monka 07.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny (mąż robił ) No teraz to mnie zaintrygowałaś szczególnie parapetem, szybko dawaj fotki fronty mebli z czego robiłaś? drewno, fornir, mdf? chyba fornir... a kolor? alem ciekawa Co do wrażeń...najważniejsze żeby wam się ta kuchnia podobała i żebyście się w niej dobrze czuli. Gratulacje dla zdolnego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Teska dzwonił do mnie rano serwisant z Techsanu i dzisiaj ma być na przegląd. Już sam się domyślił, kto instalował kocioł. Ciekaw jestm co powie jak przyjedzie. A pasowałoby Tobie tak chwilę po 19? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.11.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 witam wtoreczkowo Teska - a co ty robiłaś w sejmiku? byłaś na prelekcji wczorajszej? wracając do kotła. mam jak pisałam buderusa z zasobnikiem, podłogówki wszędzie i dodatkowo drabinka w łazience i grzejnik w garażu. jest ok. a na początku roku coś mi ekipa pańki z własnej i nie przymuszonej zamontowała dodatkowo (jakieś zabezpieczenie), bo mówili, że u jakiegoś gościa co miał buderusa i podłogówkę coś się pomigało i poszła w rury za wysoka temp., więc teraz chuchają na zimne. pozdrowionka dla wszystkich a no byłam.... Podrzuce do sasiedzkiej skrzyneczki jutro co??? dlatego ze jeszcze mi dzis podpisze liste GrzgorzR wieczorowa pora.... ale nam to spotkanie wychodzi co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a dzień dobry, dzień dobry dzisiaj leją strop i po ok. 2 tygodniach przerwy budowlańcy wracją na plac boju wow! Moi dopiero w piątek zaczęli ściany parteru. Dostałaś wcześniej szalunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej.... ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem.... co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!! Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl super, ale ceny trochę za duże Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej.... ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem.... a oczy zrobiłas ze 6 tysiakow kabina??? hmmm w bloku po remoncie wstawilam kabine huppego, zwykly model:) 10 lat do tylu kosztowala cos 2400 zł, byla cholernie droga...ale wiesz co...jak sie wyprowadzalismy niecale 3lata do tyly ta kabina wygladala dalej jak nowa..... stad nie zalowalam 6 tysiakow na taka wlasnie kabinke.....( ma marmurowy brodzik i zero zadnych plastikow) nie osadza sie zaden kamien syf itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mam pytanie, gdzie kupić TANIO iglaki, tuje itp.; potrzebuję kilka sztuk na juz! ale jakie male duze??? ja tam polecam smetowice.( za przeclawiem) maja porzadne karzaczorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie (co ja na to poradzę ) A kiedy pokażesz nam to cudo bom baaaardzo ciekawa jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie ) to pewnie trochę potrwa a z cierpliwością to u mnie nie najlepiej tak czy siak czekam a gdzie kupowałaś szybę? sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny (mąż robił ) cos Ty brzmi super!!! zrob foteczki,aha czy taka szyba nadaje sie zeby powiesic ja na sciane a na nia tv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Teska dzwonił do mnie rano serwisant z Techsanu i dzisiaj ma być na przegląd. Już sam się domyślił, kto instalował kocioł. Ciekaw jestm co powie jak przyjedzie. A pasowałoby Tobie tak chwilę po 19? Tak, ale chcialabym sie z nim spotkac.Bedzie u was jeszcze?? chcialabym zeby mi protokol przepisal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 07.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a dzień dobry, dzień dobry dzisiaj leją strop i po ok. 2 tygodniach przerwy budowlańcy wracją na plac boju wow! Moi dopiero w piątek zaczęli ściany parteru. Dostałaś wcześniej szalunki? tak, udało się i mam je na dziś i tu ukłony w stronę mojego wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Didi Rysio ma inne kabinki ravaka tez i tansze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie (co ja na to poradzę ) A kiedy pokażesz nam to cudo bom baaaardzo ciekawa jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie ) to pewnie trochę potrwa a z cierpliwością to u mnie nie najlepiej tak czy siak czekam a gdzie kupowałaś szybę? sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny (mąż robił ) cos Ty brzmi super!!! zrob foteczki,aha czy taka szyba nadaje sie zeby powiesic ja na sciane a na nia tv ? kwestia sposobu przytwierdzenia szyby do ściany, bo tv i tak bedzie przyczepione oddzielnie do ściany, prawda? Trzeba tylko wyciąć otwory w tym szkle, mysle, że zbrojenie nie powinno za bardzo przeszkadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 teraz to sie moge przywitac..... witam wtoreczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie (co ja na to poradzę ) A kiedy pokażesz nam to cudo bom baaaardzo ciekawa jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie ) to pewnie trochę potrwa a z cierpliwością to u mnie nie najlepiej tak czy siak czekam a gdzie kupowałaś szybę? sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny (mąż robił ) cos Ty brzmi super!!! zrob foteczki,aha czy taka szyba nadaje sie zeby powiesic ja na sciane a na nia tv ? kwestia sposobu przytwierdzenia szyby do ściany, bo tv i tak bedzie przyczepione oddzielnie do ściany, prawda? Trzeba tylko wyciąć otwory w tym szkle, mysle, że zbrojenie nie powinno za bardzo przeszkadzać. koniecznie zrob fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ale denerwujace jest to brak postow...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mam pytanie, gdzie kupić TANIO iglaki, tuje itp.; potrzebuję kilka sztuk na juz! ale jakie male duze??? ja tam polecam smetowice.( za przeclawiem) maja porzadne karzaczorki dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mam pytanie, gdzie kupić TANIO iglaki, tuje itp.; potrzebuję kilka sztuk na juz! ale jakie male duze??? ja tam polecam smetowice.( za przeclawiem) maja porzadne karzaczorki dziekuję aha i upieraj sie przy rabacie:) dają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Biorac warunki z energetyki podaje sie terminy wykonania przylaczy i prz.docelowego . Czy jesli terminy sie poprzesuwaja to trzeba brac nowe warunki . czy przy podpisywaniu umowy cos zaznaczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.11.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam Miraśka jak tam twoje drzwi? słyszałam że fabryka ma poważną obsuwę w terminach witam-no niestety juz powinny w sumie być no i szkoda bo musimy dzisiaj zamontować zastepcze bo montuja właśnie okna i trzeba zamknąć chatke-a co jednak tez zamawiałaś u niego?ostatnio w tamten poniedziałek słyszałam jak sie wykłucał ten pan z kims przez telefon -była mowa właśnie o klientach ,że czekaja i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts