Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

A ja z innej beczki: Szczepicie siebie lub swoje dzieci na grypę??? :roll: szczególnie chodzi mi o dzieci, bo mam sprzeczne opinie na ten temat

witam wszystkich. :wink: :wink:

ja nie szczepiłam tradycyjnie tylko kupiłam szczepionke homeopatyczną Dollivaxil zawsze dzialala na mojego synka i nie droga 18zł.

mam ją leży w apteczce, tylko nie mogę podać bo znów się zaprawiła w przedszkolu, ale jak będzie lepiej to jej chyba dam :roll:

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wtorkowo.

I znów zaciąłem się na papierkach. Nie można złożyć zgłoszenia rozpoczęcia robót równolegle z uprawomocnianiem się pozwolenia !!

można sam to zrobiłem w Policach i to poza oficjalnymi godzinami pracy inspekora- jedyny warunek że masz dziennik budowy. Ja odebrałem dziennik w dniu uprawomcnienia i na tym samym pietrze złożyłem zgłoszenie

Witam wtorkowo.

I znów zaciąłem się na papierkach. Nie można złożyć zgłoszenia rozpoczęcia robót równolegle z uprawomocnianiem się pozwolenia !!

można sam to zrobiłem w Policach i to poza oficjalnymi godzinami pracy inspekora- jedyny warunek że masz dziennik budowy. Ja odebrałem dziennik w dniu uprawomcnienia i na tym samym pietrze złożyłem zgłoszenie

nam też się udało, prawie że oficjalnie :D

A ja z innej beczki: Szczepicie siebie lub swoje dzieci na grypę??? :roll: szczególnie chodzi mi o dzieci, bo mam sprzeczne opinie na ten temat

witam wszystkich. :wink: :wink:

ja nie szczepiłam tradycyjnie tylko kupiłam szczepionke homeopatyczną Dollivaxil zawsze dzialala na mojego synka i nie droga 18zł.

mam ją leży w apteczce, tylko nie mogę podać bo znów się zaprawiła w przedszkolu, ale jak będzie lepiej to jej chyba dam :roll:

z tego co wiem to jedyne przeciwskazanie do szczepienia na grype to zapalenie płuc,troche mnie poszkolił lekarz ode mnie z oddziału,ale i tak synkowi dałam dopiero jak wydobrzał,ale katar miał i jest ok :p :p :p

Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika :-?

Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę.

Tomadyna

na uprawomocnienie masz 2 tygodnie - tylko tyle, ja ze względu na to, że to pozwolenie było na działalność to musiałam odczekać 4 tygodnie

i po co komu ta zmiana czasu na zimowy? teraz jak po pracy jadę na budowę to już jest tak ciemno, że zdjęć do galerii zrobić nie można.... chyba, że z lampą :-? :-?

rób z lampą, bo i tak chętnie poogladamy

pewnie pooglądamy te zdjecia :wink: :wink: :wink: Ja jak bede jz budować to tez wam wszystkim pokaze moje fotki :p :p :p :p ale to troche potrwa najpierw papierki a potem dopiero sie zacznie :roll: :roll: :roll:

witam!

Czy ktos z Was ma ogrodzenie frontowe

z innego materialu niz klinkier,

chodzi mi o slupki, widzialam takie

z bloczkow betonowych,wiecie ile takie kosztuja?

Paweł ma cos takiego, możesz podejść do niego i spytać.

dzięki za podpowiedź, tyle razy przejeżdżałam koło jego domu i nawet nie zwróciłam uwagi, wydawało mi się, że ma siatkę