Teska 06.11.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Już się zaczynam obawiać. Z tego co pamiętam to już na wiosnę mieli do Ciebie z Techsanu przyjechać. Czy się im przypomniałaś? No i jestem ciekaw ile kosztuje taki przegląd? A co z tymi elementami, które powinny być a ich nie ma? Grzegorz przyjechali calkiem nawet sie nie spoznili.Pan Zielinski jest oki. Przeglad placilam 450 zł....czyszczenie itp... z tymi elementami co brakuje.....pismo bede pisala do Bialego podepne mu kopie protokołu i zobaczymy! ale jak go znam bedzie cisza.... ale tym razem frajerowi nie popuszcze.... Serwis Viesmamna techsan jest OKi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam w niedzielę. Pogoda do spaceru raczej nie zachęca , co ja piszę, przecież nieźle pada Grzegorz byli u mnie serwisanci od Viessmana..... ( pamietaj zebys mial gwarancje na piec musisz zrobic po roku przeglad!!! ) kleli na Bialego:( Przyjechali z Techsanu? Ja nie mogę doprosic się karty gwarancyjnej chyba od dwóch miesięcy. Kleli tak ogólnie, czy na to jak wykonał instalację? Grzegorz z techsanu...zle wykonal podlaczenia...u ciebie pewnie dokladnie jest to samo.... brak zaworow bezpieczenstwa, pompa cyrkulacyjna....bez sensu ( zestaw przy piecu zabrał) zle zamontowwane filtry ( odwrotnie) a karty gwarancyjne nie daje nikomu - dzwon do tego faceta z techsanu - karte gwarancyjna ci zalatwia z viesmana ale i tak musisz przed rokiem zrobic platny przeglad ( tak jest w gwarancji) w kazdym razie szykuje sie niezla aferka - juz 4 osoby beda pisac do bialego, skarge do viesmanna a jak cos to i sad.... Witam niedzielnie, widzę, że z jakością serwisu w Szczecinie nie najlepiej... Kurczę, wydaje się kupę kasy na kotłownię, a potem jeszcze trzeba się użerać z serwisantami? Iwonka i Adaś, co u Was na budowie? Maggie serwis viessmana jest ok... to instalator byl do dupy....sorki za slow...ale to i tak delikatne okreslenie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 maggie, a w której firmie o tym rozmawiałaś? warto czerpać informacje z różnych źródeł PRO na Boh. Warszawy. Na razie jestem właśnie na etapie zbierania informacji . Aczkolwiek, skoro gaz mam 5m od działki, a jestem za wygodna, aby palić w kominku na okrągło mam pewne wątpliwości, czy kominek z pw to dobra inwestycja - zwłaszcza, że ceny drewna też nie maleją, niestety ja mam kominek...i juz sie nauczylam palic...oplaca sie...mimo ze etraz za drewno placilam 105 zł/m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.11.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 maggie, a w której firmie o tym rozmawiałaś? warto czerpać informacje z różnych źródeł PRO na Boh. Warszawy. Na razie jestem właśnie na etapie zbierania informacji . Aczkolwiek, skoro gaz mam 5m od działki, a jestem za wygodna, aby palić w kominku na okrągło mam pewne wątpliwości, czy kominek z pw to dobra inwestycja - zwłaszcza, że ceny drewna też nie maleją, niestety ja mam kominek...i juz sie nauczylam palic...oplaca sie...mimo ze etraz za drewno placilam 105 zł/m3 Witam, a czy masz kominek z płaszczem, nawiewem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Chcialam napisac wieczorkiem ale jestem zakrecona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam w poniedziałek. Coś kiepsko mi się tydzień rozpoczyna . Od rana fochy dziecka, oberwana osłona w samochodzie i jeszcze dołujące wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 06.11.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.11.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa Buderus kondensacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.11.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.11.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam wszystkich, niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie (co ja na to poradzę ), ale przez poprawki gipsowe, mam znowu cały dom w gipsie, łącznie z moim ukochanym parkietem a pro pos tematu: jak juz napisałam mamy Buderusa z wpietym w układ piecem na wszytsko, działa bez zarzutu, a sturopianowy termosik daje nam duzy komfort acha i polecam podłogówkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa Buderus kondensacyjny masz model z zasobnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam wszystkich, niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie (co ja na to poradzę ), ale przez poprawki gipsowe, mam znowu cały dom w gipsie, łącznie z moim ukochanym parkietem a pro pos tematu: jak juz napisałam mamy Buderusa z wpietym w układ piecem na wszytsko, działa bez zarzutu, a sturopianowy termosik daje nam duzy komfort acha i polecam podłogówkę! A podlogowke masz na calosci czy uklad mieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa Buderus kondensacyjny masz model z zasobnikiem tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.11.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam wszystkich, niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie (co ja na to poradzę ), ale przez poprawki gipsowe, mam znowu cały dom w gipsie, łącznie z moim ukochanym parkietem a pro pos tematu: jak juz napisałam mamy Buderusa z wpietym w układ piecem na wszytsko, działa bez zarzutu, a sturopianowy termosik daje nam duzy komfort acha i polecam podłogówkę! A podlogowke masz na calosci czy uklad mieszany podłogówka w wiatrołapie, holu. kuchni i łazienkach; zwracajcie uwage na gęstość rurek, bo czasami na małych przestrzeniach wciskają je gęściej i rozsuwaja bardziej w wiekszych pomieszczeniach; efekt wiadomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 maggie, a w której firmie o tym rozmawiałaś? warto czerpać informacje z różnych źródeł PRO na Boh. Warszawy. Na razie jestem właśnie na etapie zbierania informacji . Aczkolwiek, skoro gaz mam 5m od działki, a jestem za wygodna, aby palić w kominku na okrągło mam pewne wątpliwości, czy kominek z pw to dobra inwestycja - zwłaszcza, że ceny drewna też nie maleją, niestety ja mam kominek...i juz sie nauczylam palic...oplaca sie...mimo ze etraz za drewno placilam 105 zł/m3 Witam, a czy masz kominek z płaszczem, nawiewem czy bez? mam jotula z DGP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 kurczę.....bank uszczuplił konto...rachunki popłacone, nie lubie tej czynnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 kurczę.....bank uszczuplił konto...rachunki popłacone, nie lubie tej czynnosci Ja tez nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts