dzióbek 01.11.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to ja trochę podciągnę, bo pewnie wszyscy świętują... ja nie Ale tak z ciekawości zajrzałam w Twoją galerię, chcialam zobaczyć czy dach się robi a tu szok. Tempo masz piorunujące, ale dałam plamy. Fajniutki domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no i znów stronkę otworzyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to ja trochę podciągnę, bo pewnie wszyscy świętują... ja nie Ale tak z ciekawości zajrzałam w Twoją galerię, chcialam zobaczyć czy dach się robi a tu szok. Tempo masz piorunujące, ale dałam plamy. Fajniutki domek praca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam Mi sie niestety nie udalo pojechac do Gdyni na groby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.11.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to ja trochę podciągnę, bo pewnie wszyscy świętują... ja nie Ale tak z ciekawości zajrzałam w Twoją galerię, chcialam zobaczyć czy dach się robi a tu szok. Tempo masz piorunujące, ale dałam plamy. Fajniutki domek praca? nie, pogoda, nie mam z kim zostawić malutkiej, żeby pójść na groby, ale jak po południu nie zmieni się na gorsze to babcia przyjdzie do niuni i wtedy ja pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to ja trochę podciągnę, bo pewnie wszyscy świętują... ja nie Ale tak z ciekawości zajrzałam w Twoją galerię, chcialam zobaczyć czy dach się robi a tu szok. Tempo masz piorunujące, ale dałam plamy. Fajniutki domek tempo byłoby dużo szybsze, gdyby nie opóźnienia realizacyjne - dopóki nie zamontują nam rolet nie można dokończyć ocieplenia. a rolety będą może za dwa tygodnie. trochę mnie to martwi, bo wełna zamoknie przy tej pogodzie w przyszłym tygodniu pewnie wejdzie elektryk kabelki rozciągać, najpóźniej za 3 tygodnie okna.... jakby wróciła pogoda, to może udałoby się położyć tynki i można by robić ogrzewanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.11.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 to ja trochę podciągnę, bo pewnie wszyscy świętują... ja nie Ale tak z ciekawości zajrzałam w Twoją galerię, chcialam zobaczyć czy dach się robi a tu szok. Tempo masz piorunujące, ale dałam plamy. Fajniutki domek tempo byłoby dużo szybsze, gdyby nie opóźnienia realizacyjne - dopóki nie zamontują nam rolet nie można dokończyć ocieplenia. a rolety będą może za dwa tygodnie. trochę mnie to martwi, bo wełna zamoknie przy tej pogodzie w przyszłym tygodniu pewnie wejdzie elektryk kabelki rozciągać, najpóźniej za 3 tygodnie okna.... jakby wróciła pogoda, to może udałoby się położyć tynki i można by robić ogrzewanie.... Mi tez sie podoba fajny kolor dachu .Z ta welna to masz racje .U mnie w Berlinie w nocy zapowiadaja -1 i snieg a jutro deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no i sypie śnieg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.11.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no i sypie śnieg... Powaznie to ile u was jest stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.11.2006 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WItam i podciągam. Ale nas przepi........... na cmentarzu. Pogoda masakryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 no i sypie śnieg... Powaznie to ile u was jest stopni coś koło 4, ale wiatr ostro hula... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 01.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 Witam no i sypie śnieg... Powaznie to ile u was jest stopni coś koło 4, ale wiatr ostro hula... Mi na termometrze w aucie pokazywalo 1 stopien kolo 15.00. Wtedy to snieg niezle sypal. A rano jak szedlem na cmentarz to bylo 7 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WItam i podciągam. Ale nas przepi........... na cmentarzu. Pogoda masakryczna pomyśl sobie, że budowę zaczynasz, zaraz ci się cieplej zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 01.11.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WItam i podciągam. Ale nas przepi........... na cmentarzu. Pogoda masakryczna pomyśl sobie, że budowę zaczynasz, zaraz ci się cieplej zrobi Dokładnie .......... ale jak patrzę przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WItam i podciągam. Ale nas przepi........... na cmentarzu. Pogoda masakryczna pomyśl sobie, że budowę zaczynasz, zaraz ci się cieplej zrobi Witam, no właśnie - jutro mi mają wylewać schody i płytę, a tu taka zima! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 01.11.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 o rany - wlasnie wrocilismy z Dobrej - zasypało nas!!! nie pamietam takiej sniezycy na poczatku listopada. trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke. ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WItam i podciągam. Ale nas przepi........... na cmentarzu. Pogoda masakryczna pomyśl sobie, że budowę zaczynasz, zaraz ci się cieplej zrobi Witam, no właśnie - jutro mi mają wylewać schody i płytę, a tu taka zima! hmmm, to chyba nie jest dobry pomysł lać beton przy przymrozkach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.11.2006 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke. już przeprowadzka? gratuluję i oczywiście trzymam kciuki ps. szybko wam poszło z wykończeniówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.11.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 WItam i podciągam. Ale nas przepi........... na cmentarzu. Pogoda masakryczna pomyśl sobie, że budowę zaczynasz, zaraz ci się cieplej zrobi Witam, no właśnie - jutro mi mają wylewać schody i płytę, a tu taka zima! hmmm, to chyba nie jest dobry pomysł lać beton przy przymrozkach.... chyba że się weźmie dodatki do betonu, wtedy można zalewać do -8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 01.11.2006 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke. już przeprowadzka? gratuluję i oczywiście trzymam kciuki ps. szybko wam poszło z wykończeniówką jak by to powiedziec: wykonczeniowka w rozkwicie. nie zdążulismy. ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts