szydas 06.11.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam wieczorkiem Z tym serwisem to rzeczywiscie nieprzyjemna sprawa A czy ktos z was ma buderusa albo junkersa ja mam aktualnie buderusa w mieszkaniu i.... delikatnie rzecz ujmując nie polecam. można wiedzieć dlaczego? hmm.. niby drobiazgi, ale utrudniające życie. dla mnie kocioł powinien być bezobsługowy, a nasz buderus od czasu do czasu lubi się zawiesić - wyświetla sobie różne kody błędu i nie odpala, jak trzeba. trzeba resetować, albo wręcz wyłączyć z prądu i poczekać. Przy pracy na maksa, jak np. trzeba szybko ogrzać mieszkanie po powrocie, jest jako tako, gdy trzeba utrzymać temperaturę, to są kłopoty. serwisanta mamy znajomego, więc posprawdzał co się dało i stwierdził, że nic się nie zepsuło, ten typ tak ma. inna sprawa, że jest to pewnikiem najtańszy dostępny model, montowany przez dewelopera, bez mozliwości wyboru itp. Nowsze i lepsze modele pewnie są lepiej dopracowane, ale ja znam ten swój model. I od kilku instalatorów jak zbierałem oferty usłyszałem, że buderusa to mi nie proponują.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3720639.html Ale jaja Pod oknem biura w ktorym pracuje (Meyer Werft) stoi sobie stateczek (Norwegian Pearl). W sobote wieczorem mial opuscic basen stoczniowy i udac sie w kierunku otwartego morza (od Papenburga to nawet spora droga). Zaraz nad tym basenem wisi sobie taka niepozorna linia energetyczna (40 MW). Poniewaz statek jest wysoki, wiec trzeba na czas jego przeplywu wylaczyc w niej prad (nigdy nie bylo z tym problemow). I dzisiaj w radiu (niemieckim) od rana slysze, jak to maly kreis Emsland o malo nie spowodowal katastrofy energetycznej w zachodniej europie. He, he. pozdrawiam Konrad PS. Statek ma opuscic stocznie za ok. godzine. Tu mozna to zobaczyc: http://www.meyerwerft.de/page.asp?main=0&subs=0&websub=m1s0&lang=d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 GrzegorzR dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 Szkoda, chociaż jestem bardzo ciekaw wiadomości pomimo, że pewnie będą dołujące. To może jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Chyba na to aby wszystko na forum działało dobrze, a szczególnie aby nie pojawiały się ciągłe komunikaty o nieistniejących postach to chyba nie ma co liczyć. Nawet wydaje mi się, że jest gorzej niż było jeszcze jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl Znalazłem nawet taką, model 1002 Designer Jette Joop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 06.11.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Witam http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,52981,3720639.html Ale jaja Pod oknem biura w ktorym pracuje (Meyer Werft) stoi sobie stateczek (Norwegian Pearl). W sobote wieczorem mial opuscic basen stoczniowy i udac sie w kierunku otwartego morza (od Papenburga to nawet spora droga). Zaraz nad tym basenem wisi sobie taka niepozorna linia energetyczna (40 MW). Poniewaz statek jest wysoki, wiec trzeba na czas jego przeplywu wylaczyc w niej prad (nigdy nie bylo z tym problemow). I dzisiaj w radiu (niemieckim) od rana slysze, jak to maly kreis Emsland o malo nie spowodowal katastrofy energetycznej w zachodniej europie. He, he. pozdrawiam Konrad PS. Statek ma opuscic stocznie za ok. godzine. Tu mozna to zobaczyc: http://www.meyerwerft.de/page.asp?main=0&subs=0&websub=m1s0&lang=d też chciałbym zobaczyć tę stocznię ale na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie ma problemu. W kazda sobote sa wycieczki z przewodnikiem. A jest co ogladac, bo jest to jedna z najnowoczesniejszych stoczni na swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Rzeczywiście to jest ich zdecydowanie największa wada, może Ravak będzie miał też coś poodbnego w ofercie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie ma problemu. W kazda sobote sa wycieczki z przewodnikiem. A jest co ogladac, bo jest to jedna z najnowoczesniejszych stoczni na swiecie. Jakoś podana strona z relacją z wydarzenia nie chce się załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Tez juz tak mam. Za duzo ludzi oglada. Jeszcze godzine temu dalo sie wejsc i wtedy byl to ostatni moment. W tej chwili jestem w swoim macierzystym biurze, pol kilometra od stoczni i slysze syreny okretowe, czyli jeszcze stoi w basenie. Wyjscie takiego statku jest tu duza sprawa. Jest kupe ludzi wokol stoczni, kilka bud z jedzeniem, zawsze jest tv. Tutejsi ludzie sa z tej stoczni bardzo dumni. W prawie kazdej rodzinie jest ktos, kto w niej pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Znalazłem też w Ravaku Kabina Ravak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie ma problemu. W kazda sobote sa wycieczki z przewodnikiem. A jest co ogladac, bo jest to jedna z najnowoczesniejszych stoczni na swiecie. A o jakiej stoczni mowicie bo jestem nie na bierzaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Znalazłem też w Ravaku Kabina Ravak a to ciekawe......dobre ceny i do tego piszą, że ich produkty sprzedaje castorama - podjadę i zapytam - oznaczenia już spisałam - dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Meyer Werft w Papenburgu w Dolnej Saksoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Meyer Werft w Papenburgu w Dolnej Saksoni. daleko Mi sie udalo tylko byc w Rostoku i to tez tak ekspresowo . Szkoda ze w Szczecinie nabrzeze jest takie puste nie tak jak w Gdyni statki ,imprezy ,gastronomie i rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie tak daleko. W Szczecinie jestem w maks 5 godzin Od Lubecki jest nowa autostrada i zawsze pusta i bez zadnych ograniczen. Mozna non stop jechac 220km/h . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 06.11.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam wszystkich w poniedzialek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts