bryta 06.11.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Nie tak daleko. W Szczecinie jestem w maks 5 godzin Od Lubecki jest nowa autostrada i zawsze pusta i bez zadnych ograniczen. Mozna non stop jechac 220km/h . To jeszcze trzeba miec dobre auto aby tyle wyciagnac i bardzo uwazac aby nie przegapic ograniczenia bo te radary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Jak juz pisalem, na tej autostradzie nie ma ograniczen predkosci (sa tylko na pierwszych 17km), wiec mozna jechac ile fabryka dala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Jak juz pisalem, na tej autostradzie nie ma ograniczen predkosci (sa tylko na pierwszych 17km), wiec mozna jechac ile fabryka dala. ja juz tak szybko nie jezdze kiedys jechalam do szczecina i na drodze na moim pasie znalazla sie kanapa taka duzo (pewnie ktos zgubil nie przywiazal i mu wypadla) w ostatniej chwili zajechalam droge Tirowi dobrze ze jechalam ze 130 bo gdyby bylo szybciej to pewnie bym sie rozwalila Wiec juz mam nauczke ze na drodze mozna sie wszystkiego spodziewac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja tez tak szybko nie jezdze Jezdze z kumplem, ktory ma nowa Vectre GSI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 U mnie ostatno auta z silnikiem diesla ,wiec tyle nie pocisniesz ale kiedys mielismy amerykana i mozna bylo poszalec w 6 sekund rozpedzal sie do stowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ale ta Vectra to wlasnie diesel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ale ta Vectra to wlasnie diesel.i tyle nia cisnie bo te silniki juz przy 170-180 sie czuje ( przynajmiej moj ja mam 2,3 litra)CDI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.11.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A ona ma 1,9 litra i 150 KM. 220 idzie leciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 A ona ma 1,9 litra i 150 KM. 220 idzie leciutko To moze ne docenialam opli dawno temu z 10 lat temu mialam Omege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ale ta Vectra to wlasnie diesel.i tyle nia cisnie bo te silniki juz przy 170-180 sie czuje ( przynajmiej moj ja mam 2,3 litra)CDI Oj nowe dieselki jeżdżą super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Ja je lubie i to bardzo za to ze tak malo pala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 GrzegorzR dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 Szkoda, chociaż jestem bardzo ciekaw wiadomości pomimo, że pewnie będą dołujące. To może jutro? jutro oki....mozna kolo 18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.11.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 witam wszystkich w poniedzialek fajniutki ten misiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej.... ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 06.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 GrzegorzR dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 Szkoda, chociaż jestem bardzo ciekaw wiadomości pomimo, że pewnie będą dołujące. To może jutro? jutro oki....mozna kolo 18? Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.11.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Wieczorkiem witam!! Odnośnie wątku, który kiedyś poruszyłam na temat jedzenia w przedszkolu, dziś grzecznie spytałam się pani jak to z moją niunią jest czy ona je tu obiadki i nie czekając na odpowiedż od razu zaznaczyłam że wraca do domu i od razu je drugi obiad. Oczywiście usłyszałam, że je sama (popieram, niech je), tylko nie jest dopilnowana, żeby zjadła choć troche, bo znam moją niunie i wiem, ze niemozliwe jest żeby miała czyste bluzeczki zawsze. Reasumując idę w porze obiadku a przy niuni siedzi pani i za chwilę wychodzi z obiadkiem na sukieneczce - przynajmniej wiem, ze coś jadła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.11.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2006 Cześc wieczorowo! Jak zwykle napisaliście masę postów ale na szczęście już się przez nie przebiłam. Teska, co to za pan Rysio, u którego po wytargowaniu zapłaciłaś 6 tysięcy (za co?). Zaspokój moją ciekawośc , proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzień dobry, wstajemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.11.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a dzień dobry, dzień dobry dzisiaj leją strop i po ok. 2 tygodniach przerwy budowlańcy wracją na plac boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.11.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 witam wtoreczkowo Teska - a co ty robiłaś w sejmiku? byłaś na prelekcji wczorajszej? wracając do kotła. mam jak pisałam buderusa z zasobnikiem, podłogówki wszędzie i dodatkowo drabinka w łazience i grzejnik w garażu. jest ok. a na początku roku coś mi ekipa pańki z własnej i nie przymuszonej zamontowała dodatkowo (jakieś zabezpieczenie), bo mówili, że u jakiegoś gościa co miał buderusa i podłogówkę coś się pomigało i poszła w rury za wysoka temp., więc teraz chuchają na zimne. pozdrowionka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts