Miraśka 31.10.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 witam wszystkich-czy to mozliwe ,że wełna na ocieplenie poddasza zamiast stanieć w styczniu-lutym (taka miałam nadzieje)to zdrozeje i to sporo-tak cos pisza kobitki w kobitkowym watku mam teraz dylemat-może coś słyszeliscie w hurtowniach.Czy tam w Dąbiu na Letniej _(systemy dociepleń) tez maja wełne czy tylko styropian-ktos kiedys pisał ,że tam sie zaopatrywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 31.10.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Witam po dłuższej przerwie Trochę to wszystko trwało ale mamy już działeczkę Teraz wypełniamy tony papierzysk, żeby pociągnąć uzbrojenie Pozdrawiam wszystkich No to gratulacje, czy zamierzacie w nastepnym roku sie budowac ? Jak najszybciej mamy nadzieję, że uda się wszystko pozałatwiać do wiosny To jak trzeba składać o WZ jeżeli jest plan ??? Z tego co słyszałam to strasznie długo się na to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.10.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 31.10.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę. Czyli ile przepisowo musisz czekac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.10.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Witam po dłuższej przerwie Trochę to wszystko trwało ale mamy już działeczkę Teraz wypełniamy tony papierzysk, żeby pociągnąć uzbrojenie Pozdrawiam wszystkich No to gratulacje, czy zamierzacie w nastepnym roku sie budowac ? Jak najszybciej mamy nadzieję, że uda się wszystko pozałatwiać do wiosny To jak trzeba składać o WZ jeżeli jest plan ??? Z tego co słyszałam to strasznie długo się na to czeka nie trzeba. Składa się od razu pozwolenie na budowę witam grupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 31.10.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 witam wszystkich-czy to mozliwe ,że wełna na ocieplenie poddasza zamiast stanieć w styczniu-lutym (taka miałam nadzieje)to zdrozeje i to sporo-tak cos pisza kobitki w kobitkowym watku mam teraz dylemat-może coś słyszeliscie w hurtowniach.Czy tam w Dąbiu na Letniej _(systemy dociepleń) tez maja wełne czy tylko styropian-ktos kiedys pisał ,że tam sie zaopatrywał Witam Dopiero w sobote odebrałem wełne Isovera zamowioną w sierpniu. Jak tylko przyjechała do hurtowni, to jej własciciel do mnie zadzwonił abym ją szybko zabierał bo duzo ludzi się o nią prosi (wręcz powiedział, że żywcem chcą mu ją wyrwać). Potwierdził, to co czytałem juz jakis czas temu tu na forum, że zadna fabryka nie przyjmuje juz zamowień. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 To pochwal sie gdzie macie dzialeczke Działeczkę mamy w Łęgach ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn To znaczy na rondzie ze szczecina na wprost czy w prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.10.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę. Czyli ile przepisowo musisz czekac ? 14 dni od dnia odebrania decyzji o pozwoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę. a ja ze szczecina gdzie bede musiala skladac w UM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.10.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę. Czyli ile przepisowo musisz czekac ? 14 dni od dnia odebrania decyzji o pozwoleniu. a nie 14 dni od odbioru ostatniej zwrotki? No chyba że teraz nie rozsyła się decyzji sąsiadom Ja miałam takie przeboje że Urząd czekał na zwrotke z listu którego nigdy nie wysłano jak to odkryłam to sąsiad pokwitował mi na kopii decyzji i to wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 31.10.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Witam po dłuższej przerwie Trochę to wszystko trwało ale mamy już działeczkę Teraz wypełniamy tony papierzysk, żeby pociągnąć uzbrojenie Pozdrawiam wszystkich No to gratulacje, czy zamierzacie w nastepnym roku sie budowac ? Jak najszybciej mamy nadzieję, że uda się wszystko pozałatwiać do wiosny To jak trzeba składać o WZ jeżeli jest plan ??? Z tego co słyszałam to strasznie długo się na to czeka nie trzeba witam grupę Na taką odpowiedź czekałam Dzięki Monka Tak mi się wydawało ale zmylił mnie fakt, że pisaliście dokładne wymiary domów jakie Wam narzucono ustawienie budynku względem ulicy... w moim planie nie ma takich szczegółów. Jest tylko, że budynek ma być jednokondygnacyjny - dopuszczalna druga kondygnacja przy stromym dachu. I to mnie cieszy bo my chcemy domek z poddaszem użytkowym Tak jak napisała Teska Gargamela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Sluchajcie Sluchalam w aucie radia i reklamowala sie internetowa hurtownia materialow bud w Szczecinie Niestety zle spisalam adres Moze znacie chodzi mi o ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 31.10.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 To pochwal sie gdzie macie dzialeczke Działeczkę mamy w Łęgach ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn To znaczy na rondzie ze szczecina na wprost czy w prawo Na rondzie na wprost i pierwsza w prawo... tak jak na Buk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.10.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Na taką odpowiedź czekałam Dzięki Monka Tak mi się wydawało ale zmylił mnie fakt, że pisaliście dokładne wymiary domów jakie Wam narzucono ustawienie budynku względem ulicy... w moim planie nie ma takich szczegółów. Jest tylko, że budynek ma być jednokondygnacyjny - dopuszczalna druga kondygnacja przy stromym dachu. I to mnie cieszy bo my chcemy domek z poddaszem użytkowym Tak jak napisała Teska Gargamela Nie ma za co poczytaj dokładnie zapisy w swoim planie, na pewno masz jeszcze określoną linię zabudowy, procentowy udział zabudowy działki. Zobaczysz wtedy czy projekt który wybraliście zmieści się na działkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Sluchajcie Sluchalam w aucie radia i reklamowala sie internetowa hurtownia materialow bud w Szczecinie Niestety zle spisalam adres Moze znacie chodzi mi o ceny nie znam niestety, chyba że chodzi o hurtownie Muzimer na Mieszka I a co spisałaś? może uda się jakoś odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.10.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Sluchajcie Sluchalam w aucie radia i reklamowala sie internetowa hurtownia materialow bud w Szczecinie Niestety zle spisalam adres Moze znacie chodzi mi o ceny nie znam niestety, chyba że chodzi o hurtownie Muzimer na Mieszka I a co spisałaś? może uda się jakoś odnaleźć no właśnie moze o nia chodzi -przed chwilka znalazłam na necie ,ze to hurtownia internetowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 no właśnie moze o nia chodzi -przed chwilka znalazłam na necie ,ze to hurtownia internetowa tylko ich strona coś mi nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Dzieki macie racje zjadlam 1 litere http://www.muzimer.pl Maja ceny chodzi o to aby choc troszeczke znac wyjsciowe do negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 31.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Nie ma za co poczytaj dokładnie zapisy w swoim planie, na pewno masz jeszcze określoną linię zabudowy, procentowy udział zabudowy działki. Zobaczysz wtedy czy projekt który wybraliście zmieści się na działkę. Dokładnie wszystko o czym piszesz jest ujęte w planie ... mnie po prostu zmyliły te konkretne długości u Was - dlatego już zgłupiałam i myślałam, że jeszcze trzeba wystąpić o WZ. W moim planie nie ma długości domu i ustawienia względem ulicy, także teoretycznie mogę go postawić w poprzek reszta jest sprecyzowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy oprocz nich ktos ma jeszcze ceny w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts