Agnieszka1 03.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam Powiedzcie jaka ma byc dzisiaj pogoda (czy ma padac ) bo u mnie jeszcze letnie opony Ma byc teraz ocieplenie - w weekend okolo 10 st na plusie Ale opony trzeba naszykowac tak czy tak. Opony sa tylko kolejki do zamiany ja w swojej wsi wymienie, tam chyba nie ma kolejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 03.11.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich! z tym kierownikowaniem budowy to u Was w Szczecinie troche powariowali, co??? ja 2 lata temu placilam 400 zl za rok... teraz mysle, ze wydam ok. 2 do 3 tys. - jak to dobrze budowac sie kolo Goleniowa ... Jedni powariowali inni nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.11.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 ale to powariowanie cenowe w Polsce jest ogromne jak tak dalej bedzie to za zachodnia granica bedzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.11.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich! z tym kierownikowaniem budowy to u Was w Szczecinie troche powariowali, co??? ja 2 lata temu placilam 400 zl za rok... teraz mysle, ze wydam ok. 2 do 3 tys. - jak to dobrze budowac sie kolo Goleniowa Czupurek - ale mnie nastraszylas... a jak Ci sie widzi projekt??? o ile mozna zapytac o zdanie... niom pisałam że niechcący z tym starszeniem, pomyłka była no wiesz nie jestem ekspert żaden, a moja chałupinka malutka jak orzeszek, więc co ja się mogę wypowiadać. w końcu to, ty drugi dom budujesz, więc doświadczenia masz więcej a tak poważnie to, chatka fajna i spora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 03.11.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 witam wszystkich -no i kawałek domku mamy zamkniete -brama garażowa Normstahl i dwoje drzwi tylko po fakcie sie zorientowałam ,że zamówiłam drzwi do kotłowni 80 zamiast 90(ale mężowi sie nie przyznałąm )tylko boje sie ,ze beda za wąskie, chce sie zorientować gdzie mozna dostac najtaniej podbitkę pcv brąz tzw sayding-nie wiem jak sie to pisze poradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.11.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 czesc wsiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.11.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.11.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 03.11.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wieczorkowo i podciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 03.11.2006 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Witam wszystkich! z tym kierownikowaniem budowy to u Was w Szczecinie troche powariowali, co??? ja 2 lata temu placilam 400 zl za rok... teraz mysle, ze wydam ok. 2 do 3 tys. - jak to dobrze budowac sie kolo Goleniowa Czupurek - ale mnie nastraszylas... a jak Ci sie widzi projekt??? o ile mozna zapytac o zdanie... Jolly, to Ty sie budujeszk. Goleniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.11.2006 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 no co wy ? już śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.11.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 witam sobotnio..... wstawac spiochy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.11.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 witam sobotnio..... wstawac spiochy!!!!!! teska, jedyny wolny weekend a ty od rana hałasujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 pozdrawiam sobotnio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 sen zimowy - to jedyne wytłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.11.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 sen zimowy - to jedyne wytłumaczenie dowcipas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam,ktoś pytał parę dni temu o hurtownie internetowe z materiałami budowlanymi. Znalazłam ostatnio sklep internetowy na stronach Realbudu. Niestety oferta też dość skromna: http://www.realbud.com.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 04.11.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam, A o kominiarzu nikt nie słyszał? pilnie potrzebny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.11.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam, A o kominiarzu nikt nie słyszał? pilnie potrzebny jest całkiem niedawno kontaktowałam się z mistrzem kominiarskim, p. Markiem Kochanowskim z Boh. Warszawy 112, tel. 4844942. Konsultacja była co prawda teoretyczna i w komin mi nie zaglądał , ale wrażenie pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.11.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2006 Witam, A o kominiarzu nikt nie słyszał? pilnie potrzebny jest generalnie każdy jeżeli jest członkiem cechu kominiarzy to zrobi wszystko solidnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts