Teska 07.11.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 do pooglądania http://mdom.pl/index.php?m=4&sm=2&id_realizacji=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.11.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 zaspokojona:):)?? Hm, a powinnam? Daj, proszę, namiary na Rysia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.11.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 ... troche żal, że pani profesor, żona TAKIEGO męża, a erudycji brakuje. Bo to jest żona "przy mężu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.11.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 .... w polityce też długo siedzi, co miał ukraść już ukradł, a ci nowi wszystko mają przed sobą. I to jest wystarczający argument??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.11.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 .... w polityce też długo siedzi, co miał ukraść już ukradł, a ci nowi wszystko mają przed sobą. I to jest wystarczający argument??? dla mnie tak. nowi cały czas poświęcą na zgarnięcie pod siebie wszystkiego co się da, bo mają świadomość, że drugi raz ich nie wybiorą. w końcu żadnych obietnic nie wypełnią.... poza tym Piechota już angażuje się w rozwój regionu, mimo, że jeszcze nikt go nie wybrał. a co robią pozostali kandydaci, poza oczernianiem swoich konkurentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Sluchajcie a kto to jest ten mlody kandydat Krzystek nie wiem czy dobrze napisalam Bo Piechota oprocz z rzadem to kojarzy mi sie z afera o grunty stoczni To prawnik, przez chwilę (chyba do 2005 roku) wiceprezydent, rocznik 73, niestety teraz pod skrzydłami PO, ale z porządnej rodziny (brat jest księdzem), no i młody; jest nadzieja, że będzie mu sie chciało coś robić, choćby dla własnej rozwijającej sie dopiero kariery. A to ja chyba tego księdza Krzystka znałam - był wikarym w katedrze, a potem proboszczem w Trzebieży. Bardzo światły człowiek, ale chyba sporo starszy od kandydata? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 A pamiętacie Okudżawę? Nie wierzcie Piechocie, że tak nierozumny wędruje bez tchu, my zawsze w pochodzie, choć wiosna nad ziemią szaleje od bzu! Jak długo tak można: bezdroża, mokradła i błoto, i piach, i wierzba przydrożna jak siostra pobladła zostaje we łzach. Nie wierzcie pogodzie, gdy deszcze trzydniowe zaciągnie wśród drzew, nie wierzcie Piechocie, gdy w pieśni bojowej odwaga i gniew. Nie wierzcie, nie wierzcie, gdy w sadach słowiki zakrzyczą, co sił wy jeszcze nie wiecie, co komu pisane i kto będzie żył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 dlatego ja będę mimo wszystko głosował na Piechotę.... z nich wszystkich on jeden coś tam zrobił w sensie budowy paru dużych fabryk w Polsce, teraz silnie optuje za tą Toyotą tuż przy granicy.... w polityce też długo siedzi, co miał ukraść już ukradł, a ci nowi wszystko mają przed sobą. Ciekaw jestem, czy gdyby pensja prezydenta wynosiła 600 zł na rękę to też by się tak pchali na stołek.... i to jest dobry argument, że zdążył już się ustawić a u nas w gminie jedna kandydatka, czyli zero wyboru to dopiero sa wybory.....jedna jedyna...i swoja droga dziwne ze jedna kandydatka...i dziwne ze to bedzie sie nazywalo wybory...skoro wyboru niet jedna bo nikt się nie zgłosił to nie znaczy że nie trzeba wybrać musi uzyskać 50% głosów wyborców biorących udział w głosowaniu. Jeśli ich nie zbierze to wyboru wójta dokonuje nowa rada gminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magda1614 07.11.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wszystkich! no i zamawiam projekt!!! RUSZAM Z PAPIERAMI! witam wszystkich i gratulacje jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 czy to ta pani, co wisi na każdym drzewie na Bezrzeczu? pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.11.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 czy to ta pani, co wisi na każdym drzewie na Bezrzeczu? to się nazywa makabryczny skrót myślowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 kurcze może ktoś z Was wie bo mi się pomysły wyczerpały jak się nazywa miejsce oczekiwania na samolot? na 7 liter 5 to Z to brakujące hasło dziecęcej szkolnej krzyżówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.11.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 kurcze może ktoś z Was wie bo mi się pomysły wyczerpały jak się nazywa miejsce oczekiwania na samolot? na 7 liter 5 to Z to brakujące hasło dziecęcej szkolnej krzyżówki dworzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 .... w polityce też długo siedzi, co miał ukraść już ukradł, a ci nowi wszystko mają przed sobą. I to jest wystarczający argument??? dla mnie tak. nowi cały czas poświęcą na zgarnięcie pod siebie wszystkiego co się da, bo mają świadomość, że drugi raz ich nie wybiorą. w końcu żadnych obietnic nie wypełnią.... poza tym Piechota już angażuje się w rozwój regionu, mimo, że jeszcze nikt go nie wybrał. a co robią pozostali kandydaci, poza oczernianiem swoich konkurentów? Mnie nie przekonuje Twoja argumentacja, zakładając, że czym młodszy kandydat to będzie chciał więcej dla siebie powinniśmy głosować na Jurczyka, bo on jest chyba najstarszy w peletonie. Natomiast jakoś trudno mi znaleźć efekty działań Piechoty dla regionu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.11.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Mnie nie przekonuje Twoja argumentacja, zakładając, że czym młodszy kandydat to będzie chciał więcej dla siebie powinniśmy głosować na Jurczyka, bo on jest chyba najstarszy w peletonie. Natomiast jakoś trudno mi znaleźć efekty działań Piechoty dla regionu. ok, a czy widzisz efekty działalności innych kandydatów? ja widzę efekty rządów Jurczyka, zresztą każdy z nas doświadcza tego na własnej skórze, przynajmniej pośrednio. wystarczy poczytać regionalne gazety, by ręce opadły. ponieważ już poruszyłem problem fabryki toyoty to w tym temacie: Jurczyk nawet nie raczył odpowiedzieć stronie niemieckiej, o odmowie poparcia dowiedzieli się z gazet. strona niemiecka prosi Piechotę o zajęcie się sprawą, bo ma on już doświadczenie przy tworzeniu fabryki toyoty na śląsku. a w tej nowej ma mieć pracę ponad 1000 polaków, a dokładnie szczecinian. obecność takiej fabryki to dodatkowo praca dla portu, szansa na rozbudowę dróg, inwestycje towarzyszące etc. co do wieku to nie o to dokładnie mi chodziło, bardziej o staż w polityce. tu też niby Jurczyk wygrywa, ale temu panu to już dziękujemy i możesz mi wierzyć lub nie, głosowałbym na Piechotę nawet gdyby był z LPR, Samoobrony czy innego PiSu, bo w tym przypadku warto ocenić dokonania, a nie deklaracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.11.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 kurcze może ktoś z Was wie bo mi się pomysły wyczerpały jak się nazywa miejsce oczekiwania na samolot? na 7 liter 5 to Z to brakujące hasło dziecęcej szkolnej krzyżówki dworzec? nie za proste by to było no i pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.11.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 kurcze może ktoś z Was wie bo mi się pomysły wyczerpały jak się nazywa miejsce oczekiwania na samolot? na 7 liter 5 to Z to brakujące hasło dziecęcej szkolnej krzyżówki dworzec? nie za proste by to było no i pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.11.2006 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 witam wieczorkiem-późnym wieczorkiem-ale tu dzisiaj polityka zawiało a ja słyszałam ,ze na struga to caerfur ma byc, acha no i okienka mamy wstawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 07.11.2006 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 witam wieczorkiem-późnym wieczorkiem-ale tu dzisiaj polityka zawiało a ja słyszałam ,ze na struga to caerfur ma byc, acha no i okienka mamy wstawione Zgadza się, ma być na terenie gdzie stał budynek ESPEBEPE na przeciw Castoramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.11.2006 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2006 Witam wieczorkowo Ja w dwóch sprawach jednocześnie. 1) Gdzie oprócz Arbetu i Nosal-a można nabyć bloczki fundamentowe ? 2) Czy ktoś może już robił rozeznanie w zakresie balu sylwestrowego - może jakieś fajne miejsca (oczywiście niedrogie ) i raczej w Szczecinie. Ale mi się piękny zestaw pytań zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts