Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Jak juz pisalem, na tej autostradzie nie ma ograniczen predkosci (sa tylko na pierwszych 17km), wiec mozna jechac ile fabryka dala.

ja juz tak szybko nie jezdze

kiedys jechalam do szczecina i na drodze na moim pasie znalazla sie kanapa taka duzo (pewnie ktos zgubil nie przywiazal i mu wypadla)

w ostatniej chwili zajechalam droge Tirowi dobrze ze jechalam ze 130 bo gdyby bylo szybciej to pewnie bym sie rozwalila

Wiec juz mam nauczke ze na drodze mozna sie wszystkiego spodziewac :-?

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

Wieczorkiem witam!! :lol:

Odnośnie wątku, który kiedyś poruszyłam na temat jedzenia w przedszkolu, dziś grzecznie spytałam się pani jak to z moją niunią jest czy ona je tu obiadki i nie czekając na odpowiedż od razu zaznaczyłam że wraca do domu i od razu je drugi obiad. Oczywiście usłyszałam, że je sama :o :o (popieram, niech je), tylko nie jest dopilnowana, żeby zjadła choć troche, bo znam moją niunie i wiem, ze niemozliwe jest żeby miała czyste bluzeczki zawsze. Reasumując idę w porze obiadku a przy niuni siedzi pani i za chwilę wychodzi z obiadkiem na sukieneczce - przynajmniej wiem, ze coś jadła :x :x. :lol: :lol:

witam wtoreczkowo

Teska - a co ty robiłaś w sejmiku? byłaś na prelekcji wczorajszej?

wracając do kotła. mam jak pisałam buderusa z zasobnikiem, podłogówki wszędzie i dodatkowo drabinka w łazience i grzejnik w garażu. jest ok.

a na początku roku coś mi ekipa pańki z własnej i nie przymuszonej zamontowała dodatkowo (jakieś zabezpieczenie), bo mówili, że u jakiegoś gościa co miał buderusa i podłogówkę coś się pomigało i poszła w rury za wysoka temp., więc teraz chuchają na zimne.

pozdrowionka dla wszystkich