Teska 24.03.2003 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 jestesmy sąsiadkami... :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 to dzisiaj pierwsza odbijam kartę Pozdrawiam wszystkich...milusiego dnia:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.03.2003 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 No dobra Teski, dzis Ci sie udalo, jestem drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 hihi jeszcze wam powiem...moi tynkarze przywiezli sobie TAPCZAN :smile: i spiwory...a ja zapytałam czy pizamki tez maja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 25.03.2003 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Witajcie - z opóźnieniem - ale jestesmy - dzisiaj dopiero nam zalewają strop. Wczoraj nasza brygada miała jeszcze drobne poprawki. Wszystki fuszerki, ew niedoróbki poprawione. Dzisiaj rano znowu akcja - nasi wykonawcy wymyślili, że słupki do wyciągnięcia ścianki kolankowej sobie luźno wpuszczą w zbrojenie (tak wetkną tylko patyczki) bez mocowania do wieńca. Inspektor już jedzie na pomoc. Kocham mojego inspektora (Jasiu - wybacz - taka już jestem). Doradzam jeszcze raz wszystkim gorąco - bierzcie inspektora z zewnątrz. Bez tego ciężko spać. Jasiu dzisiaj w nocy miał wizje zapadniętego stropu i planował już strategię zwalania świeżego betonu w z góry upatrzone miejsce. Niech juz to zaleją - to ja się też zaleję. Pozdrawiam wszyskich kawowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2003 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 własnie wpadłam na kawke:smile: wlasnie i to ci fachowcy...teraz ja mam stracha czy dobrze zrobia tynki.... Joasia a jak dzieciaczek w domciu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.03.2003 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Mar35... Wracając do naszej gadugadki. Jak czytam zmagania Joasi Jasia i Jasia, to mi włos dęba staje i zastanawiam się czy lepiej nie dopłacić. Wiesz o czym mówię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mar35 25.03.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 [ Ta wiadomość była edytowana przez: mar35 dnia 2003-04-09 15:54 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.03.2003 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Muszę odgrzebac ten artykuł, ale niedawno w Kurierze pisali, kto się zajmuje tą przeprawą. Było trochę nazw i organizacji. Znajdę, to dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.03.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 - Wstępna koncepcja przeprawy: firma Bimor. Dwie opcje:a) most wantowy w rejonie podojnego koryta Odry i na polnoc od portu morskiego w Policach. Latwiejsze polaczenie z projektowana obwodnica zachodnia Szczecina,b) most wiszacy u ujscia rzeki Łarpia, na odcinku pojedynczego koryta Odry.- Koordynacja dzialan zmierzajacych do realizacji: jakis komitet skladajacy sie z przedstawicieli gmin Polic i Goleniowa, urzedu wojewodzkiego i marszalkowskiego oraz prezydenta Szczecina,- powolano pelnomocnika do spraw przeprawy, ktory reprezentuje marszalka, wojewode i Klub Ekobiznesu- pomyslem zainteresowal sie rowniez rzad krajowy Meklemburgii. Za duzo osob o tym wie, wiec dziwnie mi to wyglada (a raczej normalnie, jesli chodzi o nasze urzedy), ze niby nikt nic nie wie...No to tyle sie ostatnio dowiedzialem z Kruriera Szczecinskiego z 07.03.2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastian111 25.03.2003 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Czesc,nie pytajcie o nową przeprawę tylko o obwodnice zachodnią Szczecina.W okolicach Dobrej przechodzi przez Wołczkowo(niedaleko poligonu) i okolice Sławoszewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.03.2003 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Sebastian...i jak zaczynacie budowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 25.03.2003 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Sebastian, my wyznajemy regionalny patriotyzm - gm. Goleniów górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 25.03.2003 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Fragment mapy mamy z Urzędu Marszałkowskiego - Mickiewicza koło stacji Orlen (w tym samym budynku jest ZUD), drugie piętro "blablabla... architektury... coś tam..." I jak ktoś zauważył chodzi o "Obwodnice Zachodnią". Kuknij: http://www.um.szczecin.pl/raport2000/promocja/programy.htm - program "PROGRAM BALITIC BRIDGE" _________________ Jasiu ze Szczecina [ Ta wiadomość była edytowana przez: Jasiu dnia 2003-03-25 20:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 25.03.2003 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Wszyscy budujacy w okolicach Doluj moga raczej spac spokojnie, z tego co sie niedawno dowiedzialem obwodnica zachodnia bedzie przechodzila jakies 600 - 700 m na wschod od centrum Doluj, czyli pomiedzy Dolujami a Skarbimierzycami. Moj dom bedzie oddalony od niej o jakies 1200 - 1400 m, sadze ze to jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2003 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 witajcie... Stasiek jak to Goleniów górą???? toż tu okupuje gmina Dobra:smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.03.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 A co dopiero ja mam powiedziec, ciagle tylko slysze gmina Dobra, gmina Goleniow, a ja tu sam ja palec pozdrawiam <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: maksiu dnia 2003-03-26 07:59 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Maksiu nie martw się...i tak wszyscy jestesmy..Szczecin kolo Goleniowa, Dobrej i...hmm Stargardu? dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.03.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Teska: ugólniając można powiedzieć że Stargard, a konkretnie Grzędzice, 5km od Stargardu (w strone Szczecina, nawet jest przystanek kolejowy na szlaku Stargard-Szczecin)milego dnia wszystkim życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.03.2003 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 ale u mnie w domku brzydko wyglada...taka obrzutka...szara wrrr:sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts