Joasia Jasia 12.02.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Droga Józiu S. Witaj w gronie budujących. My znamy się z sieci, a te znajomości z kolei przekładają sie na życie w realu. Służą temu spotkania forumowe i prywatne kontakty. W całej rozciągłości odżegnuję się od pomówień, jakobym znała kogokolwiek (z tych budujących , których znam) przed kontatami na forum muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Lalka - ja mam od Urzędowskiego - właśnie piękny koniakowy kolor - u nich się nazywa M2. Jak chcesz, to możesz przecież obejrzeć w moim domu - adres podam na priva - masz przecież rzut beretem Płaciliśmy 10.300,-zł. za wszystkie - ale oprócz balkonowych wszystkie dopasowaliśmy do ich rozmarów standardowych i dlatego wyszło tak korzystnie - 11 sztuk w tym 6 okier 144x 116, 1 do łazienki 60x60, 2 okna 88x116, jedne drzwi balkonowe 250x150 podwójne i jedne balkonowe pojedyncze 210x100. Wszystkie jednoramowe z klamkami koloru szampana i zamykane na kluczyk. Sliczneeeeeee! Za montaż zapłaciliśmy ok 850,-zł - sprawnie i szybko. Joasia - mój Tadeuszek też mnie często podpytuje o wyjaździk...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2004 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józiek - ty nie podglądaj, tylko aktywny bądź a nie pasywny..... Zobaczysz, jak to wciąga A znajomości zawarte tu są naprawdę wspaniałe - tyle zyczliwych osób! Kurde! Kiedy przywiozą te moje drzwi - im chyba nie zależy na sprzedaży, czy jak??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ivette bardzo chętnie zobaczę u mnie takich zwyklych okienek zbyt duzo ni ma... 2 szt i zabudowa lukarny z podwojnymi drzwiami.. Raczej niestandardowe.. Poprosze o numerek domku,ulice juz znam Wezmę kotke na spacerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Buduję k/Gryfina i f-ma Eko Plast jest mi znana (wysłałam m. in. do nich zapytanie ofertowe i dostałam ofertę). Jest dobra i solidna. Nie słyszałam o nich złej opinii. Ale droga. Ja osobiście zamówiłam okna w Barlinku. Mają dobre okucia (Wurth), ładne parapety wewnętrzne (zewnętrzne - malowana blacha), b. ładne rolety. Ja za 10 okien i drzwi tarasowe podwójne z parapetami wewn. i zewn. i roletami ze środkowej półki zapłacę 9 tys. (dostałam prawie 6% rabatu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 A czy podwojne drzwi tarasowe macie ze słupkiem stałym,ruchomym czy bez?? moje maja miec 180cm szerokosci...w pol-skone zaproponowali mi ruchomy slupek..Ale czy taka konstrukcja jest wytrzymala..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Drzwi tarasowe bez słupka, szerokość 1800, klamka z kluczykiem. Wycenili na 1240zł. minus 6%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 12.02.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Ale fajowo, okna w kolorze koniaku a klamki w kolorze szampana. Jakoś takoś balangowato w takiej chałupce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józia a jaki masz kolor okienek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Białe plastiki. Acha w cenie jest też montaż ale bez obróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.02.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Lalka - mamy ruchomy słupek - we wszystkich oknach - działa bez problemu i jest mniej mycia ram Dodatkowo ten chory słupek (stały) nie pozwala wnosić do domu dużych rzeczy przez taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Zdecydowanie jestem przeciw slupkom...oraz wszelkim innym podziałom okien.. Znajomi maja na stałe..i juz parokrotnie byłam swiadkiem bliskiego spotkania trzeciego stopnia gościa po paru głębszych oraz wspomnianego słupka...ale sie słupowi wtedy oberwało.. a tak poważnie,to taki słupek znacznie ogranicza przestrzen...ale wiem ,ze niektore firmy robia go na stałe,nawet w nieduzych gabarytowo drzwiach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 12.02.2004 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Józiu - sorki, myślałam, że Ty Józkiem jesteś hihihi - im więcej kobitek w naszym gronie, tym lepiej Lalka - ja też mam ruchomy słupek - na cholerę Ci taki patyk na środku? Gosiunia - no tak jakoś wyszło z tymi napitkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 No prosze, tylko was na chwilkę zostawić a już kolejna całą strona przegadana. Ale fajnie... Witaj Józiu S... z każdym dniem grupa rośnie w siłe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.02.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Cześć, cześć. Dzięki Maksiu za męskie powitanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 12.02.2004 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Cześć Józiu! Witamy serdecznie w gronie forumowiczów Jest tu bardzo sympatycznie i prawie rodzinnie. Wciąga niesamowicie. Jeśli nawet nie piszę to codziennie jestem na forum, żeby poczytać co słychać u młodych budowniczych. Niedługo organizujemy wspólne spotkanie: 12 marzec - miejce jeszcze nie ustalone. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 12.02.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Czołem indywidualiści - to nie wiecie,że w grupie siła! Lalka-daj prędko znać co tam w Gryfinie i jaka to firma? Józia S-to przyjdz na spotkanie forumowiczów!Ale z Gryfina to troszkę daleko! Ivette-ja to się najem czosnku by rabat dostać od Pawła ale gdzie on pracuje? Czy nie w DachSerwisie! Szukam partnerów do wspólnych zakupów.(okna zwłaszcza)!! gg 1635972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.02.2004 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 jejku czy wam też się nie chce tak pracować jak mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 12.02.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Mariusz zaraz jade do Gryfina..skrobnę wieczorkiem.. Z tego co słyszałam ,to wychodzi taniej niz u Urzedowskiego,a ponoc ładniutkie..co do parametrów ,to nic nie wiem..Bede węszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 12.02.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Witam wszystkich, Jak macie rozwiązaną sprawę izolacji podłogi na gruncie - materiały ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts