monka 30.10.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 wyczuj go - jeżeli zdaje sobie sprawę że zrobił babola to może się trochę obawiać. Jak juz nie będziesz miała nic do stacenia tzn. jak będzie dalej się upierał to mu powiedz że złożysz na niego skargę i pięknie opiszesz jego decyzję nie mająca żadnego logicznego wytłumaczenia, może pęknie Sama już nie wiem ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 dzieki za rady ... sama nie wiem co zrobic, najgorsze jest to, ze urzednik jest na prawie i jak to powiedzieli: widzialy galy co braly jak dzialke kupowaly!!!! nic dodac nic ujac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 dzieki za rady ... sama nie wiem co zrobic, najgorsze jest to, ze urzednik jest na prawie i jak to powiedzieli: widzialy galy co braly jak dzialke kupowaly!!!! nic dodac nic ujac... polska głupia rzeczywistosć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 30.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Ano spedzilam u urbanisty 1 godzine i dopiero chyba przy koncu przekonal sie jakiego babola trzasnal!!! Obok domy sa z poddaszem, dach dwuspadowy... Jak mu pokazalam, ze juz nie chce takiego kopertowego a`la bungalow tylko ten no wiecie stodolowaty, to powiedzial, ze to nie jest dwuspadowy i niczym nie rozni sie od tego kopertowego bungalowa!!!!???? no to jak to uslyszalam, to sie przezegnalam... wiec go spytalam, co zrobie z tym poddaszem nieuzytkowym jak wybuduje domek a`la altanka - czyli taki jakie teraz stoja z dachem dwuspadowym! - jak to nieuzytkowym??? - ano prosze spojrzec... - prosze o czas do wtoruku musze to przeanalizowac... wynika z tego, ze dla goscia dach dwuspadowy jest tylko dwuspadowy bez zadnych dodatkowych rzeczy, mimo, ze zanim ja rozpoczelam gatke, to powiedzial, ze dwuspadowy to tez wielospadowy... rece opadaja... jakiego my urbaniste mamy.... i tak moim domem tego balaganu w Pucicach czy w Zaolomiu nie naprawia - no chyba ze akurat uwzieli sie na mnie... Klaus - a Ty chcialbys zamiast samochodu osobowego ciezarowy???? przeciez tez jezdzi????? A mansardowy mozesz miec? znaczy dwuspadowy mansardowy. Taki juz daje mozliwosc zrobienia poddasza uzytkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale ja nie chce poddasza uzytkowego, chce tak jak napisali dom jednorodzinny dwukondygnacyjny (parter + poddasze nieuzytkowe) LMB 49!!!! to jest dach dwuspadowy, tylko wysunieto mu nizsze dwuspadowe dla garazu i 2 pokoi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 http://www.ciepledomy.pl/upload_module/allotment_view_mini/b049__rd.gif to jest wg mnie dwuspadowy LMB 49 a to jest wg mnie kopertowyhttp://www.domdlaciebie.com.pl/_domki/_cyrus2/p1-on.jpg widzicie roznice???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.10.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Klaus - a Ty chcialbys zamiast samochodu osobowego ciezarowy???? przeciez tez jezdzi????? Nie i dla tego proponuję ci ładny, kompaktowy i zgrabny domek z dachem dwuspadowym a nie jakąś rozlazłą kobyłę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale ja nie chce poddasza uzytkowego, chce tak jak napisali dom jednorodzinny dwukondygnacyjny (parter + poddasze nieuzytkowe) LMB 49!!!! to jest dach dwuspadowy, tylko wysunieto mu nizsze dwuspadowe dla garazu i 2 pokoi!!!! jolly to przyjdzie ci działke sprzedac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale ja nie chce poddasza uzytkowego, chce tak jak napisali dom jednorodzinny dwukondygnacyjny (parter + poddasze nieuzytkowe) LMB 49!!!! to jest dach dwuspadowy, tylko wysunieto mu nizsze dwuspadowe dla garazu i 2 pokoi!!!! jolly stawiaj i szukaj ( tez szukam) parteroweczke....ja modle sie zeby nikt kołomnie ne postawił gargamela ( to wlasnie domek z dachem dwuspadowym i uzytkowym poddasze - wyzszy niz szerszy...ohyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 zreszta o gustach sie nie dyskutuje.... ooo i kot sie znalazł....szydas..jednak zamówiłes pizze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.10.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wszystkich-SZUKAM!!! fachowca od luksferów-jednak nie wyrobiliśmy sie czasowo bo chcielismy położyć sami-okienka garazowe i w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Klaus - a Ty chcialbys zamiast samochodu osobowego ciezarowy???? przeciez tez jezdzi????? Nie i dla tego proponuję ci ładny, kompaktowy i zgrabny domek z dachem dwuspadowym a nie jakąś rozlazłą kobyłę. nie dziekuje, mialam juz i mi sie znudzil!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.10.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale ja nie chce poddasza uzytkowego, chce tak jak napisali dom jednorodzinny dwukondygnacyjny (parter + poddasze nieuzytkowe) LMB 49!!!! to jest dach dwuspadowy, tylko wysunieto mu nizsze dwuspadowe dla garazu i 2 pokoi!!!! jolly to przyjdzie ci działke sprzedac... Teska - Bozesz Ty moj wypluj to slowo i nie kracz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam poniedziałkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 ale ja nie chce poddasza uzytkowego, chce tak jak napisali dom jednorodzinny dwukondygnacyjny (parter + poddasze nieuzytkowe) LMB 49!!!! to jest dach dwuspadowy, tylko wysunieto mu nizsze dwuspadowe dla garazu i 2 pokoi!!!! jolly to przyjdzie ci działke sprzedac... Teska - Bozesz Ty moj wypluj to slowo i nie kracz!!!! tfu, tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam poniedziałkowo. jak prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 30.10.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam poniedziałkowo. jak prace??? A dziękuję do przodu. Humus zdjęty, budynek wytyczony, "wóz drzymały" stoi na działce, w przyszłym tygodniu przyłącze wody, do 14.11.2006 podłączą prąd, mam nadzieję że 7.11.2006 wejdzie ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam poniedziałkowo. jak prace??? A dziękuję do przodu. Humus zdjęty, budynek wytyczony, "wóz drzymały" stoi na działce, w przyszłym tygodniu przyłącze wody, do 14.11.2006 podłączą prąd, mam nadzieję że 7.11.2006 wejdzie ekipa. super...oby Ci pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 mam pytanko...czy juz grzejecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.10.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 mam pytanko...czy juz grzejecie?? przepalamy w kominku dla zmiany powietrza, ale tylko rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts