Didi 27.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam,coś tu pusto dzisiaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 witam piateczkowo... czy ktos wie, gdzie ucza pływac dorosłe osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 27.10.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam wszystkich! dzieki za uwagi, jak mi zaakceptuja projekt - wezme Wasze rady do serca! Dzis mam spotkanie z urbanista - TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! a z tymi materialami to mnie przerazacie.... po co ja sprzedawalam dom, zeby sie teraz bujac w te i nazad ( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 witam piateczkowo... czy ktos wie, gdzie ucza pływac dorosłe osoby Teska na pewno na WSM-ce http://www.basen.wiwat.pl/oferta.php i coś mi sie kołacze że na Jodłowej witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam wszystkich! dzieki za uwagi, jak mi zaakceptuja projekt - wezme Wasze rady do serca! Dzis mam spotkanie z urbanista - TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! a z tymi materialami to mnie przerazacie.... po co ja sprzedawalam dom, zeby sie teraz bujac w te i nazad ( ) Witam Ja jeszcze wziela bym na twoim miejscu tony katalogow niech sami szukaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 witam piateczkowo... czy ktos wie, gdzie ucza pływac dorosłe osoby m.in. tu http://www.szkolaplywania.com.pl. Zajęcia są w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dzis mam spotkanie z urbanista - TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! trzymamy oby dobrze poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 witam piateczkowo... czy ktos wie, gdzie ucza pływac dorosłe osoby Teska na pewno na WSM-ce http://www.basen.wiwat.pl/oferta.php i coś mi sie kołacze że na Jodłowej witam piątkowo na Rydla szkółka pływacka "Foczka" nauka dla dorosłych w soboty 603 035 314 pan Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dzis mam spotkanie z urbanista - TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! trzymamy oby dobrze poszło oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 27.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy nie strasz, ja za trzy tygodnie strop zalewam . Chyba łzami, jak betonu nie będzie... dowiedziałam się, że z betonem były jakieś przejściowe problemy, gdyż cementownie nie nadążały z dostarczaniem cementu, ponieważ w ciągu miesiąca realizowali zamówienia jak z 4 mieisęcy! Mój wykonawca twierdzi, że nie będzie z tym problemu. Plan zalewania stropu ok.15.11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mój wykonawca twierdzi, że nie będzie z tym problemu. Plan zalewania stropu ok.15.11 Mój wykonawca też nie przewiduje trudności, ale na wszelki wypadek poprosiłam, żeby zapytał w betoniarni, kiedy będzie zamawiał chudziak na wylanie płyty. Wczoraj zamówiłam szalunki na 20.11 w Alimexie A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Dzis mam spotkanie z urbanista - TRZYMAJCIE KCIUKI!!!! trzymamy oby dobrze poszło oczywiście ja też trzymam. Te Twoje warunki to istna kwadratura koła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? Maggie proszę, nie strasz potrzeba mi jeszcze dwóch tygodni pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.10.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 witam piateczkowo... czy ktos wie, gdzie ucza pływac dorosłe osoby Teska na pewno na WSM-ce http://www.basen.wiwat.pl/oferta.php i coś mi sie kołacze że na Jodłowej witam piątkowo na Rydla szkółka pływacka "Foczka" nauka dla dorosłych w soboty 603 035 314 pan Jurek dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 27.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 witam wszystkich piatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 27.10.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Maggie - czy już wiadomo coś z ziemię czy bedziesz miała nadmiar.Jak to u ciebie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Maggie - czy już wiadomo coś z ziemię czy bedziesz miała nadmiar.Jak to u ciebie wygląda? dzisiaj zasypują fundament, więc jak skończą, to będę wiedziała, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.10.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? Maggie proszę, nie strasz potrzeba mi jeszcze dwóch tygodni pogody Rzeczywiście w dniach 1-5.11.2006 przewidywane jest załamanie pogody jednak później ma być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 27.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Maggie - czy już wiadomo coś z ziemię czy bedziesz miała nadmiar.Jak to u ciebie wygląda? dzisiaj zasypują fundament, więc jak skończą, to będę wiedziała, co i jak ok no problem - tylko się przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts