Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy

nie strasz, ja za trzy tygodnie strop zalewam :( . Chyba łzami, jak betonu nie będzie... :cry:

jolly, potrzebne Ci aż trzy łazienki, jak Was jest troje? Ja bym gościnne wc powiększyła o prysznic, a zamiast jednej z tych łazienek w głębi domu urządziła garderobę, bo nie ma takowej.

Jestem za!

Zastanów się też ewentualnie nad zamianą kuchni i gabinetu miejscami. Po pierwsze - będziesz miała mniej rozbudowane piony wodno - kanalizacyjne, po drugie - odpadnie problem ganiania przez środek salonu z siatami albo ukrywania brudnych garów.

Witam,

tomadyna, ja bloczki fundamentowe i stal też brałam z Budmastera, beton z Ennbetonu. Na Tamie Pomorzańskiej robią ładne bloczki, ale grubości 14cm. Z tym, że mieli mieć przestój do października. Czy produkcja ruszyła - tego nie wiem.

A jakieś namiary na tego Budmastera ??

Hurtownia Budmaster, p. Mirosław Nosal

Dobra Szczecińska, ul. Sportowa 12 (obok stacji CPN, skręca się z ul. Szczecińskiej tak jak na boisko)

tel. 091 311 35 82, 605 855 500

Dziękuję serdecznie

Zapomnij o dodzwonieniu się - niestety, raczej w ogóle nie odbierają telefonów. Lepiej tam jedź osobiście.

Trobe pytałaś się??? Ja dopiero w połowie drugiego roku bym potrzebowała :roll: :roll:

Dzióbek, zapytam jutro, bo dziś nie miałam czasu nawet taczek naładowac. :wink: :-?

To może mogłabyś od razu zapytać x2? :wink:

Ludzieee! Kto jeszcze, żeby nie mielic tematu w nieskończonośc? 8)

Boszszsze, Agnieszka znów powie, że krzyczę. :D

A jedz, zobacz, jedz :D

A u Ciebie do bani ekipa?

Jak tak i chcesz sie pocieszyc ze inni tez maja do bani to przyjedz do mojego sasiada :lol:

bardziej to chciałabym zobaczyć jak to powinno być zrobione :lol: Moja to teraz urzęduje w Waszych stronach i robią tak samo jak u mnie, muszę kiedys tam podjechać i zobaczyć ich postępy bo część z nich ta lepsza odeszła, a wiekszość z nich to nowicjusze co pierwszy raz trzymają kielnie, współczuję tym właścieciolom :-?

No wlasnie w tych naszych stronach coraz wiecej ludzi sie buduje, kupuje dzialki, szukaja dzialek.

Tanowo popularne sie zrobilo :D