Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke.

już przeprowadzka? gratuluję i oczywiście trzymam kciuki :lol:

ps. szybko wam poszło z wykończeniówką

jak by to powiedziec: wykonczeniowka w rozkwicie. nie zdążulismy.

ulanka

szkoda, lepiej byłoby zamieszkać na gotowo ale na pewno i tak będzie super.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

M3 - witaj w grupie :)

Witam.

Chyba mamy projekt....

Po wielu analizach, dyskusjach, przemysleniach jest:

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabnyl/index.php

To jednak może nie być finalana decyzja - a nuż pojawi się jeszcze doskonalszy projekt ... :-)

O jejusiu! jaki sliczny :D

Ładny i owszem ale musielismy go wycofać "z produkcji". W warunkach napisne, ze szerokoć elewacji frontowej 15-18 m. Wieć powrót do fazy wybierania. Co mi się wydaje, że trza bedzie zdecyować się na jakiego jamnika równoległego do drogi wewnętrznej :-)

trzymajcie kciuki, zeby w piatek bylo ladniej - mamy przeprowadzke.

już przeprowadzka? gratuluję i oczywiście trzymam kciuki :lol:

ps. szybko wam poszło z wykończeniówką

jak by to powiedziec: wykonczeniowka w rozkwicie. nie zdążulismy.

ulanka

eh... my też siedzimy z ołówkiem nad kartką papieru i wychodzi na to, że nie zdążymy wykończyć przed przeprowadzką. a mówiąc po ludzku będziemy musieli sprzedać mieszkanie, żeby mieć kaskę na wykończenie :(

To pochwal sie gdzie macie dzialeczke :lol:

Działeczkę mamy w Łęgach :lol: ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn

Witam,

Wiecie co może o dokłdanym miejscu w jakim w gminie Dobra zlokalizowana ma byc zachodnia obwodnica Szczecina? Kolega poszukuje tam działki ale jaki człek postraszył go jw.

witajcie....

wstaje rano za oknem -5 :o :o snieg...i lodowisko....a ja letnie opony...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek.....

jak sie wam jechało w tzw...miescie???? :lol: :lol: lodowisko jest???

Miejscami rano bylo slisko, na letnich jak ruszalem to mi kola boksowaly, ale na glownych drogach posypali i bylo mokro.

witajcie....

wstaje rano za oknem -5 :o :o snieg...i lodowisko....a ja letnie opony...zamowiłam przez internet zimowe...a oni je dostarcza dopiero w poniedziałek.....

u nas dziś będzie akcja zmiany kół - doszliśmy do wniosku, że lepiej całe koła zmieniać niż same opony, łatwiej i nie trzeba umawiać się na wymianę i tracić czas

tez witam wszystkich-montują dzis u nas brame garazowa-panowie nie zawiedli byli prawie punktualnie :lol: jadę po drzwi do kotłowni i miedzy garazem i domem to tez wstawia :lol: bo okienka po niedzieli.dzisiaj pierwsza powazna rozmowa z pracusiami -nie spałam do 4 bo nie lubie takich sytuacji-nie pytajcie o co poszło ale podpadli a najgorzej ze człowiek boi sie odezwac co by jakis psikusów nie robili :cry:

tez witam wszystkich-montują dzis u nas brame garazowa-panowie nie zawiedli byli prawie punktualnie :lol: jadę po drzwi do kotłowni i miedzy garazem i domem to tez wstawia :lol: bo okienka po niedzieli.dzisiaj pierwsza powazna rozmowa z pracusiami -nie spałam do 4 bo nie lubie takich sytuacji-nie pytajcie o co poszło ale podpadli a najgorzej ze człowiek boi sie odezwac co by jakis psikusów nie robili :cry:

To jaka brame wybralas

witajcie....

u nas dziś będzie akcja zmiany kół - doszliśmy do wniosku, że lepiej całe koła zmieniać niż same opony, łatwiej i nie trzeba umawiać się na wymianę i tracić czas

u nas kolejka po wymianę kół, że hoho :roll: :roll: