bryta 07.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne z całym szacunkiem dla PISu, słuchając Lubińskiej mam wrażenie, że to taki Jurczyk w spódnicy , ona nie potrafi się porządnie wysłowić, żaden kandydat nie zagwarantuje Szczecinowi zostania kraina szczęśliwości, ale chociaz żeby wstydu nie było przed innymi, jak trzeba go będzie słuchać.....; troche żal, że pani profesor, żona TAKIEGO męża, a erudycji brakuje. ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni Krzystek...tez kojarzy mi sie z jakas aferka...jak mi sie przypomni - napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne tej pani to ja dziękuję dobrze że wybieram w Dobrej nie mam tego problemu kogo wybrać - jest tylko jeden kandydat no ja tez w Dobrej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni To prawnik, przez chwilę (chyba do 2005 roku) wiceprezydent, rocznik 73, niestety teraz pod skrzydłami PO, ale z porządnej rodziny (brat jest księdzem), no i młody; jest nadzieja, że będzie mu sie chciało coś robić, choćby dla własnej rozwijającej sie dopiero kariery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne z całym szacunkiem dla PISu, słuchając Lubińskiej mam wrażenie, że to taki Jurczyk w spódnicy , ona nie potrafi się porządnie wysłowić, żaden kandydat nie zagwarantuje Szczecinowi zostania kraina szczęśliwości, ale chociaz żeby wstydu nie było przed innymi, jak trzeba go będzie słuchać.....; troche żal, że pani profesor, żona TAKIEGO męża, a erudycji brakuje. dokładnie! podpisuję się pod tym obiema rękoma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni To prawnik, przez chwilę (chyba do 2005 roku) wiceprezydent, rocznik 73, niestety teraz pod skrzydłami PO, ale z porządnej rodziny (brat jest księdzem), no i młody; jest nadzieja, że będzie mu sie chciało coś robić, choćby dla własnej rozwijającej sie dopiero kariery. delfik....hmm...ze brat jest ksiedzem to znaczy ze on jest oki?? fakt dla siebie pewnie by cos zrobił.... ogólnie mowiac...wszyscy tylko pchaja sie na stoleczek....a pozniej...dostaja amnezji....i to jest najgorsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie i moja polowke smiesza plakaty lubinskiej bo pisze ze bezpartyjna a na plakacie jest logo pis . To tak jak plusy dodatnie i ujemne z całym szacunkiem dla PISu, słuchając Lubińskiej mam wrażenie, że to taki Jurczyk w spódnicy , ona nie potrafi się porządnie wysłowić, żaden kandydat nie zagwarantuje Szczecinowi zostania kraina szczęśliwości, ale chociaz żeby wstydu nie było przed innymi, jak trzeba go będzie słuchać.....; troche żal, że pani profesor, żona TAKIEGO męża, a erudycji brakuje. A ogladaliscie program o tym ile to pieniedzy poplynie dla regionu tunel do swinoujscia i drogi u nas Ciekawe tylko ile z obietnic zrobia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni Krzystek...tez kojarzy mi sie z jakas aferka...jak mi sie przypomni - napisze a mi się nie kojarzy z żadną aferą to bardzo sympatyczny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni To prawnik, przez chwilę (chyba do 2005 roku) wiceprezydent, rocznik 73, niestety teraz pod skrzydłami PO, ale z porządnej rodziny (brat jest księdzem), no i młody; jest nadzieja, że będzie mu sie chciało coś robić, choćby dla własnej rozwijającej sie dopiero kariery. delfik....hmm...ze brat jest ksiedzem to znaczy ze on jest oki?? fakt dla siebie pewnie by cos zrobił.... ogólnie mowiac...wszyscy tylko pchaja sie na stoleczek....a pozniej...dostaja amnezji....i to jest najgorsze.... To absolutnie niczego nie gwarantuje, może jedynie sugerować, że wywodzi się z porządnej rodziny i może mieć w niej oparcie. Polityka jest dużo bardziej skomplikowana, niz to opisujesz. Czemuw takim razie sama nie kandydujesz? Albo ja. Bo mamy inne pomysły na zycie, nie chce sie nam, brzydzimy sie....itp...no, ale ktos musi. Niestety. A że kolejne wybory, to wybieranie mniejszego zła, cóż, taka władza, jacy wyborcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni To prawnik, przez chwilę (chyba do 2005 roku) wiceprezydent, rocznik 73, niestety teraz pod skrzydłami PO, ale z porządnej rodziny (brat jest księdzem), no i młody; jest nadzieja, że będzie mu sie chciało coś robić, choćby dla własnej rozwijającej sie dopiero kariery. Ze mlody to dla mnie duzy atut Gdynia ,Gdansk ,Sopot maja mlodych ludzi u wladzy i tam miasta sie rozwija Szczecin do nich wyglada jak prowincja (sorki jesli kogos urazilam )ale przy tak rewelacyjnym polozeniu to az wstyd ze sie nie rozwijamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni To prawnik, przez chwilę (chyba do 2005 roku) wiceprezydent, rocznik 73, niestety teraz pod skrzydłami PO, ale z porządnej rodziny (brat jest księdzem), no i młody; jest nadzieja, że będzie mu sie chciało coś robić, choćby dla własnej rozwijającej sie dopiero kariery. Ze mlody to dla mnie duzy atut Gdynia ,Gdansk ,Sopot maja mlodych ludzi u wladzy i tam miasta sie rozwijajac Szczecin do nich wyglada jak prowincja (sorki jesli kogos urazilam )ale przy tak rewelacyjnym polozeniu to az wstyd ze sie nie rozwijamy calkiem sie nawet cofnelismy...niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Polityka jest dużo bardziej skomplikowana, niz to opisujesz. Czemuw takim razie sama nie kandydujesz? Albo ja. Bo mamy inne pomysły na zycie, nie chce sie nam, brzydzimy sie....itp...no, ale ktos musi. Niestety. A że kolejne wybory, to wybieranie mniejszego zła, cóż, taka władza, jacy wyborcy. znowu musze się z tobą zgodzić my jako społeczeństwo umiemy w większości narzekać, to nam wychodzi wspaniale. Widzę to na własnym podwórku. W naszej wiosce jest grupa młodych ludzi (mieszkających tu od niedawna) która chce bezinteresownie zrobić coś dla reszty społeczności, dla dzieci. No i co? Ci co nic nie robią, nie angażują się potrafią tylko krytykować i pokazywać słabe strony np. zorganiozowanej imprezy zamiast pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni Krzystek...tez kojarzy mi sie z jakas aferka...jak mi sie przypomni - napisze a mi się nie kojarzy z żadną aferą to bardzo sympatyczny człowiek monka cos było...jak jeszcze zasiadał we władzach...ogladałam program na lokalnej....przyomne sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Polityka jest dużo bardziej skomplikowana, niz to opisujesz. Czemuw takim razie sama nie kandydujesz? Albo ja. Bo mamy inne pomysły na zycie, nie chce sie nam, brzydzimy sie....itp...no, ale ktos musi. Niestety. A że kolejne wybory, to wybieranie mniejszego zła, cóż, taka władza, jacy wyborcy. znowu musze się z tobą zgodzić my jako społeczeństwo umiemy w większości narzekać, to nam wychodzi wspaniale. Widzę to na własnym podwórku. W naszej wiosce jest grupa młodych ludzi (mieszkających tu od niedawna) która chce bezinteresownie zrobić coś dla reszty społeczności, dla dzieci. No i co? Ci co nic nie robią, nie angażują się potrafią tylko krytykować i pokazywać słabe strony np. zorganiozowanej imprezy zamiast pomóc. Monka fakt... u mas tez mielismy zrobic dla dzieciakow plac do grania w pilkę, na ognisko itp...no ale 2 kobiety to za mało....w kzdym razie pomysł był super, ale jak przyszło do tego ze trzeba rekawy zakasac...to nie ma chetnch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 no i słoneczko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 07.11.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni Krzystek...tez kojarzy mi sie z jakas aferka...jak mi sie przypomni - napisze a mi się nie kojarzy z żadną aferą to bardzo sympatyczny człowiek monka cos było...jak jeszcze zasiadał we władzach...ogladałam program na lokalnej....przyomne sobie... Tam cos chodzilo o grunty sprzedane za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni Krzystek...tez kojarzy mi sie z jakas aferka...jak mi sie przypomni - napisze a mi się nie kojarzy z żadną aferą to bardzo sympatyczny człowiek monka cos było...jak jeszcze zasiadał we władzach...ogladałam program na lokalnej....przyomne sobie... Tam cos chodzilo o grunty sprzedane za grosze hmm..a czy to nie było tez przy okazji gruntow stoczniowych?? piechota i krzystek? ( ale nie wiem do konca) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.11.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 mam zapytanko.... czy budowa przy rondzie Hakena to budowa Ikei??? tak cos mnie doszlo....ale az sie wierzyc nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.11.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 mam zapytanko.... czy budowa przy rondzie Hakena to budowa Ikei??? tak cos mnie doszlo....ale az sie wierzyc nie chce no kochane, mam w sprawie IKEI info, że będzie. na Struga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts