Maggie 26.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.lipinscy.pl/upload_module/view_mini/b049__r0.gif jolly, potrzebne Ci aż trzy łazienki, jak Was jest troje? Ja bym gościnne wc powiększyła o prysznic, a zamiast jednej z tych łazienek w głębi domu urządziła garderobę, bo nie ma takowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy nie strasz, ja za trzy tygodnie strop zalewam . Chyba łzami, jak betonu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 26.10.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 kamień??? jak to wygląda Drogie forumowiczki, prosze tego postu nie przypisywac mi. Ja wiem nawet jak wyglada banan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 26.10.2006 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Spadam pobrylowac w innych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 MOJA PROPOZYCJA DLA TYCH CO PLANUJĄ ZALEWANIE STROPÓW I NIE TYLKO STROPÓW HEHE aby zoriętowali się po swoich betoniarniach i zaawizowali sobie terminy na czas bo moze byc problem PSIAKREW ABYM NIE WYKRAKAŁ, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 26.10.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 budujemy / budujemy ALE W DRZEWIE lasów jeszcze mamy DUŻO przestoje nam nie grozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 http://www.lipinscy.pl/upload_module/view_mini/b049__r0.gif jolly, potrzebne Ci aż trzy łazienki, jak Was jest troje? Ja bym gościnne wc powiększyła o prysznic, a zamiast jednej z tych łazienek w głębi domu urządziła garderobę, bo nie ma takowej. Jestem za! Zastanów się też ewentualnie nad zamianą kuchni i gabinetu miejscami. Po pierwsze - będziesz miała mniej rozbudowane piony wodno - kanalizacyjne, po drugie - odpadnie problem ganiania przez środek salonu z siatami albo ukrywania brudnych garów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.10.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Witam, tomadyna, ja bloczki fundamentowe i stal też brałam z Budmastera, beton z Ennbetonu. Na Tamie Pomorzańskiej robią ładne bloczki, ale grubości 14cm. Z tym, że mieli mieć przestój do października. Czy produkcja ruszyła - tego nie wiem. A jakieś namiary na tego Budmastera ?? Hurtownia Budmaster, p. Mirosław Nosal Dobra Szczecińska, ul. Sportowa 12 (obok stacji CPN, skręca się z ul. Szczecińskiej tak jak na boisko) tel. 091 311 35 82, 605 855 500 Dziękuję serdecznie Zapomnij o dodzwonieniu się - niestety, raczej w ogóle nie odbierają telefonów. Lepiej tam jedź osobiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 A dlaczego z wykrzynikiem? Nie krzycz na mnie ... A bo ja tak czasem lubię, dla odświeżenia strun głosowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Trobe pytałaś się??? Ja dopiero w połowie drugiego roku bym potrzebowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Wieczorkiem witam Dopiero by było dziwne, żeby małpa nie wiedziała jak wygląda banan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.10.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Trobe pytałaś się??? Ja dopiero w połowie drugiego roku bym potrzebowała Dzióbek, zapytam jutro, bo dziś nie miałam czasu nawet taczek naładowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 26.10.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Trobe pytałaś się??? Ja dopiero w połowie drugiego roku bym potrzebowała Dzióbek, zapytam jutro, bo dziś nie miałam czasu nawet taczek naładowac. To może mogłabyś od razu zapytać x2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 26.10.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Trobe pytałaś się??? Ja dopiero w połowie drugiego roku bym potrzebowała Dzióbek, zapytam jutro, bo dziś nie miałam czasu nawet taczek naładowac. To może mogłabyś od razu zapytać x2? Ludzieee! Kto jeszcze, żeby nie mielic tematu w nieskończonośc? Boszszsze, Agnieszka znów powie, że krzyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.10.2006 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.10.2006 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 27.10.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 pozdrawiam w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A jedz, zobacz, jedz A u Ciebie do bani ekipa? Jak tak i chcesz sie pocieszyc ze inni tez maja do bani to przyjedz do mojego sasiada bardziej to chciałabym zobaczyć jak to powinno być zrobione Moja to teraz urzęduje w Waszych stronach i robią tak samo jak u mnie, muszę kiedys tam podjechać i zobaczyć ich postępy bo część z nich ta lepsza odeszła, a wiekszość z nich to nowicjusze co pierwszy raz trzymają kielnie, współczuję tym właścieciolom No wlasnie w tych naszych stronach coraz wiecej ludzi sie buduje, kupuje dzialki, szukaja dzialek. Tanowo popularne sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 27.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ludzieee! Kto jeszcze, żeby nie mielic tematu w nieskończonośc? Boszszsze, Agnieszka znów powie, że krzyczę. E tam, tak sie drocze Wykrzyniki tak na mnie dzialaja pobudzająco No to sie przywitam jeszcze heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 wywołany do tablicy potwierdzam BYŁEM a co się stało nic! widziałam Cię wychodziłam z córką z basenu ale na 100% nie byłam pewna czy to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts