Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

Teska pewnie gdybym to kupowała dla siebie to bym tyle zapłaciła, ale do łazienki dla pracowników to jednak trochę za dużo :roll:

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

:o :o :o

niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie :oops: (co ja na to poradzę :wink: )

A kiedy pokażesz nam to cudo bom baaaardzo ciekawa :oops: :lol:

jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie :wink: )

to pewnie trochę potrwa :roll: a z cierpliwością to u mnie nie najlepiej :wink:

tak czy siak czekam :lol:

a gdzie kupowałaś szybę?

niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie :oops: (co ja na to poradzę :wink: )

A kiedy pokażesz nam to cudo bom baaaardzo ciekawa :oops: :lol:

jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie :wink: )

to pewnie trochę potrwa :roll: a z cierpliwością to u mnie nie najlepiej :wink:

tak czy siak czekam :lol:

a gdzie kupowałaś szybę?

sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny :oops: (mąż robił :wink: )

sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny :oops: (mąż robił :wink: )

No teraz to mnie zaintrygowałaś 8) szczególnie parapetem, szybko dawaj fotki :lol:

fronty mebli z czego robiłaś? drewno, fornir, mdf?

No teraz to mnie zaintrygowałaś 8) szczególnie parapetem, szybko dawaj fotki :lol:

fronty mebli z czego robiłaś? drewno, fornir, mdf?

chyba fornir... :D

GrzegorzR

dzis nie moge...musze syna odebrac z cwiczen...i bedziemy dopiero w domku po 21 :cry:

Szkoda, chociaż jestem bardzo ciekaw wiadomości pomimo, że pewnie będą dołujące.

To może jutro?

jutro oki....mozna kolo 18?

Można.

oki:) bede kolo 18

Cześc wieczorowo!

Jak zwykle napisaliście masę postów ale na szczęście już się przez nie przebiłam.

Teska, co to za pan Rysio, u którego po wytargowaniu zapłaciłaś 6 tysięcy (za co?). Zaspokój moją ciekawośc , proszę. 8)

u Rysia kupowalam cala armaturke i inne urzadzenia.

Kabine Huppego kupilam wprawdzie nie u Rysia.... ale ma calkiem fajne i inne....jest tylko problem....wanny kabiny zamawiasz u niego z katalogu ( wczesniej mozna luknac :lol: w carmen) oni u niego biora....

zaspokojona:):):);)??