dzióbek 31.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja z innej beczki: Szczepicie siebie lub swoje dzieci na grypę??? szczególnie chodzi mi o dzieci, bo mam sprzeczne opinie na ten temat witam wszystkich. ja nie szczepiłam tradycyjnie tylko kupiłam szczepionke homeopatyczną Dollivaxil zawsze dzialala na mojego synka i nie droga 18zł. mam ją leży w apteczce, tylko nie mogę podać bo znów się zaprawiła w przedszkolu, ale jak będzie lepiej to jej chyba dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 31.10.2006 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam wtorkowo. I znów zaciąłem się na papierkach. Nie można złożyć zgłoszenia rozpoczęcia robót równolegle z uprawomocnianiem się pozwolenia !! można sam to zrobiłem w Policach i to poza oficjalnymi godzinami pracy inspekora- jedyny warunek że masz dziennik budowy. Ja odebrałem dziennik w dniu uprawomcnienia i na tym samym pietrze złożyłem zgłoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 To pochwal sie gdzie macie dzialeczke Działeczkę mamy w Łęgach ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn o, też tam oglądaliśmy działki, jak szukaliśmy takiej dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.10.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam wtorkowo. I znów zaciąłem się na papierkach. Nie można złożyć zgłoszenia rozpoczęcia robót równolegle z uprawomocnianiem się pozwolenia !! można sam to zrobiłem w Policach i to poza oficjalnymi godzinami pracy inspekora- jedyny warunek że masz dziennik budowy. Ja odebrałem dziennik w dniu uprawomcnienia i na tym samym pietrze złożyłem zgłoszenie nam też się udało, prawie że oficjalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 31.10.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy wiecie gdzie mogę kupić taki prawdziwy, sprawdzony miód lipowy, bo przegapiłam jak u mnie sąsiad sprzedawał, a taki na ryneczku w słoikach to nie wiem co tam dodają - wolałabym z pewnego żródła Aaaaaaa ju wiem co dodaja. To samo co na filmie Zmiennicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 31.10.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Witam A ceny uciekaja. Niedlugo to na fundament wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.10.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 A ja z innej beczki: Szczepicie siebie lub swoje dzieci na grypę??? szczególnie chodzi mi o dzieci, bo mam sprzeczne opinie na ten temat witam wszystkich. ja nie szczepiłam tradycyjnie tylko kupiłam szczepionke homeopatyczną Dollivaxil zawsze dzialala na mojego synka i nie droga 18zł. mam ją leży w apteczce, tylko nie mogę podać bo znów się zaprawiła w przedszkolu, ale jak będzie lepiej to jej chyba dam z tego co wiem to jedyne przeciwskazanie do szczepienia na grype to zapalenie płuc,troche mnie poszkolił lekarz ode mnie z oddziału,ale i tak synkowi dałam dopiero jak wydobrzał,ale katar miał i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.10.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Macie u siebie wpuszczane metalowe kratki-wycieraczki przy wejściu? tomadyna, na priv ja mam zamontowane w starobruku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Mozesz jasniej bo dzisiaj cos nie jestem lotna dlaczego nie mozna podsteplowac dzienika Rejestracja dziennika i jego wydanie może nastąpić po uprawomocnieniu decyzji o pozwoleniu na budowę. Tomadyna na uprawomocnienie masz 2 tygodnie - tylko tyle, ja ze względu na to, że to pozwolenie było na działalność to musiałam odczekać 4 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.10.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 i po co komu ta zmiana czasu na zimowy? teraz jak po pracy jadę na budowę to już jest tak ciemno, że zdjęć do galerii zrobić nie można.... chyba, że z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.10.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy mogę się pochwalić? Dziś widziałam buźkę mojej córeczki na usg w 4D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.10.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 i po co komu ta zmiana czasu na zimowy? teraz jak po pracy jadę na budowę to już jest tak ciemno, że zdjęć do galerii zrobić nie można.... chyba, że z lampą rób z lampą, bo i tak chętnie poogladamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.10.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 i po co komu ta zmiana czasu na zimowy? teraz jak po pracy jadę na budowę to już jest tak ciemno, że zdjęć do galerii zrobić nie można.... chyba, że z lampą rób z lampą, bo i tak chętnie poogladamy to i robię, ale to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 i po co komu ta zmiana czasu na zimowy? teraz jak po pracy jadę na budowę to już jest tak ciemno, że zdjęć do galerii zrobić nie można.... chyba, że z lampą rób z lampą, bo i tak chętnie poogladamy pewnie pooglądamy te zdjecia Ja jak bede jz budować to tez wam wszystkim pokaze moje fotki ale to troche potrwa najpierw papierki a potem dopiero sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 31.10.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 no nic mówie wszystkim dobranoc bo ide spać.Spokojnej nocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 Czy mogę się pochwalić? Dziś widziałam buźkę mojej córeczki na usg w 4D i po kim ma nosek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 31.10.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 a czy ktoś z Was może sie wypowiedzieć na temat hurtowni przed Morzyczynem FRAMBUD ? my kupowaliśmy bloczki na fundament, bo mieli dobrą cenę i ostatnio braliśmy od nich brakującą dachówkę Robena na altanę, bo tylko tam była od ręki - dla nas są OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 31.10.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 witam! Czy ktos z Was ma ogrodzenie frontowe z innego materialu niz klinkier, chodzi mi o slupki, widzialam takie z bloczkow betonowych,wiecie ile takie kosztuja? Paweł ma cos takiego, możesz podejść do niego i spytać. dzięki za podpowiedź, tyle razy przejeżdżałam koło jego domu i nawet nie zwróciłam uwagi, wydawało mi się, że ma siatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 31.10.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2006 no nic mówie wszystkim dobranoc bo ide spać.Spokojnej nocki. ja także życzę Wam spokojnej nocy i zmykam do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to ja trochę podciągnę, bo pewnie wszyscy świętują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts