni tez maja do bani to przyjedz do mojego sasiada bardziej to chciałabym zobaczyć jak to powinno być zrobione Moja to teraz urzęduje w Waszych stronach i robią tak samo jak u mnie, muszę kiedys tam podjechać i zobaczyć ich postępy bo część z nich ta lepsza odeszła, a wiekszość z nich to nowicjusze co pierwszy raz trzymają kielnie, współczuję tym właścieciolom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika ja mialam prostokat.Mozna w piekarniku a mozn abylo piec normalnie na stole - ustawialo sie toto na specjalnym ruszcie, pod spodem specjalne grzanko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika ja mialam prostokat.Mozna w piekarniku a mozn abylo piec normalnie na stole - ustawialo sie toto na specjalnym ruszcie, pod spodem specjalne grzanko.... A dlaczego piszesz ze mialas czy to sie zuzywa i czy np do miesa uzywalas tluczczu czy bez (odrazu mieso na kamien ) i czy do pizzy podsypywalas maka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje teraz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy ktos z Was ma kamien do pizzy ja mialam....do pizzy i do mięs....a co??? Czytalam ostatnio ze upieczona na tym pizza jest chrupiaca i ciasto nie nasiaka skladnikami ( u mnie czasami tak jest ) czy to prawda tak to prawda. Pizze piekłam pare razy tylko...natomaist miesko jest super...aha i ten kamien kupilam za zachodnia granica:) jesli mozesz kup wiekszy...super sprawa...siedzisz z ludzmi przy stole i toto sie piecze...a jakie dobre sa pieczone warzywa...super! Cz to wyglada jak okragly blat i to sie wklada do piekarnika ja mialam prostokat.Mozna w piekarniku a mozn abylo piec normalnie na stole - ustawialo sie toto na specjalnym ruszcie, pod spodem specjalne grzanko.... A dlaczego piszesz ze mialas czy to sie zuzywa i czy np do miesa uzywalas tluczczu czy bez (odrazu mieso na kamien ) i czy do pizzy podsypywalas maka bo juz nie mam, przy przeprowadzce....rozlecial sie na chodniku a miesko od razu bez tluszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje??? Wysylkowo pisza ze 34 euro ale trzeba bedzie rozejrzec sie po sklepach Widzialam to tez na allegro po 66 ale to ma jasny kamien a na niemieckich stronach widzialam czarny ciekawe czy to jest roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 zepsuło się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Pisza ze te czarne sa poprostu wytrzymalsze i lepsze (a sprzedaja takie i takie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.10.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 26.10.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? wiem, że w Stargardzie cementu kupić nie można, o betonie nic nie słyszałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.10.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? wiem, że w Stargardzie cementu kupić nie można, o betonie nic nie słyszałem.... Powarznie to bedzie budowanie jak za komuny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 26.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam nadzieję że te problemy z betonem to tylko przejściowe - choć słyszałem że to jakieś próby "zmowy cenowej". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Teska masz racje bo pisza ze nawet ryby mozna piec a ile toto kosztuje??? Wysylkowo pisza ze 34 euro ale trzeba bedzie rozejrzec sie po sklepach Widzialam to tez na allegro po 66 ale to ma jasny kamien a na niemieckich stronach widzialam czarny ciekawe czy to jest roznica ja tez mialam czarny...to był granit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.10.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Mam nadzieję że te problemy z betonem to tylko przejściowe - choć słyszałem że to jakieś próby "zmowy cenowej". ha ha ha jakby komuna wracała.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Czy wiecie coś może o problemach z betonem ?? My słyszeliśmy taką wersję, że niemcy wykupili kilka okolicznych cementowni i wstrzymują dostawy celem podbicia ceny. Jest to informacja z kilku betoniarni i zakładów produkujących miedzy innymi kostkę betonową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 KombiCzy byłeś dziś (czwartek) koło szkoły na Rydla (tej z basenem) około godziny 18stej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 wywołany do tablicy potwierdzam BYŁEM a co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Maggi dziewczyno znow sie nasluchalam jaka to masz super ekipe Ludzie przechwytujcie po Maggie jej ekipe, jak to moj malz stwierdzil - jakby drugi raz sobie budowal to z ta ekipa. I jeszcze jedno powiedzial - pieknie, po prostu pieknie Ciii.... Parafrazując towarzysza LM: "Prawdziwego fachowca poznaje się nie po tym, jak zaczyna, ale jak kończy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts