Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich

ale mnie połamało w tych kloszkach na budowie po 2-3 godz to porażka......... nawet nie pytajcie po co ja tam stercze 3 godz :evil: :evil:

potrzebuje człowieka ktory kładzie ocieplenie poddaszowe , krótko pisząc ten spryciarz od wełny na poddaszu

macie kogos pod reką na koniec listopada potrzebny :D

To pochwal sie gdzie macie dzialeczke :lol:

Działeczkę mamy w Łęgach :lol: ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn

Witam,

Wiecie co może o dokłdanym miejscu w jakim w gminie Dobra zlokalizowana ma byc zachodnia obwodnica Szczecina? Kolega poszukuje tam działki ale jaki człek postraszył go jw.

M3 poszukaj kilka stron do tyłu już nie raz był podawany link odnośnie tej obwodnicy...

W Łęgach napewno nie będzie ona przebiegać bo to już otulina rezerwatu Świdwie :lol: :lol: :lol:

Dzięki za info, poszukam.

Dla ułatwienia w załączeniu przesyłam link:

http://bip.dobraszczecinska.pl/strony/menu/13.dhtml

na dole strony są załączniki w nich jest mapka.

Witam,

A o kominiarzu nikt nie słyszał?

pilnie potrzebny jest :roll:

całkiem niedawno kontaktowałam się z mistrzem kominiarskim, p. Markiem Kochanowskim z Boh. Warszawy 112, tel. 4844942. Konsultacja była co prawda teoretyczna i w komin mi nie zaglądał :oops: :wink: , ale wrażenie pozytywne :lol:

:lol: :wink:

bardzo dziękuję Maggie :lol: ja jednak poproszę pana o zaglądnięcie w komin :roll: i wydanie opinii 8) potrzebnej do odbioru :lol:

To pochwal sie gdzie macie dzialeczke :lol:

Działeczkę mamy w Łęgach :lol: ... 4km za Dobrą w stronę na Dobieszczyn

Witam,

Wiecie co może o dokłdanym miejscu w jakim w gminie Dobra zlokalizowana ma byc zachodnia obwodnica Szczecina? Kolega poszukuje tam działki ale jaki człek postraszył go jw.

M3 poszukaj kilka stron do tyłu już nie raz był podawany link odnośnie tej obwodnicy...

W Łęgach napewno nie będzie ona przebiegać bo to już otulina rezerwatu Świdwie :lol: :lol: :lol:

Dzięki za info, poszukam.

Dla ułatwienia w załączeniu przesyłam link:

http://bip.dobraszczecinska.pl/strony/menu/13.dhtml

na dole strony są załączniki w nich jest mapka.

Kolejny raz bardzo dziękuję

witam wszystkich-mam pytanie do tych co maja podbitkę pcv-są dwa rodzaje tańsza pojedyńczy panel i dwa razy droższa -potrójny panel(royal europa)-kierownik mówi ,że ta tansza jest do kitu i nawet by jej nie kładł a tamta jest super :cry: i znowu nie wiem czy mówi to szczerze czy ułatwia prace-te drugie napewno kładzie sie szybciej

aha może nie będzie tak zle z cenami -w piątek brałąm styropian i pan powiedzial ,że ostatnia dostawa była już tańsza o 2 zł na metrze i dalsze też ma nadzieje beda tansze

witam wszystkich-mam pytanie do tych co maja podbitkę pcv-są dwa rodzaje tańsza pojedyńczy panel i dwa razy droższa -potrójny panel(royal europa)-kierownik mówi ,że ta tansza jest do kitu i nawet by jej nie kładł a tamta jest super :cry: i znowu nie wiem czy mówi to szczerze czy ułatwia prace-te drugie napewno kładzie sie szybciej

aha może nie będzie tak zle z cenami -w piątek brałąm styropian i pan powiedzial ,że ostatnia dostawa była już tańsza o 2 zł na metrze i dalsze też ma nadzieje beda tansze

ja mam pcv pjedyncze ale nie wiem jak to sie nazywa...w kazdym razie co 3..jest wentylowana ( takie specjalne panele z dziurkami)...jest 3 rok i nie dzieje sie nic.ale do tanich nie nalezalao to..placilam 2900zł. bez robocizny

Witam w niedzielę. :)

Pogoda do spaceru raczej nie zachęca :(, co ja piszę, przecież nieźle pada :(

Grzegorz byli u mnie serwisanci od Viessmana..... ( pamietaj zebys mial gwarancje na piec musisz zrobic po roku przeglad!!! ) kleli na Bialego:(:(

Przyjechali z Techsanu? Ja nie mogę doprosic się karty gwarancyjnej chyba od dwóch miesięcy. Kleli tak ogólnie, czy na to jak wykonał instalację?

Witam w niedzielę. :)

Pogoda do spaceru raczej nie zachęca :(, co ja piszę, przecież nieźle pada :(

Grzegorz byli u mnie serwisanci od Viessmana..... ( pamietaj zebys mial gwarancje na piec musisz zrobic po roku przeglad!!! ) kleli na Bialego:(:(

Przyjechali z Techsanu? Ja nie mogę doprosic się karty gwarancyjnej chyba od dwóch miesięcy. Kleli tak ogólnie, czy na to jak wykonał instalację?

Grzegorz z techsanu...zle wykonal podlaczenia...u ciebie pewnie dokladnie jest to samo.... :cry: :cry: brak zaworow bezpieczenstwa, pompa cyrkulacyjna....bez sensu ( zestaw przy piecu zabrał) zle zamontowwane filtry ( odwrotnie)

a karty gwarancyjne nie daje nikomu - dzwon do tego faceta z techsanu - karte gwarancyjna ci zalatwia z viesmana ale i tak musisz przed rokiem zrobic platny przeglad ( tak jest w gwarancji) w kazdym razie szykuje sie niezla aferka - juz 4 osoby beda pisac do bialego, skarge do viesmanna a jak cos to i sad....