monka 01.11.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke. już przeprowadzka? gratuluję i oczywiście trzymam kciuki ps. szybko wam poszło z wykończeniówką jak by to powiedziec: wykonczeniowka w rozkwicie. nie zdążulismy. ulanka szkoda, lepiej byłoby zamieszkać na gotowo ale na pewno i tak będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.11.2006 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 M3 - witaj w grupie Witam. Chyba mamy projekt.... Po wielu analizach, dyskusjach, przemysleniach jest: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabnyl/index.php To jednak może nie być finalana decyzja - a nuż pojawi się jeszcze doskonalszy projekt ... O jejusiu! jaki sliczny Ładny i owszem ale musielismy go wycofać "z produkcji". W warunkach napisne, ze szerokoć elewacji frontowej 15-18 m. Wieć powrót do fazy wybierania. Co mi się wydaje, że trza bedzie zdecyować się na jakiego jamnika równoległego do drogi wewnętrznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.11.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke. już przeprowadzka? gratuluję i oczywiście trzymam kciuki ps. szybko wam poszło z wykończeniówką jak by to powiedziec: wykonczeniowka w rozkwicie. nie zdążulismy. ulanka eh... my też siedzimy z ołówkiem nad kartką papieru i wychodzi na to, że nie zdążymy wykończyć przed przeprowadzką. a mówiąc po ludzku będziemy musieli sprzedać mieszkanie, żeby mieć kaskę na wykończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 01.11.2006 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2006 To pochwal sie gdzie macie dzialeczke Działeczkę mamy w Łęgach ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn Witam, Wiecie co może o dokłdanym miejscu w jakim w gminie Dobra zlokalizowana ma byc zachodnia obwodnica Szczecina? Kolega poszukuje tam działki ale jaki człek postraszył go jw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.11.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam z rana.Pozazdroscilem dzisiaj osobom ktore maja garaze. 10 minut skrobania !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.11.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 o rany - wlasnie wrocilismy z Dobrej - zasypało nas!!! nie pamietam takiej sniezycy na poczatku listopada. trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke. ulanka wielkie gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.11.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witajcie jestem co to za pogoda przecież my sie jeszcze budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.11.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witajcie jestem co to za pogoda przecież my sie jeszcze budujemy Niektórzy to tylko maja dachówki do rozłożenia co ja mam powiedzieć jak planowałem jeszcze prace nad stanem 0 w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.11.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Czy mogę się pochwalić? Dziś widziałam buźkę mojej córeczki na usg w 4D i po kim ma nosek po.....teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.11.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witajcie.... wstaje rano za oknem -5 snieg...i lodowisko....a ja letnie opony...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek..... jak sie wam jechało w tzw...miescie???? lodowisko jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ułanka... GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 02.11.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witajcie.... wstaje rano za oknem -5 snieg...i lodowisko....a ja letnie opony...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek..... jak sie wam jechało w tzw...miescie???? lodowisko jest??? Miejscami rano bylo slisko, na letnich jak ruszalem to mi kola boksowaly, ale na glownych drogach posypali i bylo mokro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.11.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witajcie.... wstaje rano za oknem -5 snieg...i lodowisko....a ja letnie opony...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek..... jak sie wam jechało w tzw...miescie???? lodowisko jest??? u nas dziś będzie akcja zmiany kół - doszliśmy do wniosku, że lepiej całe koła zmieniać niż same opony, łatwiej i nie trzeba umawiać się na wymianę i tracić czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.11.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.11.2006 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 tez witam wszystkich-montują dzis u nas brame garazowa-panowie nie zawiedli byli prawie punktualnie jadę po drzwi do kotłowni i miedzy garazem i domem to tez wstawia bo okienka po niedzieli.dzisiaj pierwsza powazna rozmowa z pracusiami -nie spałam do 4 bo nie lubie takich sytuacji-nie pytajcie o co poszło ale podpadli a najgorzej ze człowiek boi sie odezwac co by jakis psikusów nie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.11.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 tez witam wszystkich-montują dzis u nas brame garazowa-panowie nie zawiedli byli prawie punktualnie jadę po drzwi do kotłowni i miedzy garazem i domem to tez wstawia bo okienka po niedzieli.dzisiaj pierwsza powazna rozmowa z pracusiami -nie spałam do 4 bo nie lubie takich sytuacji-nie pytajcie o co poszło ale podpadli a najgorzej ze człowiek boi sie odezwac co by jakis psikusów nie robili To jaka brame wybralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.11.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 ...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek dasz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.11.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam zimowo Niby słońce świeci, ale jest taki mrożny północny wiaterek że Pojechałam dzisiaj sprawdzić czy po wczorajszej hulance wiatru dach jest na swoim miejscu Tak zimno, że od razu bym dała ocieplenia ze 30 cm , bo jak w bloku zimno mi w nocy to co dopiero w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.11.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witajcie.... wstaje rano za oknem -5 snieg...i lodowisko....a ja letnie opony...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek..... jak sie wam jechało w tzw...miescie???? lodowisko jest??? u nas dziś będzie akcja zmiany kół - doszliśmy do wniosku, że lepiej całe koła zmieniać niż same opony, łatwiej i nie trzeba umawiać się na wymianę i tracić czas u nas kolejka po wymianę kół, że hoho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts