Teska 02.11.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 i zima nastała....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
__dziobek1 02.11.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 i zima nastała....... Naprawde ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 02.11.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witam wszystkich w ten sniezny biały dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 02.11.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam Grupę Szczecińską! Mam taką sprawę: otrzymałem już pozwolenie na budowę i mój architekt zaproponował, że chętnie obejmie funkcjię kierownika budowy. Niestety nie znam stawek obowiązujących w Szczecinie. Jego stawka brzmi: 5tys. do zakończenia stanu surowego otwartego tylko za wpisy do dziennika lub 15tys. łącznie z załatwianiem wszelkich materiałów budowlanych. Do poniedziałku mam dać odpowiedź. Czy przypadkiem jego propozycja nie jest wygórowana??? Dziękuję za radę. Mariusz niezła ta cena! trochę wygórowana myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.11.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 witam wszystkich w ten sniezny biały dzien moja córka zapytała mnie, czy jutro przyjdzie Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 02.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 moja córka zapytała mnie, czy jutro przyjdzie Mikołaj Moja wczoraj też o to pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basia_z_lasu 02.11.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Witam wszystkich budujących w Szczecinie!Jestem gościnnie w tym wątku, po prostu będę w weekend na grobach w Szczecinie i mam gorącą prośbę - czy mogłabym obejrzeć M02 Konkursowy (lub M02a)u kogoś z Was na dowolnym etapie? Wiem, że szydas takowy buduje i zobaczyłam w jego dzienniku budowy, że może jeszcze ma otwarty? A może ktoś jeszcze go buduje? Chcę budować ten projekt i wszelka wizja lokalna jest dla mnie bezcenna!!! Serdecznie pozdrawiamBasiaSzydas: wysyłam PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 02.11.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 To pochwal sie gdzie macie dzialeczke Działeczkę mamy w Łęgach ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn Witam, Wiecie co może o dokłdanym miejscu w jakim w gminie Dobra zlokalizowana ma byc zachodnia obwodnica Szczecina? Kolega poszukuje tam działki ale jaki człek postraszył go jw. M3 poszukaj kilka stron do tyłu już nie raz był podawany link odnośnie tej obwodnicy... W Łęgach napewno nie będzie ona przebiegać bo to już otulina rezerwatu Świdwie Dzięki za info, poszukam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.11.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam piątkowo i mroźnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 moja córka zapytała mnie, czy jutro przyjdzie Mikołaj Moja wczoraj też o to pytała a moja - 8 letnia zapytała czy skoro pada śnieg to już będzie można światełka na domu zaczepiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.11.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam Powiedzcie jaka ma byc dzisiaj pogoda (czy ma padac ) bo u mnie jeszcze letnie opony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam Powiedzcie jaka ma byc dzisiaj pogoda (czy ma padac ) bo u mnie jeszcze letnie opony Ma byc teraz ocieplenie - w weekend okolo 10 st na plusie Ale opony trzeba naszykowac tak czy tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.11.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 pozdrawiam piatkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 03.11.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.11.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam Powiedzcie jaka ma byc dzisiaj pogoda (czy ma padac ) bo u mnie jeszcze letnie opony Ma byc teraz ocieplenie - w weekend okolo 10 st na plusie Ale opony trzeba naszykowac tak czy tak. Opony sa tylko kolejki do zamiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.11.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam Ma ktoś może namiar na kominiarza? Jest potrzebny do odbioru instalacji gazowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.11.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Jolly - ale ten drugi ma takie małe te sypialnie.... zmieścisz się? Czupurku - na poczatku myslalam, ze sie pomylilas z Cyrusem, bo on mial male sypialnie, ale teraz??? to juz nie wiem, a jakie ty masz??? kurcze naprawde male??? gabinet - 13,4 m2, sypialnia - 18,5 m2, pokoj 1 - 11,9 m2, pokoj 2 - 11,9 m2, Boze ganiac to ja sie na korytarzu bede napisz ile Ty masz, moze moje faktycznie male, ale teraz mialam sypialnie 14 m2 i stykalo!!! cos krecisz - wysmiewasz sie ze mnie??? jakbym śmiała. i faktycznie biję się w pierś pomyliłam z Cyrusem bo, widocznie tam były 3 sypialnie po 10-11m2. Te wymiary które podałaś są jak najbardziej ok. sorki za sianie niepokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.11.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 i witam piąteczkowo wszystkich Życzonka imieninowe dla wszystkich Sylwii i Hubertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 03.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich! z tym kierownikowaniem budowy to u Was w Szczecinie troche powariowali, co??? ja 2 lata temu placilam 400 zl za rok... teraz mysle, ze wydam ok. 2 do 3 tys. - jak to dobrze budowac sie kolo Goleniowa Czupurek - ale mnie nastraszylas... a jak Ci sie widzi projekt??? o ile mozna zapytac o zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts