Teska 30.10.2006 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 mam pytanko...czy juz grzejecie?? przepalamy w kominku dla zmiany powietrza, ale tylko rano no wlasnie zastanawialam sie czy juz właczyc piec...narazie od czasu do czasu przepalam w kominku...tzn oststno jakies 9 dni do tylu...ale wieczorami juz zimno ciut jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.10.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 mam pytanko...czy juz grzejecie?? przepalamy w kominku dla zmiany powietrza, ale tylko rano no wlasnie zastanawialam sie czy juz właczyc piec...narazie od czasu do czasu przepalam w kominku...tzn oststno jakies 9 dni do tylu...ale wieczorami juz zimno ciut jest mnie nie pytaj o odczuwalną temperaturę, bo mi teraz jest cały czas ciepło, nawet w nocy mam otwarte okno a reszta rodziny musi się z tym pogodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no tak.....ale kobito...okno teraz otwarte.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 wieczorkiem...pusto....a mo głowa...pęka od niemca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.10.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam dzień pt. dlaczego od 2 tygodni nic sie nie dzieje na mojej budowie.......... jak zwykle to oczywiscie moja wina normalnie skandal MOJA WINA ludzie to jest niepojete co wykonawcy moga wymysleć zeby sie oczyscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam dzień pt. dlaczego od 2 tygodni nic sie nie dzieje na mojej budowie.......... jak zwykle to oczywiscie moja wina normalnie skandal MOJA WINA ludzie to jest niepojete co wykonawcy moga wymysleć zeby sie oczyscic hmm....a co sie stalo??? pewnie maja inna budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkachnormalnie wsciekla jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.10.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no tak.....ale kobito...okno teraz otwarte.... to jedno z dolegliwości kobiety w ciąży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 wieczorkiem...pusto....a mo głowa...pęka od niemca Teska, jak wrażenia z kursu metodą Callana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach normalnie wsciekla jestem przykre to, że wykonawca ma takie podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.10.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Witam wieczorkiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 30.10.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam wszystkich w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 30.10.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czekalam czekalam az sie doczekalam dostalam odpowiedz o warunkach przyłączy z energetyki zamiast czekac 2tygodnie to czekalam 1,5mieiąca. niezle,no to teraz moge sie brac dalej dp załatwiania spraw geodeta i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach normalnie wsciekla jestem a za chwilke beda narzekac na pogode-skad ja to znam mam na 7 listopada okna do montarzu ale chyba przesuniemy o tydzień SZUKAM fachowców do LUKSFERÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.10.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach normalnie wsciekla jestem a za chwilke beda narzekac na pogode-skad ja to znam mam na 7 listopada okna do montarzu ale chyba przesuniemy o tydzień SZUKAM fachowców do LUKSFERÓW Luksfery montowała czupurek, może kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.10.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 czekalam czekalam az sie doczekalam dostalam odpowiedz o warunkach przyłączy z energetyki zamiast czekac 2tygodnie to czekalam 1,5mieiąca. niezle,no to teraz moge sie brac dalej dp załatwiania spraw geodeta i te sprawy To gratulki a ja dalej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 30.10.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 witam! Czy ktos z Was ma ogrodzenie frontowez innego materialu niz klinkier, chodzi mi o slupki, widzialam takie z bloczkow betonowych,wiecie ile takie kosztuja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.10.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 czekalam czekalam az sie doczekalam dostalam odpowiedz o warunkach przyłączy z energetyki zamiast czekac 2tygodnie to czekalam 1,5mieiąca. niezle,no to teraz moge sie brac dalej dp załatwiania spraw geodeta i te sprawy no to się rzeczywiście naczekałaś, ale przyjemnie się odbierało warunki - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.10.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 cześć, nie wiem jaką mam wybrać dachówkę ceramiczną Chcę w przystępnej cenie i zdecydowałam się na baaardzo popularnego Robena miedzianego, a tu okazuje się że jest niedostępny. Jakie dachówki macie na swoich dachach? Może te informacje mnie natchną ? pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts