Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Już się zaczynam obawiać. Z tego co pamiętam to już na wiosnę mieli do Ciebie z Techsanu przyjechać. Czy się im przypomniałaś? No i jestem ciekaw ile kosztuje taki przegląd? A co z tymi elementami, które powinny być a ich nie ma?

Grzegorz przyjechali calkiem nawet sie nie spoznili.Pan Zielinski jest oki.

Przeglad placilam 450 zł....czyszczenie itp...

z tymi elementami co brakuje.....pismo bede pisala do Bialego podepne mu kopie protokołu i zobaczymy! ale jak go znam bedzie cisza....

ale tym razem frajerowi nie popuszcze....

Serwis Viesmamna techsan jest OKi.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam w niedzielę. :)

Pogoda do spaceru raczej nie zachęca :(, co ja piszę, przecież nieźle pada :(

Grzegorz byli u mnie serwisanci od Viessmana..... ( pamietaj zebys mial gwarancje na piec musisz zrobic po roku przeglad!!! ) kleli na Bialego:(:(

Przyjechali z Techsanu? Ja nie mogę doprosic się karty gwarancyjnej chyba od dwóch miesięcy. Kleli tak ogólnie, czy na to jak wykonał instalację?

Grzegorz z techsanu...zle wykonal podlaczenia...u ciebie pewnie dokladnie jest to samo.... :cry: :cry: brak zaworow bezpieczenstwa, pompa cyrkulacyjna....bez sensu ( zestaw przy piecu zabrał) zle zamontowwane filtry ( odwrotnie)

a karty gwarancyjne nie daje nikomu - dzwon do tego faceta z techsanu - karte gwarancyjna ci zalatwia z viesmana ale i tak musisz przed rokiem zrobic platny przeglad ( tak jest w gwarancji) w kazdym razie szykuje sie niezla aferka - juz 4 osoby beda pisac do bialego, skarge do viesmanna a jak cos to i sad....

Witam niedzielnie,

widzę, że z jakością serwisu w Szczecinie nie najlepiej...

Kurczę, wydaje się kupę kasy na kotłownię, a potem jeszcze trzeba się użerać z serwisantami? :roll:

Iwonka i Adaś, co u Was na budowie? :)

Maggie serwis viessmana jest ok...

to instalator byl do dupy....sorki za slow...ale to i tak delikatne okreslenie jest :evil:

maggie, a w której firmie o tym rozmawiałaś? warto czerpać informacje z różnych źródeł :D

PRO na Boh. Warszawy. Na razie jestem właśnie na etapie zbierania informacji :p :wink: .

Aczkolwiek, skoro gaz mam 5m od działki, a jestem za wygodna, aby palić w kominku na okrągło :oops: mam pewne wątpliwości, czy kominek z pw to dobra inwestycja - zwłaszcza, że ceny drewna też nie maleją, niestety :-?

ja mam kominek...i juz sie nauczylam palic...oplaca sie...mimo ze etraz za drewno placilam 105 zł/m3

maggie, a w której firmie o tym rozmawiałaś? warto czerpać informacje z różnych źródeł :D

PRO na Boh. Warszawy. Na razie jestem właśnie na etapie zbierania informacji :p :wink: .

Aczkolwiek, skoro gaz mam 5m od działki, a jestem za wygodna, aby palić w kominku na okrągło :oops: mam pewne wątpliwości, czy kominek z pw to dobra inwestycja - zwłaszcza, że ceny drewna też nie maleją, niestety :-?

ja mam kominek...i juz sie nauczylam palic...oplaca sie...mimo ze etraz za drewno placilam 105 zł/m3

Witam,

a czy masz kominek z płaszczem, nawiewem czy bez? :)

witam wszystkich,

niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie :oops: (co ja na to poradzę :wink: ), ale przez poprawki gipsowe, mam znowu cały dom w gipsie, łącznie z moim ukochanym parkietem :evil:

a pro pos tematu: jak juz napisałam mamy Buderusa z wpietym w układ piecem na wszytsko, działa bez zarzutu, a sturopianowy termosik daje nam duzy komfort :D acha i polecam podłogówkę!

witam wszystkich,

niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie :oops: (co ja na to poradzę :wink: ), ale przez poprawki gipsowe, mam znowu cały dom w gipsie, łącznie z moim ukochanym parkietem :evil:

a pro pos tematu: jak juz napisałam mamy Buderusa z wpietym w układ piecem na wszytsko, działa bez zarzutu, a sturopianowy termosik daje nam duzy komfort :D acha i polecam podłogówkę!

A podlogowke masz na calosci czy uklad mieszany

witam wszystkich,

A podlogowke masz na calosci czy uklad mieszany

podłogówka w wiatrołapie, holu. kuchni i łazienkach; zwracajcie uwage na gęstość rurek, bo czasami na małych przestrzeniach wciskają je gęściej i rozsuwaja bardziej w wiekszych pomieszczeniach; efekt wiadomy

Witam,

a czy masz kominek z płaszczem, nawiewem czy bez? :)

mam jotula z DGP

witam poniedziałkowo

Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce?

jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też.

pozdrawiam

wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku :lol: :lol:

Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla)