bryta 31.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 ale duzego wyboru to oni nie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 31.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 a nie 14 dni od odbioru ostatniej zwrotki? No chyba że teraz nie rozsyła się decyzji sąsiadom Ja miałam takie przeboje że Urząd czekał na zwrotke z listu którego nigdy nie wysłano jak to odkryłam to sąsiad pokwitował mi na kopii decyzji i to wystarczyło. Stroną jest tylko Gmina i z mojej wiedzy to odbywa się to przed wydaniem decyzji. Po jej wydaniu już tylko czeka się na ewentualnie wniesione protesty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam grupkę Maggie spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Dzieki macie racje zjadlam 1 litere http://www.muzimer.pl Maja ceny chodzi o to aby choc troszeczke znac wyjsciowe do negocjacji a mi sie ta stronka nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 a czy ktoś z Was może sie wypowiedzieć na temat hurtowni przed Morzyczynem FRAMBUD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam dzień pt. dlaczego od 2 tygodni nic sie nie dzieje na mojej budowie.......... jak zwykle to oczywiscie moja wina normalnie skandal MOJA WINA ludzie to jest niepojete co wykonawcy moga wymysleć zeby sie oczyscic no pewnie, że Twoja, gdzieżby tam wykonawcy Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 jolly stawiaj i szukaj ( tez szukam) parteroweczke....ja modle sie zeby nikt kołomnie ne postawił gargamela ( to wlasnie domek z dachem dwuspadowym i uzytkowym poddasze - wyzszy niz szerszy...ohyda. ohyda oj oj, Teska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.10.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam wtorkowo. I znów zaciąłem się na papierkach. Nie można złożyć zgłoszenia rozpoczęcia robót równolegle z uprawomocnianiem się pozwolenia !! A dziennik zgłoszony do ostemplowania? Witam wtorkowo Właśnie tu jest szkopuł że nie można złożyć dziennika jak nie jest prawomocne pozwolenie, a zgłoszenia robót nie można zrobić jak nie ma dziennika teoretycznie tak, ale ja zarejestrowałam dziennik zanim uprawomocniło się pozwolenie (potrzebowałam do wniosku kredytowego), a zgłoszenie zrobiłam po uprawomocnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.10.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 martelia, gratuluję stałego bywalca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja z innej beczki: Szczepicie siebie lub swoje dzieci na grypę??? szczególnie chodzi mi o dzieci, bo mam sprzeczne opinie na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 witam wszystkich-czy to mozliwe ,że wełna na ocieplenie poddasza zamiast stanieć w styczniu-lutym (taka miałam nadzieje)to zdrozeje i to sporo-tak cos pisza kobitki w kobitkowym watku mam teraz dylemat-może coś słyszeliscie w hurtowniach.Czy tam w Dąbiu na Letniej _(systemy dociepleń) tez maja wełne czy tylko styropian-ktos kiedys pisał ,że tam sie zaopatrywał Witam Dopiero w sobote odebrałem wełne Isovera zamowioną w sierpniu. Jak tylko przyjechała do hurtowni, to jej własciciel do mnie zadzwonił abym ją szybko zabierał bo duzo ludzi się o nią prosi (wręcz powiedział, że żywcem chcą mu ją wyrwać). Potwierdził, to co czytałem juz jakis czas temu tu na forum, że zadna fabryka nie przyjmuje juz zamowień. pozdrawiam Konrad Teraz hurtownie przyjmują zapisy na wełnę lamelową na przedwiośnie . A może by tak izolację samemu na drutach sobie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.10.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 martelia, gratuluję stałego bywalca upsss nawet nie zauważylam - dzięki a ty o jakiej dachówce myślisz na swoim dachu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.10.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 chyba czas na jakiś obrazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 31.10.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.10.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 a czy ktoś z Was może sie wypowiedzieć na temat hurtowni przed Morzyczynem FRAMBUD ? ja brałam cały towar praktycznie od nich-po sam dach-ogólnie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.10.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 martelia, gratuluję stałego bywalca upsss nawet nie zauważylam - dzięki a ty o jakiej dachówce myślisz na swoim dachu ? Chciałabym grafitową, a że ceramiczne w tym kolorze są bardzo drogie, więc pewnie będzie cementowa, może euronit albo braas romańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.10.2006 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Wiecie dopiero koniec pazdziernika a ja jestem juz zmeczona chciala bym jakis urlopik a tu trzeba do swiat popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 martelia, gratuluję stałego bywalca upsss nawet nie zauważylam - dzięki a ty o jakiej dachówce myślisz na swoim dachu ? Chciałabym grafitową, a że ceramiczne w tym kolorze są bardzo drogie, więc pewnie będzie cementowa, może euronit albo braas romańska. mój sąsiad ma grafitową, ale jakiej firmy to nie wiem, tyle, że napewno cementowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy wiecie gdzie mogę kupić taki prawdziwy, sprawdzony miód lipowy, bo przegapiłam jak u mnie sąsiad sprzedawał, a taki na ryneczku w słoikach to nie wiem co tam dodają - wolałabym z pewnego żródła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.10.2006 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja z innej beczki: Szczepicie siebie lub swoje dzieci na grypę??? szczególnie chodzi mi o dzieci, bo mam sprzeczne opinie na ten temat witam wszystkich. ja nie szczepiłam tradycyjnie tylko kupiłam szczepionke homeopatyczną Dollivaxil zawsze dzialala na mojego synka i nie droga 18zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts