Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

a co jednak tez zamawiałaś u niego?

nie, zamawiałam na ul. Chopina

moje też lada dzień powinny być ale ostatnio dowiedziałam się że mają być dopiero w połowie grudnia :roll: :-?

o kurcze ,oby u nas takiej obsuwy nie było,po niedzieli musze sie przypomnieć,najgorzej drzaźnia mnie ceny za montaż-zgroza :cry:

Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda

Wydaje mi się to mało prawdopodobne, wszystkie sondaże wskazują, że nie ma szans na wejście do drugiej tury, ale wszystko zależy od tego ile jaka bedzie frekwencja i kto się znajdzie wśród głosujących. Chociaż tak dla bezpieczeństwa może warto dać na intencje za spokojną emeryturę obecnego Prezydenta.

Sluchalam radia zet i mowili ze w szczecinie bardzo prawdopodobna jest reelekcja prezydenta czyli jurczyka cz to prawda

Wydaje mi się to mało prawdopodobne, wszystkie sondaże wskazują, że nie ma szans na wejście do drugiej tury, ale wszystko zależy od tego ile jaka bedzie frekwencja i kto się znajdzie wśród głosujących. Chociaż tak dla bezpieczeństwa może warto dać na intencje za spokojną emeryturę obecnego Prezydenta.

A mozna mozna :D

dzieki , dzieki, ale jak sluchy dochodza nie wiem czy zaczne - przeciez Jurczyk mnie wykonczy!!!!! nie mowiac o Piechocie, ktory wiedzie w sondazach - jednak nasz szczecin zawsze byl czerwony!!!! sory jesli kogos obraze!!!!! :roll:

Jolly a tak to w czym ci Piechota przeszkodzi??? w budowaniu??? nie rozumeim

Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis .

To tak jak plusy dodatnie i ujemne :D

z całym szacunkiem dla PISu, słuchając Lubińskiej mam wrażenie, że to taki Jurczyk w spódnicy :roll: , ona nie potrafi się porządnie wysłowić, żaden kandydat nie zagwarantuje Szczecinowi zostania kraina szczęśliwości, ale chociaz żeby wstydu nie było przed innymi, jak trzeba go będzie słuchać.....; troche żal, że pani profesor, żona TAKIEGO męża, a erudycji brakuje.