monka 07.11.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a co jednak tez zamawiałaś u niego? nie, zamawiałam na ul. Chopina moje też lada dzień powinny być ale ostatnio dowiedziałam się że mają być dopiero w połowie grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 a co jednak tez zamawiałaś u niego? nie, zamawiałam na ul. Chopina moje też lada dzień powinny być ale ostatnio dowiedziałam się że mają być dopiero w połowie grudnia o kurcze ,oby u nas takiej obsuwy nie było,po niedzieli musze sie przypomnieć,najgorzej drzaźnia mnie ceny za montaż-zgroza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Biorac warunki z energetyki podaje sie terminy wykonania przylaczy i prz.docelowego . Czy jesli terminy sie poprzesuwaja to trzeba brac nowe warunki . czy przy podpisywaniu umowy cos zaznaczac ponawiam moze wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda Wydaje mi się to mało prawdopodobne, wszystkie sondaże wskazują, że nie ma szans na wejście do drugiej tury, ale wszystko zależy od tego ile jaka bedzie frekwencja i kto się znajdzie wśród głosujących. Chociaż tak dla bezpieczeństwa może warto dać na intencje za spokojną emeryturę obecnego Prezydenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich! no i zamawiam projekt!!! RUSZAM Z PAPIERAMI! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda niech sie chłopak wybiera na emeryturkę...niech sobie poskubie w ogródku.... Bryta....nie mozliwe to chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich! no i zamawiam projekt!!! RUSZAM Z PAPIERAMI! no i gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich! no i zamawiam projekt!!! RUSZAM Z PAPIERAMI! No to .... GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bryta....nie mozliwe to chyba jest Teska cztery lata temu też było niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bryta....nie mozliwe to chyba jest Teska cztery lata temu też było niemożliwe no tak....gdyby znow sie załapał......to szczecin bedzie....kurcze czym bedzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.11.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzieki , dzieki, ale jak sluchy dochodza nie wiem czy zaczne - przeciez Jurczyk mnie wykonczy!!!!! nie mowiac o Piechocie, ktory wiedzie w sondazach - jednak nasz szczecin zawsze byl czerwony!!!! sory jesli kogos obraze!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda Wydaje mi się to mało prawdopodobne, wszystkie sondaże wskazują, że nie ma szans na wejście do drugiej tury, ale wszystko zależy od tego ile jaka bedzie frekwencja i kto się znajdzie wśród głosujących. Chociaż tak dla bezpieczeństwa może warto dać na intencje za spokojną emeryturę obecnego Prezydenta. A mozna mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Bryta....nie mozliwe to chyba jest Teska cztery lata temu też było niemożliwe Tez o tym samym pomyslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dzieki , dzieki, ale jak sluchy dochodza nie wiem czy zaczne - przeciez Jurczyk mnie wykonczy!!!!! nie mowiac o Piechocie, ktory wiedzie w sondazach - jednak nasz szczecin zawsze byl czerwony!!!! sory jesli kogos obraze!!!!! Jolly a tak to w czym ci Piechota przeszkodzi??? w budowaniu??? nie rozumeim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne Lubinska bezpartyjna???? hmmma mi cały czas sie wydawało ze z pisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne tej pani to ja dziękuję dobrze że wybieram w Dobrej nie mam tego problemu kogo wybrać - jest tylko jeden kandydat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne z całym szacunkiem dla PISu, słuchając Lubińskiej mam wrażenie, że to taki Jurczyk w spódnicy , ona nie potrafi się porządnie wysłowić, żaden kandydat nie zagwarantuje Szczecinowi zostania kraina szczęśliwości, ale chociaz żeby wstydu nie było przed innymi, jak trzeba go będzie słuchać.....; troche żal, że pani profesor, żona TAKIEGO męża, a erudycji brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts