Didi 29.10.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 To ja spadam świętować dwunastą rocznicę ślubu Wszystkiego dobrego http://www.roze.pl/gfx/S007_big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.10.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 To ja spadam świętować dwunastą rocznicę ślubu Nasze gratulacje Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.10.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Maggi - dzieki za wiadomość, że masz ziemie na zbyciu. Zadzwonię do ciebie. Musze się rozejrzec za transportem i załadunkiem, a to na pewno chwilkę potrwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.10.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam! No i zaczął się nowy tydzień choć trochę dziurawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 30.10.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam w poniedziałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam! No i zaczął się nowy tydzień choć trochę dziurawy szkoda że taka krótka ta dziura witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.10.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 To ja spadam świętować dwunastą rocznicę ślubu Maggie wszystkiego najlepszego dużo szczęścia Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 poniedziałkowo witam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 znow sie zepsuło.....no niech to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.10.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam poniedziałkowo i dziękuję za gratulacje . Postanowiliśmy - w ramach świętowania - się ukulturalnić i poszliśmy na bardzo rozśpiewany spektakl we Współczesnym. Warto się wybrać, byłam mile zaskoczona, jakie talenty wokalne drzemią w szczecińskich aktorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wszystkich ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.10.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wszystkich ! opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ano spedzilam u urbanisty 1 godzine i dopiero chyba przy koncu przekonal sie jakiego babola trzasnal!!! Obok domy sa z poddaszem, dach dwuspadowy... Jak mu pokazalam, ze juz nie chce takiego kopertowego a`la bungalow tylko ten no wiecie stodolowaty, to powiedzial, ze to nie jest dwuspadowy i niczym nie rozni sie od tego kopertowego bungalowa!!!!???? no to jak to uslyszalam, to sie przezegnalam... wiec go spytalam, co zrobie z tym poddaszem nieuzytkowym jak wybuduje domek a`la altanka - czyli taki jakie teraz stoja z dachem dwuspadowym! - jak to nieuzytkowym??? - ano prosze spojrzec... - prosze o czas do wtoruku musze to przeanalizowac... wynika z tego, ze dla goscia dach dwuspadowy jest tylko dwuspadowy bez zadnych dodatkowych rzeczy, mimo, ze zanim ja rozpoczelam gatke, to powiedzial, ze dwuspadowy to tez wielospadowy... rece opadaja... jakiego my urbaniste mamy.... i tak moim domem tego balaganu w Pucicach czy w Zaolomiu nie naprawia - no chyba ze akurat uwzieli sie na mnie... Klaus - a Ty chcialbys zamiast samochodu osobowego ciezarowy???? przeciez tez jezdzi????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.10.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ano spedzilam u urbanisty 1 godzine i dopiero chyba przy koncu przekonal sie jakiego babola trzasnal!!! Obok domy sa z poddaszem, dach dwuspadowy... Jak mu pokazalam, ze juz nie chce takiego kopertowego a`la bungalow tylko ten no wiecie stodolowaty, to powiedzial, ze to nie jest dwuspadowy i niczym nie rozni sie od tego kopertowego bungalowa!!!!???? no to jak to uslyszalam, to sie przezegnalam... wiec go spytalam, co zrobie z tym poddaszem nieuzytkowym jak wybuduje domek a`la altanka - czyli taki jakie teraz stoja z dachem dwuspadowym! - jak to nieuzytkowym??? - ano prosze spojrzec... - prosze o czas do wtoruku musze to przeanalizowac... wynika z tego, ze dla goscia dach dwuspadowy jest tylko dwuspadowy bez zadnych dodatkowych rzeczy, mimo, ze zanim ja rozpoczelam gatke, to powiedzial, ze dwuspadowy to tez wielospadowy... rece opadaja... jakiego my urbaniste mamy.... i tak moim domem tego balaganu w Pucicach czy w Zaolomiu nie naprawia - no chyba ze akurat uwzieli sie na mnie... Klaus - a Ty chcialbys zamiast samochodu osobowego ciezarowy???? przeciez tez jezdzi????? to urbanista ze starostwa taki mędrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.10.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Jolly pod jaki Urząd Gminy podlegasz? Może jak sie kapnął że babola walnął to jest szansa na to że jednak zmieni te warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.10.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Jolly pod jaki Urząd Gminy podlegasz? Może jak sie kapnął że babola walnął to jest szansa na to że jednak zmieni te warunki Goleniów ja odpowiedzm, bo się nie mogę doczekać na więcej info od Jolly z tego co Jolly opowiada to coraz większe oczy mi się robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tak to urbanista urzedowy z Gminy Goleniow Na zmiane nie ma szans!!!! chyba ze z uzytkowym poddaszem... i teraz tak moja dzialka ma szerokosc frontowa ok. 41-43 m!!!! a zabudowa frontowa nie moze przekroczyc 15m zostaje 25 metrow TRAWY!!!! bo rozszerzyc domu wzdluz nie moge, bo kat dachu bedzie nie taki!!!! a wyzej go tez nie moge dac, bo przekroczyc 7,5 m nie moze!!!! PARANOJA - rozumiecie .... i tak to juz trwa 1 miesiac!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.10.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ja bym na niego skargę złożyła, oczywiście jeżeli można się przepisami podeprzeć żeby udowodnić te jego wymyślone absurdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ja bym na niego skargę złożyła, oczywiście jeżeli można się przepisami podeprzeć żeby udowodnić te jego wymyślone absurdy Monka - dowiadywalam sie odwolanie trwa ok. 1 roku - ta cala procedura - musze najpierw pokojowo, choc nie wiem czy jutro nerwy mi nie puszcza jak zmieni na poddasze uzytkowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.10.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Tak to urbanista urzedowy z Gminy Goleniow Na zmiane nie ma szans!!!! chyba ze z uzytkowym poddaszem... i teraz tak moja dzialka ma szerokosc frontowa ok. 41-43 m!!!! a zabudowa frontowa nie moze przekroczyc 15m zostaje 25 metrow TRAWY!!!! bo rozszerzyc domu wzdluz nie moge, bo kat dachu bedzie nie taki!!!! a wyzej go tez nie moge dac, bo przekroczyc 7,5 m nie moze!!!! PARANOJA - rozumiecie .... i tak to juz trwa 1 miesiac!!!! To ci uczony urbanista! No wiesz, u mnie z kolei na niespełna 5arowej działce planiści zaprojektowali trafostację tak, żeby mi się żaden dom nie zmieścił. Ale co się źle zaczyna, dobrze się kończy - błąd został naprawiony, choć kosztowało mnie to sporo nerwów . Mam nadzieję, że i u Ciebie przejrzą na oczy . W najgorszym wypadku pozostaje Ci odwołanie od WZ, ale to pewnie następnych parę tygodni w plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts