Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

WITAM I DOBRRRRRRRRY WICZÓR z tym betonem to prawda bo ja będąc w branży metalowej pręty ksztaltowniki itp itd dzis miałem 4 telefony od swoich klijętów z zapytaniem PANIE NIE WIE PAN MOZE gdzie mozna zamówić beton i pompe do betonu bo jakies fatum nigdzie niemają . LUUUUUUUUUUUDZIE CO SIĘ ZACZYNA DZIAC W TYM KRAJU . dobrze że drzewa nie brakuje i mój szałas już stoi a murowane zaczynają sie problemy i to nie małe bo prawdopodobnie cena cementu podskoczy i beton budziet droszy

nie strasz, ja za trzy tygodnie strop zalewam :( . Chyba łzami, jak betonu nie będzie... :cry:

dowiedziałam się, że z betonem były jakieś przejściowe problemy, gdyż cementownie nie nadążały z dostarczaniem cementu, ponieważ w ciągu miesiąca realizowali zamówienia jak z 4 mieisęcy! Mój wykonawca twierdzi, że nie będzie z tym problemu.

Plan zalewania stropu ok.15.11

Jakoś nie zauważyłem kłopotów z betonem, u nas w firmie wylewamy place betonowe na co zamówiliśmy w Ennbetonie ok 2800m3 w różnych gatunkach i nie mamy problemów z dostawami 8)

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Maggie - czy już wiadomo coś z ziemię czy bedziesz miała nadmiar.Jak to u ciebie wygląda?

dzisiaj zasypują fundament, więc jak skończą, to będę wiedziała, co i jak :)

ok no problem - tylko się przypominam

:D

Byłam na budowie, będę miała ok. 5 wywrotek ziemi na zbyciu. Szczególy na priv

Witam,

jak czytam forum to jestem przerażona tym co się dzieje na rynku budowniczym :evil: przed nami już tylko/aż łazienka, tarasy, ogrodzenie.

Moje ufoludki czyli Mąż Didi z ekipą robili ostatnio za krasnoludki. Ogród zmienia sie jesiennie, jest super!!

Pozdrawiam wszystkich i zycze pwoodzenia w budowaniu w tych ekstremalnych warunkach :D

A wiecie, że od początku listopada ma padać śnieg z deszczem? :o

Maggie proszę, nie strasz :o :o

potrzeba mi jeszcze dwóch tygodni pogody :roll:

Rzeczywiście w dniach 1-5.11.2006 przewidywane jest załamanie pogody jednak później ma być lepiej.

Jest szansa, że nie będzie tak źle.

Prześledź min temperature tu:

http://www.weatheronline.co.uk/forecast.htm

witam

czytam was uważnie tylko jakby czasu nie mam buzi otworzyć

konczą u mnie drenaz jest szansa że dzisiaj bedzie po wszystkim potrzebuje tylko namiar na koparkowego który ma czas!!!!!! w przyszłym tygodniu Pan Gienek osiagalny dopiero od czwartku może ktos zwalnia wczesniej jakiegoś dobrego fachowca

Wszyscy zapadli w sen zimowy??? :wink: :wink: :wink:

ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin :D :D :D :D

mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić

spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny :wink: :wink: :wink:

a kiedy chcesz się pokroić?