Teska 06.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 kurczę.....bank uszczuplił konto...rachunki popłacone, nie lubie tej czynnosci Ja tez nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! to trzeba miec troche silnej woli a ja takiej nie mam do tego jeszcze dochodzi ze nie przepadam za niemcami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! to trzeba miec troche silnej woli a ja takiej nie mam do tego jeszcze dochodzi ze nie przepadam za niemcami tez nie przepadam...no ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! to trzeba miec troche silnej woli a ja takiej nie mam do tego jeszcze dochodzi ze nie przepadam za niemcami tez nie przepadam...no ale.... bardzo silną wolę do nauki to miałam, jak się jako nastolatka zakochałam w pewnym Niemcu . Ze romansu nic nie wyszło - za to z nauki języka - i owszem, mam na chleb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam poniedziałkowo Teska - wrzuciłaś, czy podjechać po pracce? jak Didi mam buderusa od pańki. sprzęt narazie bez problemów, serwis też. pozdrawiam wrzuce...jade na 18 na niemiecki....a wczesniej musze byc w sejmiku Uczysz sie niemieckiego bo mi to kiepsko idzie ,rozumiem duzo a gorzej z mowieniem (a gramatyki to i w polskiej nie jestem biegla) tobie to powinno ok..skoro tam mieszkasz:) mi idzie...jakos!! to trzeba miec troche silnej woli a ja takiej nie mam do tego jeszcze dochodzi ze nie przepadam za niemcami tez nie przepadam...no ale.... bardzo silną wolę do nauki to miałam, jak się jako nastolatka zakochałam w pewnym Niemcu . Ze romansu nic nie wyszło - za to z nauki języka - i owszem, mam na chleb . A moze to i dobry sposob tylko u mnie juz maz oczywiscie polak Na ale w planach to ja niemiec nie mialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Maggi uczysz czy tlumaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.11.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 bardzo silną wolę do nauki to miałam, jak się jako nastolatka zakochałam w pewnym Niemcu . Ze romansu nic nie wyszło - za to z nauki języka - i owszem, mam na chleb . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.11.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Maggi uczysz czy tlumaczysz raczej to pierwsze, to drugie - czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.11.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam grupkę Myszka mi się ze psuła i dopiero dzisiaj kupiłam nową, ale dziwnie wypić kawkę z rana bez internetu - chyba mam nowy nałóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.11.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa My właśnie kupujemy Buderusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam grupkę Myszka mi się ze psuła i dopiero dzisiaj kupiłam nową, ale dziwnie wypić kawkę z rana bez internetu - chyba mam nowy nałóg A ja ostatnio slucham nalogowo radia Wgralam sobie na komputerze i leci na okraglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 06.11.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa ja mam aktualnie buderusa w mieszkaniu i.... delikatnie rzecz ujmując nie polecam. można wiedzieć dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna to jest ciemny brąz Robena- raz robiłam w słońcu fotkę a innym razem w pochmurny dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna to jest ciemny brąz Robena- raz robiłam w słońcu fotkę a innym razem w pochmurny dzien A ja myslalam ze antrazytowa .Czy to jest glazura w jakiej cenie za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 06.11.2006 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam -obiło mi sie o uszy ,że ze dwie osoby robiły c.o. u Pańki ale z piecem gazowym a czy moze ktos robił u ww z piecem na paliwo stałe?a moze też z solarami i czy on tez zajmuje sie poprowadzeniem wody i do szcześcia kanalizy Miraska jaki ty masz kolor dachowki na jednych zdjeciach jest jasna a na innych ciemna to jest ciemny brąz Robena- raz robiłam w słońcu fotkę a innym razem w pochmurny dzien A ja myslalam ze antrazytowa .Czy to jest glazura w jakiej cenie za metr ona nie jest świecąca-to chyba i nie glazurowana-napewno ceramiczna brałam w lipcu i jak dobrze pamietam niecałe 34 zł za m kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 GrzegorzR dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts