Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

mam pytanko...czy juz grzejecie??

przepalamy w kominku dla zmiany powietrza, ale tylko rano

no wlasnie zastanawialam sie czy juz właczyc piec...narazie od czasu do czasu przepalam w kominku...tzn oststno jakies 9 dni do tylu...ale wieczorami juz zimno ciut jest

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

mam pytanko...czy juz grzejecie??

przepalamy w kominku dla zmiany powietrza, ale tylko rano

no wlasnie zastanawialam sie czy juz właczyc piec...narazie od czasu do czasu przepalam w kominku...tzn oststno jakies 9 dni do tylu...ale wieczorami juz zimno ciut jest

mnie nie pytaj o odczuwalną temperaturę, bo mi teraz jest cały czas ciepło, nawet w nocy mam otwarte okno a reszta rodziny musi się z tym pogodzić :D

Witam

dzień pt. dlaczego od 2 tygodni nic sie nie dzieje na mojej budowie.......... jak zwykle to oczywiscie moja wina :o :o :o :o normalnie skandal MOJA WINA ludzie to jest niepojete co wykonawcy moga wymysleć zeby sie oczyscic :evil:

hmm....a co sie stalo??? pewnie maja inna budowe :evil:

no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach

normalnie wsciekla jestem

a za chwilke beda narzekac na pogode-skad ja to znam :lol: mam na 7 listopada okna do montarzu ale chyba przesuniemy o tydzień :cry:

SZUKAM fachowców do LUKSFERÓW :cry:

no oczywiście , ja sobie moge poczekac dachoka na dachu a co tam niech sobie leży w paczkach

normalnie wsciekla jestem

a za chwilke beda narzekac na pogode-skad ja to znam :lol: mam na 7 listopada okna do montarzu ale chyba przesuniemy o tydzień :cry:

SZUKAM fachowców do LUKSFERÓW :cry:

Luksfery montowała czupurek, może kogoś poleci?

czekalam czekalam az sie doczekalam dostalam odpowiedz o warunkach przyłączy z energetyki

:wink: :wink: :wink: zamiast czekac 2tygodnie to czekalam 1,5mieiąca. :x niezle,no to teraz moge sie brac dalej dp załatwiania spraw geodeta i te sprawy :wink: :wink: :wink:

no to się rzeczywiście naczekałaś, ale przyjemnie się odbierało warunki - prawda?