Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny :oops: (mąż robił :wink: )

No teraz to mnie zaintrygowałaś 8) szczególnie parapetem, szybko dawaj fotki :lol:

fronty mebli z czego robiłaś? drewno, fornir, mdf?

chyba fornir... :D

a kolor? :oops:

alem ciekawa :oops: :wink:

Co do wrażeń...najważniejsze żeby wam się ta kuchnia podobała i żebyście się w niej dobrze czuli. Gratulacje dla zdolnego męża :D

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

witam wtoreczkowo

Teska - a co ty robiłaś w sejmiku? byłaś na prelekcji wczorajszej?

wracając do kotła. mam jak pisałam buderusa z zasobnikiem, podłogówki wszędzie i dodatkowo drabinka w łazience i grzejnik w garażu. jest ok.

a na początku roku coś mi ekipa pańki z własnej i nie przymuszonej zamontowała dodatkowo (jakieś zabezpieczenie), bo mówili, że u jakiegoś gościa co miał buderusa i podłogówkę coś się pomigało i poszła w rury za wysoka temp., więc teraz chuchają na zimne.

pozdrowionka dla wszystkich

a no byłam.... :cry:

Podrzuce do sasiedzkiej skrzyneczki jutro co??? dlatego ze jeszcze mi dzis podpisze liste GrzgorzR wieczorowa pora....

ale nam to spotkanie wychodzi co??? :oops: :oops: :oops:

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

:o :o :o

co????? :lol: :lol:

Mam pytanko: czy gdzieś, szukając glazury, albo wyposażenia łazenek nie zauważyliście kabiny wolnostojącej, albo takiej trzy ścianowej. Poszukuję - pilne!!!

Wydaje mi się, że Huppe ma takie na ich stronie można poszukać http://www.huppe.com.pl

super, ale ceny trochę za duże :cry:

Didi ja mam te kabine joop...wiesz udaj sie do Pana Rysia u niego mozna kupic taniej....

ja placialam po znizce 6 tysiecy z groszem....

:o :o :o

a oczy zrobiłas ze 6 tysiakow kabina??? hmmm

w bloku po remoncie wstawilam kabine huppego, zwykly model:) 10 lat do tylu kosztowala cos 2400 zł, byla cholernie droga...ale wiesz co...jak sie wyprowadzalismy niecale 3lata do tyly ta kabina wygladala dalej jak nowa.....

stad nie zalowalam 6 tysiakow na taka wlasnie kabinke.....( ma marmurowy brodzik i zero zadnych plastikow) nie osadza sie zaden kamien syf itp...

niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie :oops: (co ja na to poradzę :wink: )

A kiedy pokażesz nam to cudo bom baaaardzo ciekawa :oops: :lol:

jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie :wink: )

to pewnie trochę potrwa :roll: a z cierpliwością to u mnie nie najlepiej :wink:

tak czy siak czekam :lol:

a gdzie kupowałaś szybę?

sprawa jest mocno nietypowa i pewnie nie każdemu przypadnie do gustu: ściana szara, meble biało-brązowe, szyba zbrojona w aluminiowej ramce, parapety też z szyby; koszt szyb i parapetów z obramówką: 400 zł, koszt robocizny :oops: (mąż robił :wink: )

cos Ty brzmi super!!! zrob foteczki,aha czy taka szyba nadaje sie zeby powiesic ja na sciane a na nia tv ?

Teska dzwonił do mnie rano serwisant z Techsanu i dzisiaj ma być na przegląd. Już sam się domyślił, kto instalował kocioł. Ciekaw jestm co powie jak przyjedzie.

A pasowałoby Tobie tak chwilę po 19?

Tak, ale chcialabym sie z nim spotkac.Bedzie u was jeszcze?? chcialabym zeby mi protokol przepisal...

niedługo pochwale sie moja kuchnią i szybami w niej, bo wyszły po prostu rewelacyjnie :oops: (co ja na to poradzę :wink: )

jak tylko zrobię zdjęcia, a cyfrówki nie mam (dom buduje, nie stac mnie :wink: )

a gdzie kupowałaś szybę?

cos Ty brzmi super!!! zrob foteczki,aha czy taka szyba nadaje sie zeby powiesic ja na sciane a na nia tv ?

kwestia sposobu przytwierdzenia szyby do ściany, bo tv i tak bedzie przyczepione oddzielnie do ściany, prawda? Trzeba tylko wyciąć otwory w tym szkle, mysle, że zbrojenie nie powinno za bardzo przeszkadzać.

a gdzie kupowałaś szybę?

kwestia sposobu przytwierdzenia szyby do ściany, bo tv i tak bedzie przyczepione oddzielnie do ściany, prawda? Trzeba tylko wyciąć otwory w tym szkle, mysle, że zbrojenie nie powinno za bardzo przeszkadzać.

koniecznie zrob fotki...

Witam :)

Miraśka jak tam twoje drzwi?

słyszałam że fabryka ma poważną obsuwę w terminach :-?

witam-no niestety juz powinny w sumie być no i szkoda bo musimy dzisiaj zamontować zastepcze bo montuja właśnie okna i trzeba zamknąć chatke-a co jednak tez zamawiałaś u niego?ostatnio w tamten poniedziałek słyszałam jak sie wykłucał ten pan z kims przez telefon -była mowa właśnie o klientach ,że czekaja i takie tam :cry: