Kacha72 28.10.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wszyscy zapadli w sen zimowy??? ależ skąd.... niektórzy pracują od 27 godzin mam nadzieje że ktos kto mnie bedzie usypiał bedzie przytomny!!! wszyscy macie takie dyzury? dzięki za podpowiedź .... Unia Lubelska chce mnie pokroić spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny a kiedy chcesz się pokroić? 26,11 przyjecie 27,11 krojenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 zwykle w zimie są promocje na okna, ale w tym roku - to nie wiadomo. w tym roku promocją może być niepodniesiona cena właśnie liczę na styczeń, myslę, jest zbyt wielu producentów, narazie zrobimy rozeznanie, bo jeszcze nie wiem czy drewno, czy pcv z okleiną, bylismy zdecydowani na drewno, ale jak tu przeprowadzić prace instalacyjne i tynkarskie bez okien - stróża najmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wspólczuje wszytkim tych chorych dzieciaczków moja córka 2 lata i 10 mies , chodzi od połowy września i........... nie miała nic kompletnie nic nawt kataru , oczywiscie ciesze sie bardzo tylko zastanawiam sie skad ten sukces , moze jednak male grupy przedszkolne ( 10 dzieci w grupie) to jest jakieś wyjscie a może zapytajcie swoich lekarzy czy mozna im podać Bronchowaxon ( kolezanka niezmiernie polecala jako szczepionke w trakcie i po chorobie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny a kiedy chcesz się pokroić? 26,11 przyjecie 27,11 krojenie no nie bądź taka pewna, jeszcze anestezjolog będzie miał coś do powiedzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 spokojnie, nikt nie pracuje dłużej niż 72 godziny a kiedy chcesz się pokroić? 26,11 przyjecie 27,11 krojenie no nie bądź taka pewna, jeszcze anestezjolog będzie miał coś do powiedzenia..... hehehe zdrowa jestem jak byk krojenie to tak rekreacyjnie jak moje serce wytrzymało polowe tej budowy to reszta pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.10.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wspólczuje wszytkim tych chorych dzieciaczków moja córka 2 lata i 10 mies , chodzi od połowy września i........... nie miała nic kompletnie nic nawt kataru , oczywiscie ciesze sie bardzo tylko zastanawiam sie skad ten sukces , moze jednak male grupy przedszkolne ( 10 dzieci w grupie) to jest jakieś wyjscie a może zapytajcie swoich lekarzy czy mozna im podać Bronchowaxon ( kolezanka niezmiernie polecala jako szczepionke w trakcie i po chorobie) a co podajesz malutkiej, ale napewno 10 dzieci to nie 25 czy 27, bo tyle jest u mojej i naogól z tego nie ma może z 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Wspólczuje wszytkim tych chorych dzieciaczków moja córka 2 lata i 10 mies , chodzi od połowy września i........... nie miała nic kompletnie nic nawt kataru , oczywiscie ciesze sie bardzo tylko zastanawiam sie skad ten sukces , moze jednak male grupy przedszkolne ( 10 dzieci w grupie) to jest jakieś wyjscie a może zapytajcie swoich lekarzy czy mozna im podać Bronchowaxon ( kolezanka niezmiernie polecala jako szczepionke w trakcie i po chorobie) a co podajesz malutkiej, ale napewno 10 dzieci to nie 25 czy 27, bo tyle jest u mojej i naogól z tego nie ma może z 5 teraz dostaje sanostol , ale miała doskonały start pierś przez 18 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.10.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 no dobrze, jeszcze tylko 10 godzin w pracy i już będzie można wracać do domu... oczywiście zwiedzając budowę po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.10.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 no dobrze, jeszcze tylko 10 godzin w pracy i już będzie można wracać do domu... oczywiście zwiedzając budowę po drodze oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2006 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 no dobrze, jeszcze tylko 10 godzin w pracy i już będzie można wracać do domu... oczywiście zwiedzając budowę po drodze ech.....rzekłabym pracusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 witam grupkę.....wstawac spiochy!!!!! słoneczko za oknem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.10.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 witam grupkę.....wstawac spiochy!!!!! słoneczko za oknem... taaak??? to czemu tak mokro jak słoneczko przygrzewa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 witam grupkę.....wstawac spiochy!!!!! słoneczko za oknem... taaak??? to czemu tak mokro jak słoneczko przygrzewa??? oj....u mnie i mokro i słoneczko grzeje tzn teraz chyba sie obraziło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.10.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Witam niedzielnie Przyznać się, kto wylewał ławy lub strop i zamówił deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 29.10.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja wylewam ławy Pytanie - czy ktoś wie lub słyszał o technologii kładzenia tynków z płyt gipsowych na ścianę ceglaną ale na stelaż (nie na placki kleju). Chętnie pogadam z kimś kto coś wie więcej na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Wspólczuje wszytkim tych chorych dzieciaczków moja córka 2 lata i 10 mies , chodzi od połowy września i........... nie miała nic kompletnie nic nawt kataru , oczywiscie ciesze sie bardzo tylko zastanawiam sie skad ten sukces , moze jednak male grupy przedszkolne ( 10 dzieci w grupie) to jest jakieś wyjscie a może zapytajcie swoich lekarzy czy mozna im podać Bronchowaxon ( kolezanka niezmiernie polecala jako szczepionke w trakcie i po chorobie) Witam niedzielnie, chyba wczorajsza choroba to z emocji była, bo córcia miała iść na urodziny do koleżanki. W każdym razie dziś już lepiej - do kurowania zostało tylko psie ucho . dzióbek, tym razem nic nie lałam, na razie tylko zagęszczałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.10.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 To ja spadam świętować dwunastą rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja wylewam ławy no to mamy winowajcę pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 To ja spadam świętować dwunastą rocznicę ślubu to gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 To ja spadam świętować dwunastą rocznicę ślubu ja oczywiście też GRATULACJE http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts