maro74 27.10.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy nie strasz, ja za trzy tygodnie strop zalewam . Chyba łzami, jak betonu nie będzie... dowiedziałam się, że z betonem były jakieś przejściowe problemy, gdyż cementownie nie nadążały z dostarczaniem cementu, ponieważ w ciągu miesiąca realizowali zamówienia jak z 4 mieisęcy! Mój wykonawca twierdzi, że nie będzie z tym problemu. Plan zalewania stropu ok.15.11 Jakoś nie zauważyłem kłopotów z betonem, u nas w firmie wylewamy place betonowe na co zamówiliśmy w Ennbetonie ok 2800m3 w różnych gatunkach i nie mamy problemów z dostawami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.10.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Ma ktoś może namiar na sprawdzoną ekipę od ociepleń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.10.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Maggie - czy już wiadomo coś z ziemię czy bedziesz miała nadmiar.Jak to u ciebie wygląda? dzisiaj zasypują fundament, więc jak skończą, to będę wiedziała, co i jak ok no problem - tylko się przypominam Byłam na budowie, będę miała ok. 5 wywrotek ziemi na zbyciu. Szczególy na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.10.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam, jak czytam forum to jestem przerażona tym co się dzieje na rynku budowniczym przed nami już tylko/aż łazienka, tarasy, ogrodzenie. Moje ufoludki czyli Mąż Didi z ekipą robili ostatnio za krasnoludki. Ogród zmienia sie jesiennie, jest super!! Pozdrawiam wszystkich i zycze pwoodzenia w budowaniu w tych ekstremalnych warunkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.10.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Witam Wszystkich. Co ja będę gadał .......... pokażę Wam. http://tomek.xcomp.pl/photos/dom/PICT0045.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam Wszystkich. Co ja będę gadał .......... pokażę Wam. no, fajnie sobie powspominać te pierwsze ruchy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.10.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 28.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam Maggie, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 28.10.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. a ja dla odmiany witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. a ja dla odmiany witam sobotnio hmm... nie wiedziałem, że AŻ TAK zmieniamy czas na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 28.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? Maggie proszę, nie strasz potrzeba mi jeszcze dwóch tygodni pogody Rzeczywiście w dniach 1-5.11.2006 przewidywane jest załamanie pogody jednak później ma być lepiej. Jest szansa, że nie będzie tak źle. Prześledź min temperature tu: http://www.weatheronline.co.uk/forecast.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam niedzielnie. a ja dla odmiany witam sobotnio hmm... nie wiedziałem, że AŻ TAK zmieniamy czas na zimę to ktora jest godzina???? zapomnialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 witam czytam was uważnie tylko jakby czasu nie mam buzi otworzyćkonczą u mnie drenaz jest szansa że dzisiaj bedzie po wszystkim potrzebuje tylko namiar na koparkowego który ma czas!!!!!! w przyszłym tygodniu Pan Gienek osiagalny dopiero od czwartku może ktos zwalnia wczesniej jakiegoś dobrego fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 28.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Witam, Teska, spokojnie - czas zmieniamy jutro ! A ja mam w domu chore dziecko i chorego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.10.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 witam ... cos mi mojego kota zjadło i głowa mi peka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny a kiedy chcesz się pokroić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts